Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Babyjaga jechałam stronę za stroną żeby znaleźć twoją odpowiedź co z malutką <3 Bardzo się cieszę, że z malutką oki ^^ A sama myśl, że może nie będzie musiała przechodzić tej operacji wywołuje radość ! Kurczę cieszę się jakby to było info o moim dzieciaczku :D <br />
Ja dziś też po badaniach i glukoza ok, wszystko w porządku, tylko w moczu o wiele za dużo bakterii ;/
Od dwóch nocy Kajtuś nie daje mi spać ! Tak skacze z prawej na lewą, że jestem w środku cała poobijana !!! Już zapowiedziałam tatuśkowi, że ja już teraz mam nocne dyżury i po porodzie nawet nie myślę ruszyć dupsko ;D a href="http://

Nie wiedziałam o tym powtarzaniu ruchów...fantastyczna sprawa:) Babyjaga to masz prawdziwą wojowniczkę w brzuchu:) da radę ze wszystkim :)
Dagmaraa18 ...no masakra:( ale lepiej teraz niż jak już dzidziuś byłby na świecie. Nie ma co tracić czasu na takiego s...... szkoda życia. Gdzieś tam na Ciebie czeka ktoś przy kim wszystko inne będzie mało ważne. Póki co skup się na maleństwie...ta miłość wynagrodzi Ci wszystko. Trzymaj się.

Babyjaga - super! Ciesze się, że jest ok! Jednak moje modlitwy o Ciebie i maleństwo coś dały, ha! =)
Dagmara - wiem, ze Ci ciężko, ale wiem przez co przechodzisz. Sama starałam się wybaczyć zdradę, ale za bardzo to wszystko przeżywałam i w rezultacie było mi jeszcze gorzej. W końcu i tak się rozstalismy i dziś uważam, ze lepiej zdarzyć się nie mogło. Mam wspaniałego faceta i tylko to się liczy. Dlatego wierzę, że i Ciebie spotka szczęście, bo jestem pewna ze na nie zasługujesz. Teraz myśl o sobie i maluszku, pamietaj, że masz dla kogo żyć! =)

http://www.suwaczki.com/tickers/010ivfxmbvwwh243.png]Tekst linka[/url]

Dagmara, przykro mi bardzo.. Jednak dziewczyny maja racje. Lepiej teraz niz pozniej. A Ty wychodzisz z tego zwiazku z czyms co rekompensuje wszystko, cudem nad cudami :) na pewno bedziesz cudowna mamusia, bede trzymala za Ciebie kciuki :)

Justa co to za dieta ? Ciekawa jestem ile moja mala przybrala

Jola chetnie poczytam o tym kremiku a moze sie nawet skusze jak polozne polecaja. Chociaz czasami mi sie wydaje ze co polozna to opinia :d w kazdym razie dziekujemy za informacje :)

Dagmara skoro był takim frajerem nie zasługuje na ciebie a tym bardziej na maleństwo ! A koniec tego związku może być początkiem czegoś pięknego :* Sama mam parę znajomych, które zostały same z dzieciaczkami, więc częściowo rozumiem twój ból :( Olej go i pokaż mu jak wiele stracił i jak bardzo go nie potrzebujesz !

Nienawidzę takich ludzi, mam kuzynkę która wybacza swojemu facetowi zdradę za zdradą, a mają dwójkę dzieci ! I wiem, że nie warto jest popełniać taki błąd i tłumaczyć sobie, że to dla dobra dzieciaków, żeby miały pełną rodzinę ! Co im z pełnej rodziny jak muszą patrzeć co jakiś czas na łzy matki i zastawiać się dlaczego tata kolejny dzień nie wraca do domu...a potem wysłuchiwać awantur ! Lepiej odpuścić sobie takiego gnoja i czekać na prawdziwego faceta !
Mam nadzieję, że mimo tego bólu przejdziesz ten ciężki okres i będziesz cieszyć się z narodzin cudownego synka :* Trzymaj się kochana :*

Witajcie! Babyjago też bylam myślami z wami i bardzo sie cieszę ze idzie ku lepszemu. To prawda masz wojowniczke w brzuszku. Oby tylko tak dalej i mala pokona wszystkie przeciwności. Mamuś możesz juz byc dumna z córci. Bardzo bardzo sie cieszę.
W ogóle to forum jest jakies magiczne. Po prostu jak nie wejde poczytać to mi tak jakos łyso ze mnie nie ma z wami.tak sie zżyłam z wami. Cieszę sie ze jesteście.
Dagmara nie możesz sie przejmować takim dupkiem. Niewarto. A szczególnie teraz kiedy to jest czas najważniejszy dla ciebie i dzidziusia. Nie długo caly swiat przysloni Ci mezczyzna którego nosisz pod sercem. Wiem co mowie ,cala milosc dasz jemu a nie jakiemuś obcemu niewartemu ciebie dupkowi. Sama osobiście dalabym mu w pysk bo nie nawidzę takich ludzi. Pokaz mu ze Ty jests silna kobieta. I sie nie poddasz. Trzymam kciuki. Będzie dobrze, musi.

dziękuję dziewczyny, jesteście kochane :-*

Dagmara trzymaj się mocno. Olej gnoja, tylko się nie unoś honorem. Zadbaj o maleństwo w sprawach formalnych i finansowych. A Ty olej go, nie jest wart, żeby nawet popatrzeć w jego kierunku.

Ja też będę wychowywać mój mały cud sama. Myślałam, że mogę liczyć na wsparcie i pomoc najlepszego przyjaciela (buahahaha), ale to bzdura. Jeśli ktoś mówi, że nigdy się nie ucieszy, że mała jest i że ma szanse na życie, to nie zasłużył na nic dobrego. Źle się skończył ten cudnie zaczęty dzień, ale nie da się nikogo zmusić do bycia człowiekiem. Nie wiem co bedzie dalej, ale poradzimy sobie. Mnie maleństwo moje kupiło w całości.

Trzymaj się Dagmara, jak coś, nasze wsparcie masz zawsze, a tu dziewczyny są najlepszą grupą wsparcia (dziś się poryczłam czytając Wasze wpisy).

cudownego dnia z naszymi kochanymi bebzolami wszystkim Wam życzymy

Ja tam znam kilka mam, które same wychowują dzieci, mimo że mają męża itp., radzą sobie bardzo dobrze, dostają tak dużego kopa żeby się rozwijać, uczyć, działać że w organizacji czasu przewyższają mamy ze sztabem opiekunek, także dziewczyny dacie radę i będziecie dumą dla swoich bobasów :-)

https://www.suwaczki.com/tickers/3jgxs65g12tlxjhu.png]Tekst linka[/url]

http://www.suwaczki.com/tickers/n59yzbmhm2h6i2ua.png

Witajcie w tym pochmurnym dniu :)
Juz mi dziś zdążyły spuchnąć palce, a że miałam założony zaręczynowy to nie mogłam go zdjąć i jak w końcu się udało to mam taki odcisk, że chyba na tydzień pozostanie :p puchnięcie rąk i stóp to moja nowa ciążowa dolegliwość. U Was coś nowego? :)

http://www.suwaczki.com/tickers/010ivfxmbvwwh243.png]Tekst linka[/url]

Cześć Kobietki,

Fajnie czytać że powoli złe informacje zmieniają się na lepsze odnośnie stanu zdrowa naszych maluchów jeszcze w brzuszku :D. Dagmara co do facetów, to nigdy nie wiadomo na kogo się trafi ale Ty już całe życie nie będziesz sama i będziesz miała dziecko kochające Cie bezwarunkowo a to najpiękniejsze ;).
Podłamałam się trochę bo okazało się że w Medicover ( mam abonament z pracy ) mogą mylić się w wynikach badań :(. Moja koleżanka zrobiła badanie a ze miała złe wyniki to od razu antybiotyki dostała a że ma fajnego lekarza to powiedział jej prywatnie aby powtórzyła gdzie indziej zanim zacznie brać bo już kiedyś tak miał że kobietę do szpitala wysłał na podstawie złych wyników a tam okazało się że wszystko ok. Moja psiapsiuła zrobiła badanie i... wynik dobry nie musi się szprycować. Jutro jadę się przetestować w dwóch miejscach, sprawdzę na sobie, ale sama świadomość że mogą coś pokopać jest słaba :/. Różne laboratoria, różne skale porównawcze ehhh.
Ogólnie to ostatnio odkryłam że bolą mnie "podeszwy" stóp, czyli że cięższa się zrobiłam 25 tydz z hakiem a obwód już 98/100cm :), waga 67,1 kg. Młoda w dzień śpi a w nocy kopie. Dziś też zaczęłam kompletować wyprawkę ponad 100 pln poszło ale i tak niektóre rzeczy okazjonalnie nabyłam :) w końcu ogarnę torbę do porodu bo jak mi źle badania wyjdą ( podwyższona cholestaza ) to będzie patologia ciąży, ale półki co czuje się super.
Uff ale się naprodukowałam, miłego dzionka!!!

Czesc Lejdis,
Po wczorajszym intensywnym dniu ja mam dzis dzien lenia, nic mi sie nie chce,
Maz zapowiedzial ze dzis umyje okna I balkon, korzystajac z wiosennej pogody, wiec moze ja tez sie jakos zmobilizuje i cokolwiek zrobie, bo glupio tak tylko lezec i pachniec :-)

Dzidzius od kilku dni ostro dokazuje, w poniedzialek tak sie pchal, ze az tracilam rownowage.

Babyjaga mnie chyba też...te kwiatki ; ) haha słońce za oknem, sernik się studzi w piekarniku...mmmm...
Wczoraj 4h prasowania,sprzątanie kuchni, odkurzanie. ..I plecy tak mi już nawaliły. ..a dziś nie ma po tym śladu. Jak na razie to czuję się lepiej niż przez całą ciążę a podobno miało być coraz gorzej;)
Jola AN u mnie maleństwo też dokazuje coraz mocniej. Praktycznie cały dzień wariuje. :) fajnie tak cały czas je czuć ... póki nic nie boli w związku z tym.:)
Z nowości kupiliśmy leżaczek bujaczek hybrydowy. Tak mnie te rzeczy dla dzieciaczka cieszą ! ;)
Pozdrawiam Was ciepło :)

Jejuuu....
Dziękuję wam dziewczyny z całego serca za tak ciepłe słowa <3<br /> Nie będę dziękować każdej z osobna bo bardzo dużo was odpisało. Nawet się nie spodziewałam że aż tyle <3<br /> Poryczałam się jak dziecko jak czytałam te wszystkie wiadomości. ;'(
Jest mi cholernie ciężko.... siedzę i powtarzam sobie w głowie że dam radę bo mam dla kogo a za jakiś czas siedzę płaczę i nie wiem co mam ze sobą zrobić....
Wiem że to minie (mam nadzieje) ale potrzeba czasu.
Naprawdę jeszcze raz wam bardzo dziękuję <3<br /> Najgorsze jest to że obce zupełnie mi osoby okazują mi więcej ciepła niż facet który powtarzał mi że mnie kocha i że będziemy cudowną rodziną ...... ;'(

http://www.suwaczek.pl/cache/ef7484b3db.png]Tekst linka[/url]

My też coraz więcej artykułów dla córci kompletujemy, a wczoraj złożyliśmy łóżeczko - jakie to cudowne uczucie, czuję że moment naszego spotkania coraz bliżej :)

Jestem po wizycie i powiem wam, że się niepokoję. Moja córcia waży najwięcej, bo aż 1,5 kg! Mam nadzieje, że tłuścioszek z niej nie będzie :)

Sudective, jestem za zrobieniem takiej listy, przynajmniej sprawdzimy, czy pokrywa się z tym co nam lekarze wyliczyli.

Liwka - termin na 10.06.2016 córcia Julka

Dagmaraa18 niestety nie da się wziąć tego całkiem na zimno, nie jesteśmy ze stali....jak masz kryzys spróbuj pogadać z synkiem w brzuszku o tym jak to będzie jak juz będziecie razem...może trochę przekieruje to Twoje myśli. Ja takich dupków przerobiłam całkiem pokaźną ilość zanim trafiłam na swojego P. Na Ciebie też czeka nagroda...teraz tylko potrzeba Ci czasu żeby zagoić rany ale zagoic się, zobaczysz ... ściskam.

A co do tabelki to od 2 tyg czytam marcóweczki na forum i rzeczywiście piszą coś o tabelce . Nie wiem na jakiej zasadzie ale jestem za jeśli ktoś jest bardziej zorientowany :)

Gość stardust

Dagmaraa18
Jejuuu....
Dziękuję wam dziewczyny z całego serca za tak ciepłe słowa <3<br /> Nie będę dziękować każdej z osobna bo bardzo dużo was odpisało. Nawet się nie spodziewałam że aż tyle <3<br /> Poryczałam się jak dziecko jak czytałam te wszystkie wiadomości. ;'(

Ano musi czas upłynąć z wybaczaniem takich akcji radzę być ostrozna ja kiedyś wybaczylam i całkiem niedawno zemscilo się to na mnie bardzo wróciło rykoszetem że zdwojoną siłą niestety . Więc myśl o sobie i dziecku a nie o dupku co rani bo taki ma kaprys i jest nieodpowiedzialny.

Jest mi cholernie ciężko.... siedzę i powtarzam sobie w głowie że dam radę bo mam dla kogo a za jakiś czas siedzę płaczę i nie wiem co mam ze sobą zrobić....
Wiem że to minie (mam nadzieje) ale potrzeba czasu.
Naprawdę jeszcze raz wam bardzo dziękuję <3<br /> Najgorsze jest to że obce zupełnie mi osoby okazują mi więcej ciepła niż facet który powtarzał mi że mnie kocha i że będziemy cudowną rodziną ...... ;'(