Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Ernesto
Fabkowamama gratuluje !!! Śliczne jest Twoje dzieciątko, zyczę dla was dużo zdrówka.

kalea na obniżenie ciśnienia dobrze jest pić rano 30 min przed śniadaniem kiliszek soku z granatu. Sok musi być wyciskany a nie z koncentratu (na butelce jest napisane). Wielu moim znajomym obniżył ciśnienie i unikneli dożywatnich tabletek.

Moja dzisiaj chyba ma areobik w brzuchu, ale ja uwielbiam jak się kręci choć nie raz jest to męczące :D

ortoda cieszę się, ze mogłam pomóc.

Dzięki za informację o tym soku i tej herbacie (leniwiec) ale z racji ciąży to już posłucham lekarza, pewnie w innym przypadku kombinowałabym inaczej. Ciśnienie w ciąży jest niebezpieczne więc zostanę przy tych tabletkach, choć może przy jednej. Zobaczę jak mi się będzie to ciśnienie kształtować i najwyżej będę brać tą drugą.

~kalae
kamillla
ależ jestem.... robilam zamowienie w doz, uparłam się na butelke i smoczek z lovi. no i tak potem z ciekawości w google wpisalam "kod rabatowy doz" i sie wyświetlily rózne kody na rózne firmy, akurat miedzy innymi na lovi. i tym sposobem mam -13 zł :P

napisz mail i zapytaj czy mogą ci dodać ten kod jeszcze.

nie nie, chodzi mi o to że znalazłam w necie kod i go wpisałam, i faktycznie dzziała, bo nie wierzyłam ze to prawda. a na stronie doz nie ma nic o kodach

kamillla
Ciaza316
Zaraz trzasne w biurko chyba! Napisalam sie i kliknelam niechcacy tam gdzie nie trzeba i caly post poszedl...
Napisze tylko, Fabkowa Mama piekny syneczek, gratulacje :)

A ty piszesz z Tel czy z komputera?? Bo jak z kompa to ja np jak cos kliknę i mi pojdzie post w pizdu to klikam cofnij i normalnie mi cofa do momentu pisania posta, razem z tym co napisałam :)

Akurat z kompa pisalam i nie chcialo mi wrocic. Albo za mocno sie wpienilam i walilam po klawiszach i nie zauwazylam :P

Ortoda, piekny obrazeczek. To my wczorajszej nocy...
Sylwia a siostra nie moze zglosic zawiadomienia? Po co sie bedziesz stresowac? I podejrzewam, ze niestety co zrobisz czy powiesz mama i tak bedzie za ojcem. To juz tak jest i jesli sie zmieni to po przepracowaniu tego z psychologiem i nie zajmie to tydzien... Oby sie u Was jak najszybciej ta sytuacja zmienila na lepsza
A w ciazy jest sie grupami. U nas zawsze tak jest. W pracy jest kilka, do tego jakies blizsze lub dalsze znajome i pozniej jest spokoj na np kilka miesiecy i potem znowu :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72309.png]Tekst linka[/url]

Lilijka87
~kalae
Leniwiec a czemu ty myślisz że urodzisz 22 lutego w pełnie? Myślisz że cię księżyc wywoła do tablicy?

Bo Leniwiec to tylko kryptonim. Tak na prawdę, ale ciii bo to tajemnica, ona jest wilkołaki, brrr aż mnie ciarki przeszły!

Podobno w pełnię jest więcej porodów :)

Leniwiecołak

ale w sumie fajna to data byłaby 22.02.2016 no powiem że też bym w to wejść mogła :)

Gość Lilijka87

~kalae
Lilijka87
~kalae
Leniwiec a czemu ty myślisz że urodzisz 22 lutego w pełnie? Myślisz że cię księżyc wywoła do tablicy?

Bo Leniwiec to tylko kryptonim. Tak na prawdę, ale ciii bo to tajemnica, ona jest wilkołaki, brrr aż mnie ciarki przeszły!

Leniwiecołak

ale w sumie fajna to data byłaby 22.02.2016 no powiem że też bym w to wejść mogła :)

Albo wilkowiec :)
Myślisz, że marcowe pęcherze płodowe będą strzelać jak stare prezerwatywy w tym dniu?

Lilijka87
~kalae
Lilijka87
~kalae

Leniwiecołak

Myślisz, że marcowe pęcherze płodowe będą strzelać jak stare prezerwatywy w tym dniu?

Padlam :D :D :D
Jesteście fantastyczne!!!!

Lilijka87
~kalae
Lilijka87
~kalae

Leniwiecołak

mam nadzieje że nie wszystkie marcowe bo te pod koniec miesiąca niech czekają do 23.03 :) też pełnia (sprawdziłam), ale ja już będę w 39 tygodniu to mi tam już większej różnicy nie robi :D

a co strzelających prezerwatyw oglądałam kiedyś test prezerwatyw, facet napełniał je wodą i która najdłużej wytrzyma, albo strzelał szampanem :D

Mój malutki dzis bardzo aktywny:)Cały brzucho latał:)Szkoda,że filmiku nie udało mi się nagrac,bo zastyga cwaniak :)
Jak jadłam obiad to nie odpuszczał,ale dziś jestem szczęśliwa,że tak chasa..wróciła mi radość z ciazy chyba..musiałam chyba sobie wczoraj poryczeć..no i Mati pozwolił mi usnąc spokojnie i pospać do 12 :) 4 razy siku,ale zasypiałam od razu :)Dziś mi brzuchol co rusz twardnieje,dlatego ide leżeć:)
Mnie matka dzis zdenerwowała,głupie teksty mnie jej dobijaja..jejku przyjeżdza 17go..mam nadzieje ze jak przyjedzie to wypije kawe i idzie do lekarza na 12 to juz nie wróci do mnie..3-4 godz.mysle ze dam rade..nie wiem udam ze mam skurcze to moze da mi spokoj :P

Aniia piękny filmik :D
Sylwia zgadzam się z Madiką..
Szkoda,że nie macie wyjścia i musicie tam zostać..Ja chyba bym to zostawiła w cholerę,wyprowadziła się i skupiła na swojej rodzinie,która zaraz bedzie 3 osobowa,zwłaszcza ,że mama nie współpracuje i tak zrobi po swojemu..bo terapia bedzie trwała długo,nie zmieni jej podejscia na 2 wizytach ;/

Kalae czosnek tez obniża ciśnienie :)
Leniwcołak no ładnie..na porodówce bedzie :"AAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUuuuuuuu"odchodziło tylko :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

~kalae
Lilijka87
~kalae
Lilijka87
~kalae

Leniwiecołak

mam nadzieje że nie wszystkie marcowe bo te pod koniec miesiąca niech czekają do 23.03 :) też pełnia (sprawdziłam), ale ja już będę w 39 tygodniu to mi tam już większej różnicy nie robi :D

a co strzelających prezerwatyw oglądałam kiedyś test prezerwatyw, facet napełniał je wodą i która najdłużej wytrzyma, albo strzelał szampanem :D

tez to widziałam, Adbuster sie nazywa. najsmieszniejsze jest to ze te zwyklaki ze stacji paliw byly trwalsze niz durexy czy unimile ;P

Gość Lilijka87

~kalae
Lilijka87
~kalae
Lilijka87
~kalae

Leniwiecołak

Masz rację. One niech czekają na swoją pełnie!
A te testy widziałam :) swoją drogą tym co pękła prezerwatywa to mają wielkiego niefarta bo naprawdę o to niełatwo.

Gość Lenikolak

Ksiezyc bedzie z procy strzelal ;) aaa zobaczycie ! Bedzie sie dzialo ;)))
Misiakowata, cala Polska uslyszy moja "aaaaaaaa---uuuuuuuu" na porodowce;)) tylko nie wiem jak polozne beda nadazac z goleniem mnie;))

~Lenikolak
Ksiezyc bedzie z procy strzelal ;) aaa zobaczycie ! Bedzie sie dzialo ;)))
Misiakowata, cala Polska uslyszy moja "aaaaaaaa---uuuuuuuu" na porodowce;)) tylko nie wiem jak polozne beda nadazac z goleniem mnie;))

eee wezmą cię wysmarują woskiem owiną prześcieradłem potem ci prześcieradło ściagną i będzie auuuuuuu :D