Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Ciaza316
Strunka, nie zapomnialam o Tobie, pamietaj;-)
Uwielbiam czytac o Skurczach!
Antonowa czesc:-) podobno to teraz normalne ze dzieciaki moga sie tak budzic... Tylko jak to wytrzymac. Ja mam 2 tyg urlopu, meza przy boku, rodzicow tez, Skurcza daleko wiec bedzie dobrze.
Wiecie ze probowalam Mala dac w spacerowke ale ewidentnie jeszcze Mala jest za mala. A w gondoli z glowa do gory jezdzi yyy

Hahaha już widzę tą małą główkę wystające z wózia:-) słodki widok pewnie?;-)

Sylwia921125
Hej Antonowa :) jestem w szoku, ze jeszcze ktos po cichu nas czytał :) myslalam, ze juz wszytkie mamusie sie ujawniły :)
Mnie po cc nic nie boli tylko poniżej pepka mam tak jak po znieczuleniu u dentysty. Nie czuje jak nacisne czy uszczypie ( pisalam juz kiedyś o tym ) :)

Ja miałam już wcześniej się odezwać ale jakoś nie zawsze byłam na bieżąco i jak chciałam napisać to wy już kolejne 20-30 stron naskrobalyscie i w tyle znów byłam i tak wkoło. A później jak Antek się urodził to wogole ponad 100 stron do nadrobienia miałam ale dzielnie czytałam aż dogonilam;)

Ernesto
Madika coś z tymi chrzestnymi jest. Tylko ja w rodzinie jem jajecznice z ketchupem, kiedyś mi mama opowiadała, że moja chrzestna jadała jajecznicę smażoną z pomidorami :D

Witaj nesquick. Podziwiam Cię za silna wolę :) Marcówki rozwiązują język. Super imiona mają Twoje dzieci. Maksymilian to jedno z moich ulubionych męskich imion. Nie wiem czy nie doczytałam, czy umknęło mi, ale proszę przypomnij mi z jakiego miasta jesteś?

rednails to pewnie wizyta pielęgniarki środowiskowej. Z tą skazą to objawy dokładnie takie jak piszesz mial mój siostrzeniec (do tego wymiotował i szybko tracił wagę). Miśka nie ma mocno suchego za uszami, od kiedy je nutra nie ma też wysypki na twarzy. U nas głównie problem z kupami był. Prócz alergo diagnozuje nas gastro, bo może to być coś gorszego :( ale już nie chcę krakać. Dziś powiozłam kupę do lab.

misiulka zazdroszczę Ci ciuchowych łowów. Ja jestem z tych co nie umieją fajnych rzeczy wylukać, więc zniechęciłam się i nie chodzę po lumpkach.

magdalena ostatnio byłam w TESCO i u nas takich nie było :( kupiłam tylko 3 zwykłe t-shirty z nadrukami (jeden nawet za 8pln). I widziałam fajne dresy :) ale to nowa kolekcja. Zapoluję jak będzie 30% na wszystko, przydadzą się do żłobka. Operacja będzie polegała na tym ze wyjmą kosteczkę i zastąpią ją protezką. Najważniejsze, ze jak operacja się uda to słuch wróci.

To nie wiem jak w innych Tesco ale byłam jeszcze dzisiaj w moim i dokupiłam dwie paczki tych bodziaków. Na opakowaniu faktycznie cena promocyjna 43 zł a dopiero jak sprawdzałam w czytniku to pokazywał 18 i to też nie przy każdych rozmiarach. Wzięłam jeszcze trójpak pajacy-na opakowaniu cena 38zł a czytnik pokazuje 16zł:)

Dzień pomiarowy jednak jutro-dzisiaj z samego rana byliśmy na rehabilitacji a potem to już po śniadanku i drugim śniadanku więc wynik niemiarodajny;)No to Sylwia i nessquick-zaczynamy drugą turę -np. 3 razy w tygodniu przez 4 tyg i zobaczymy jak wyjdzie. Co Wy na to?
Madika jak Hanula na rehabilitacji? Bo nas dzisiaj Mateuszek zaskoczył i całe zajęcia był spokojny,uśmiechnięty i chętnie ćwiczył:)
Ciąża kiedy przylatujecie do PL? Trzymam kciuki za spokojne nocki:)My jeździmy już w spacerówce całkowicie na płasko ale i tak mam wrażenie że więcej widzi niż w gondoli.
Antonowa-ja po cc bardzo rzadko odczuwam takie delikatne kłucia w środku brzucha jakby w miejscu blizny.
Misia-ommm...ommmm...ommmmm...tylko spokój Cię ratuje i oczywiście jasne wyznaczenie granic teściowej na co może sobie pozwolić a na co nie. Im wcześniej zaczniesz ją wychowywać...;)chociaż niestety z doświadczeń naszych współforumowiczek wiemy że ta zasada nie zawsze zdaje egzamin i czasami przydałyby się środki bardziej radykalne:)

Madika
magdalenka85
Tangoya to świetny pomysl ze zmianą daty.
Madika zaproponuj datę tak żebys zdążyła się przed wyjazdem spakować;-)

Ja moge na spotkanie udac sie od 1 do 7 wrzesnia. I jesli to bedzie dzien rehabilitacji (bo wtedy co 2 dni) to po 13 dla mnie najlepiej a jak inny dzien to dla mnie moze byc kazda godzina:D

Dzieki ze o mnie myslicie i chcecie przelozyc spotkanie specjalnie dla mnie:D

Nie mogłoby być inaczej! Wkoncu jesteś postrachem łódzkiego wschodniego czy nie? ;-)
Ty chyba najdłużej na forum jesteś z łódzkiej ekipy...no chyba, że się mylę to mnie poprawcie
To może w pierwszą niedzielę września to spotkanie? Czy wolicie inny dzień tyg, może macie jakieś propozycje? Tangoya, maddalena, AsiaR, arwena-moze też?, i Aga? Ktoś jeszcze chętny?

maddalena82
Ernesto
Madika coś z tymi chrzestnymi jest. Tylko ja w rodzinie jem jajecznice z ketchupem, kiedyś mi mama opowiadała, że moja chrzestna jadała jajecznicę smażoną z pomidorami :D

Witaj nesquick. Podziwiam Cię za silna wolę :) Marcówki rozwiązują język. Super imiona mają Twoje dzieci. Maksymilian to jedno z moich ulubionych męskich imion. Nie wiem czy nie doczytałam, czy umknęło mi, ale proszę przypomnij mi z jakiego miasta jesteś?

rednails to pewnie wizyta pielęgniarki środowiskowej. Z tą skazą to objawy dokładnie takie jak piszesz mial mój siostrzeniec (do tego wymiotował i szybko tracił wagę). Miśka nie ma mocno suchego za uszami, od kiedy je nutra nie ma też wysypki na twarzy. U nas głównie problem z kupami był. Prócz alergo diagnozuje nas gastro, bo może to być coś gorszego :( ale już nie chcę krakać. Dziś powiozłam kupę do lab.

misiulka zazdroszczę Ci ciuchowych łowów. Ja jestem z tych co nie umieją fajnych rzeczy wylukać, więc zniechęciłam się i nie chodzę po lumpkach.

magdalena ostatnio byłam w TESCO i u nas takich nie było :( kupiłam tylko 3 zwykłe t-shirty z nadrukami (jeden nawet za 8pln). I widziałam fajne dresy :) ale to nowa kolekcja. Zapoluję jak będzie 30% na wszystko, przydadzą się do żłobka. Operacja będzie polegała na tym ze wyjmą kosteczkę i zastąpią ją protezką. Najważniejsze, ze jak operacja się uda to słuch wróci.

To nie wiem jak w innych Tesco ale byłam jeszcze dzisiaj w moim i dokupiłam dwie paczki tych bodziaków. Na opakowaniu faktycznie cena promocyjna 43 zł a dopiero jak sprawdzałam w czytniku to pokazywał 18 i to też nie przy każdych rozmiarach. Wzięłam jeszcze trójpak pajacy-na opakowaniu cena 38zł a czytnik pokazuje 16zł:)

W którym tesco? Przydałoby się kilka bodziaków i pajacyk z długim rękawem. A one takie uciagliwe są? Jaki rozmiar bralas?

RedNails89
~Antonowa
Hej dziewczyny.
Tez czytam Was od dawna ale jakoś nie było okazji napisać. Nie do konca jestem marcowka bo urodziłam 5 kwietnia 9 dni po terminie . Czy mnie przygarniecie??

Ja tam Cię przygarne :D mój Jasiek przeterminowany 10 dni, miał być w Niedziele Wielkanocą, a jest 6.kwietnia :P

To coś słabo u mnie z pamięcią bo myślałam że mój będzie najmłodszy a tu proszę Jaś jeszcze dłużej czekal;)

magdalenka85
maddalena82
Ernesto

W którym tesco? Przydałoby się kilka bodziaków i pajacyk z długim rękawem. A one takie uciagliwe są? Jaki rozmiar bralas?

Co do łódzkiego spotkania dla mnie może być :)ale do innego terminu też się dostosuję :)
Kupiłam na 6-9 miesięcy i wzięłam też sobie jeszcze na zapas 9-12:) jakościowo są naprawdę fajne,mam sporo tescowych ubranek i generalnie jestem z nich zadowolona. Popatrz w jakimś Tesco najbliżej Ciebie-tylko sprawdzaj ceny pod czytnikiem bo np bodziaki z kangurzątkiem 6-9 były po 18 a takie same 9-12 już po 43. A z tygryskiem i taki i taki rozmiar po 18:)ja kupowałam w małym Tesco koło siebie na Teofilowie na dylika.

strunka7777
Kamillka, w koncu jaka sokowirowke masz? Jak sie sprawia???
Co polecasz? Chetnie skorzystam z porady :)

mam eldom pj400. wstyd przyznac ale uzylam jej tylko raz, do jabłek co bylo błędem bo z papierówek wyszedl mus. odpad był całkowicie suchy wiec to na plus. no i wrzucalam z gniazdami nasiennymi i skora, wiec roboty mało. co nie zmienia faktu ze był pyszny :) potem puscilam marchewkę na próbe, też było miodzio :)

maddalena82
magdalenka85
maddalena82
Ernesto

Co do łódzkiego spotkania dla mnie może być :)ale do innego terminu też się dostosuję :)
Kupiłam na 6-9 miesięcy i wzięłam też sobie jeszcze na zapas 9-12:) jakościowo są naprawdę fajne,mam sporo tescowych ubranek i generalnie jestem z nich zadowolona. Popatrz w jakimś Tesco najbliżej Ciebie-tylko sprawdzaj ceny pod czytnikiem bo np bodziaki z kangurzątkiem 6-9 były po 18 a takie same 9-12 już po 43. A z tygryskiem i taki i taki rozmiar po 18:)ja kupowałam w małym Tesco koło siebie na Teofilowie na dylika.

Świetnie. Dzięki za namiary. Co prawda do łodzi to mam spory kawałek ale może kogoś uda mi się namówić, żeby mi kupił. A czy one są uciagliwe? Mój W.jest naprawdę grubiutki i mam problem z ubraniami dla niego. Jeśli coś jest z mało uciagliwe tkaniny to ciężko mu to założyć;-)

nessquick zrobiłam krzywą i wyszła wzorowa. Wszystko elegancko :) Wrocław to śliczne miasto, zawsze chciałam tam mieszkać.

magdalenka a może ubranka z KIKa? Dla mnie też te z tesco póki co są najlepsze. Jakość dobra i kupić mozna w super cenie.

U nas w tesco pustki promocji dla dziewczynek. I nie ma takich ciuszków jak pisałyście. Chyba wybiorę się na większe zakupy do tesco extra.
Dziś zaszalałam w smyku, odwiedziłam KIK i tam kupiłam fajne koszulki z krótkim rękawem za 4 pln (!) i dresy. Jak dla mnie KIK jest dużo lepszy niż pepco a ceny tez fajne. W pepco kupuję skarpetki, są i łądne i tanie.

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3c8iik408njqat.png
przepisa Agi na gofry strona 3718

Sylwia921125
Hej Antonowa :) jestem w szoku, ze jeszcze ktos po cichu nas czytał :) myslalam, ze juz wszytkie mamusie sie ujawniły :)
Mnie po cc nic nie boli tylko poniżej pepka mam tak jak po znieczuleniu u dentysty. Nie czuje jak nacisne czy uszczypie ( pisalam juz kiedyś o tym ) :)

Takie drętwe..mam tez tak, połowę rany od prawej strony