Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Misiakowata dobrze że wyjaśniliscie sobie z Pawłem - tak dziwnie że Wy się posprzeczaliscie hehe. :*

Kurwa jak mnie moja matka denerwuje... Nawrzeszczala na mnie za to że oddałam jej 4 zł za gerberka... (?!?!) i jest na mnie o to zła! Boże...
Poza tym wpieprza mi się w związek z Michałem.
Mój brat (tak, ten co gówno** w domu robi) nie może pójść do piwnicy po ogórki, bo Michał to ma zrobić (mimo że siedział z Majka, a brat siedzi na komputerze i ogląda TV)..
Brat nie może iść do sklepu tylko Michał musi to zrobić, brat nie może sprzątnąć w domu, tylko ja muszę to robić....
I ona mi mówi że robi to dla mojego dobra, a co to ma do rzeczy? ...
I do mnie z tekstem (bo miałam obiad gotować) "jak masz takie fochy strzelać to zostaw ten obiad" ... :/

Nie wiem ona menopauze przechodzi czy co... Taa, chyba że tu wina po mojej stronie:/

Sorki musiałam się wygadać, bo już nie mogę! :(((

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdge1jysm8f9.png

Ola burze z piorunami w kazdym domu sie zdarzaja,nawet u nas ;)
a u Ciebie to konkret ;)tule:*

Lilijka pieknie sie zamotałyscie ;)powodzonka na spacerku;)
Kalae piekneeee włoski u Tosieńki ;)

Aga hehe to sie Pawełek ugadał z Mateuszem ;)
Karmiłam mojego oseska na siedzaca,uslyszawszy grube gulgotanie w pieluszce wstalam z łozka z nim...Ja pitole jak chlapło jajecznicaaaa :D kawałek łozka,moja reka i udo i pol Matiego w kupie :D wołałam P.do małego a ja wskoczyłam pod prysznic :D

Idziemy na dwór :D

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

kamillla
Kalae zalezy jakie masz włosy, proste, czy z tendencja do podkręcania lub kręcone? Ja mam z tendencja do podkręcania i wymodelowane czy wyprostowane wyglądają super, aczkolwiek jednak chyba wole dłuższe ale jestem zadowolona.tylko mowie, wyprostowane sa git.

Świetne wloski ma twoja niunia

właśnie falują się
a ty masz tył krótszy przód dłuższy, bo chyba są dwie wersje

Tosia to ma włosy po mnie, bo mi zawsze mówią fryzjerzy że tyle mam włosów żeby dwie osoby obcieli.

Chociaż mysle ze jak kupie lokówkę i zakręcę kilka loków to tez bedzie fajnie wyglądało, musze poprostu ogarnac modelowanie

Ja dzis miałam wychodne, niestety tylko 3h na zakupu z siostrami minęlo jak 5min a tylko 3sklepy Zwiedziłam i musiałam wracać na karmienie, ale kupiłam 2pary spodni po 50zl w h&m, musze ogolnie cala garderobę wymienić no i lato idzie wiec tez cos lekkiego kupic no i schudnąć musze, biorę sie za cwiczenia

Kamila ja mam to samo. Musze cala garderobe wymienic. I schudnąć. Chociaz zostały mi 3 kg sprzed ciazy to chcialabym troszke więcej. Moze 10 :D
Wg kilka godzin temu wystawilam ubranka Martynki ze chrztu i juz poszly. A teraz mi szkoda. Ale po co to trzymać jak nie wiadomo kiedy będzie następne. No a znowu stowa sie raz dwa rozejdzie. Glupia ja :/ no,ale niech innej ksiezniczce posluzy :)

schudnąć to i ja muszę, a obecnie chodzić nie mam w czym i w zadne spodnie sprzed ciaży nie wchodzę, nawet w takie co bez rozpinania ubierałam, eh

a Tośka dziś taka marudna, spać nie chce, budzi się i płacze bo spać chce, przytule ją to jeszcze kwili, narzeka strasznie i zasypia i zaraz powtórka.

No mi tez 2kg zostały a chciałabym chociaż łącznie z 7, 10to juz byloby fajowo ja w spodnie sprzed ciąży wchodzę ale w zasadzie to jedna para mo zostala, dlatego sobie kupiłam. No i w smyku dzis bylo na wszystko -20% wzięłam dwie czapki na lato ale nie bylam pewna czy bedzie dobra, no i okazaly sie za duze

Jejku ale te wsze pociechy słodzichne! Ja niby uważam, że wyglądam w miarę po ciąży ale mąż chodzi za mną bym zaczęła ćwiczyć..hmmm, zastanawiające :D Jak stoję to niby ok ale jak usiądę to dziwnie ten brzuch wygląda i skóra jakaś taka "lejąca". Jedyne co to nie mam rozstępów..uff

Ja dalej czekam na wyniki do wtorku...nie wiem czemu tak długo :/

mamamisiowa
Jejku ale te wsze pociechy słodzichne! Ja niby uważam, że wyglądam w miarę po ciąży ale mąż chodzi za mną bym zaczęła ćwiczyć..hmmm, zastanawiające :D Jak stoję to niby ok ale jak usiądę to dziwnie ten brzuch wygląda i skóra jakaś taka "lejąca". Jedyne co to nie mam rozstępów..uff

Ja dalej czekam na wyniki do wtorku...nie wiem czemu tak długo :/

Ja mam podobnie - niby brzuch prawie zszedł, ale jednak coś jest nie tak.. no i pępek jest jakiś dziwny, taki duży. I też nie mam rozstępów :)

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6io4p2e2irzwe.png

https://www.suwaczki.com/tickers/zpbn6iyesqoui9t8.png

Gość misiakowata

Wrocilismy ze spacerku,pogodzeni,wszystko wyjasnione :D
Teraz karmionko za jakos czas kapiel i bedziemy pakowac prezent dla chrzesniaczki P.
Szkoda,ze laktator mi nie wyciaga duzo mleka bo tak pomyslalam,ze babcia by z checia sie zajela..no ale widocznie tak ma byc..
Dzis wazywalam sie z alym.z pieluszka i w bodziaku ma juz 5800 :O i tak sie zastanawiamy czy nie za duzo przybiera..a od tygodnia karmie go raz ok 4..juz nie wybudzam :)

Kalae to wlosy mamy podobne..tez mi zawsze fryzjerka mowi,ze mam piekne geste wlosy:)jest co obcinac :)

Ciaza ja sie poce w nocy bardzo,bo jakos boje otwierac na cala noc przy maluszku..jedynie w kuchni mam otwarte..to cos tam do nas dochodzi..no ale mnie nie swedzi po nocy..mnoe to od chemii raczej..u Ciebie jednak nie przeszlo..biedna :* wspolczuje..a nie masz nerwicy?
Sylwia inna dzidzia bedzie pieknie wygladala w swoj dzien :)
Nasz poprzedni wozeczek sluzy szczesliwemu innemu chlopcu :D

No zadzwonił lekarz teraz...rozmowa pomogła. Dziewczyny pierwszy raz bez zmian :D normalnie hemoglobina o jedno oczko spadała co tydzień a teraz się zatrzymało na 9 :D za dwa tygodnie badanie kontrolne...jeejjjj Pije dzisiaj lampkę wina za waszą moc!!!

AAAAaa Ernesto obyście jak najszybciej wyszły ze szpitala. Jak twoja Paulinka trzyma główkę, muszę mojego chyba przymusić niech nadrabia :D

Aaaa no i dzisiaj akcję ja miałam z teściową i jej córką (która nie rozmawia z nami od 5 lat). Powiedziałam teściowej, że młody taki ciekawski i lubi jak przy oknie stoję, lubi do światła. Skończyła gadać a po chwili z ryjem co my robimy. Bo ona zna taką dziewczynkę co lubi światło i ona nie słyszy na uszka....powiedziałam, że nawet nie będę tematu rozwijać bo jest nie poważna! Po godzinie dzwoni hrabina siostra i mówi, że my bagatelizujemy problemy z dzieckiem. Powiedział mąż na spokoju, żeby już do nas nie dzwoniła... A i jeszcze zapytała męża co to z geny mam :( Nosz kur... Nie wiadomo czy to geny to po pierwsze a po drugie nie cierpię baby na zawsze!