Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Te 2 paczki co kupiłam to i tak starczy zaledwie na 3 tyg jak dobrze pójdzie- Z tego co piszą marcówki taki jest " przerób"..:) Wyrosnąć nie wyrośnie tylko boję się żeby nie uczulały ..ale tu już reguły nie ma. Kupię jeszcze małą paczkę do szpitala i już chyba potem rozmiar 2-tak?

Marzi tak najlepiej. Na początek 1, i zaraz wskoczy się na 2. Co do uczyłem i odparzeń to sprawa już wyjdzie w "praniu". Ja przy Zuzi używałam tylko pampersów, potem się chciałam przerzucić na inne bo gdzieś promocja była czy jakoś tak i bach uczulenie, druga próba innej marki i też. Przyzwyczaiłam do jednej marki i już potem się jej trzymałam. Teraz też zostanę przy pampersach.

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9h1by0oenb.png

sudectiive
Ja od poczatku spalam jak dziecko. Teraz sie zepsulam.. ;/
A to niewygodnie, a to spac sie nie chce, a to glodna, a to pic, a jak juz wszystko wydaje sie idealnie to sikac sie zachce ! ;/

doookładnie. Choć miałam chyba z dwa tygodnie, że szłam na siku z jednym okiem półotwartym, wracałam już z zamkniętym i spałam dalej, ale znowu mam nocne życie między 1, a 4. Tyle, że nie wpadłam na to, że mogę pracę popisać, a to może usypiać nieźle

Dzięki za link Babyjaga :-) już mi się rozjaśniło.

Co do spania to mnie nic nie boli i myślę że to dzięki poduszce ciążowej. Na początku byłam do niej sceptycznie nastawiona, ale zaczynały mnie boleć plecy i biodro i postanowiłam się przemóc i nie żałuję. Teraz nie wyobrażam sobie spania bez niej. Za to mój mąż najchętniej by się jej pozbył cichaczem. Zabiera mu miejsce i ma utrudnione przytulanie. :-D no nic, niech też trochę pocierpi ;-)

Blog super, przeczytałam właśnie kilka wpisów:)
Ja śpię z poduchą i jest wygodniej co nie zmienia faktu że boli w okolicach biodra od leżenia na jednej stronie. Na to mi poducha nie poradzi. Ale widzę ze nie jestem jedyna. W ogóle stopy już bolą codziennie, od 4 dni trochę lepiej po południu a jak pochodzę więcej to wieczorem znów jakbym chodziła po szkle. Chyba ciało po prostu nie uciąga tej wagi. Mam 164cm i nigdy nie ważyłam nawet w przybliżeniu tyle.

Ja jestem trochę do tyłu jeśli chodzi o termin Marzi82. Konic czerwca, chociaż niby z USG wychodzi tydzień wcześniej. Być może wszystkie dolegliwości jeszcze przede mną ;-) a blog faktycznie fajny. Będę tam zaglądać. :-)

~Morawcia
Marzi82 a jaki masz materac? U mnie zmiana materaca kilka lat temu to była ogromna ulga dla układu kostnego...

W sumie tu możesz mieć rację bo jest dla nas stanowczo za miękki. Mieliśmy go wymienić ale jakoś się rozeszło po kościach bo inne sprawy teraz na głowie. Z drugiej strony normalnie możesz sie obrócić na brzuch na plecy gdzie chcesz...a teraz tylko ten bok plus waga brzucha i to też robi swoje.