Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :) dzisiaj byla Pani doktor na obchodzie i mowila,ze z Martynka jest bardzo dobrze i ze jutro się raczej pożegnamy. Jak ja się cieszę ;)
Awerna trzymam kciuki zeby maz sie ogarnal.
Co do noszenia to mnie to nie denerwuje za to M bardzo. Zawsze ma waty,ze pozwalam wszystkim nosic. A z całowaniem nie mialam problemu dopóki nie zlapala katarku.
Aga u mnie tez stary gada głupoty po wsi,ze niby nam wesele zrobil a on przez 10 lat nie pracuje. Ostatnio przyszly listy o rozprawie w sadzie i tam jest napisane, że zarabia 500 zl miesięcznie. Zaczęłam sie smiac. I od razu to sprostuje na dzień dobry :D

Gość misiakowata

u nas na odwiedziny Mati spi jak zabity..Posłucha troche rozmów i kima na rekach :D
Przedwczoraj była przyjaciółka z córcią wręczyc prezent Matiemu,to ten owszem pobył u niej na rekach,pogapił się,po czym się pokrzywił,to go wzięlam i usnął mi na rękach:) Bardzo lubi rozmowy :D Dostalismy kurteczkę na przyszłą wiosnę bardzo fajną i skarpeteczki zakończone misiami-grzechotkami :D
Przy okazji kazała Wam marcóweczki podziekować :D Mama juz w domu,wymaga opieki,zastrzyków itp ale jest świadoma,rozmawia,smieje sie :D

Jak ktoś do mnie przychodzi,to juz wiedza ,że trzeba rece umyć..łapią za rączkę,ale nie mam z tym problemu...gorzej jak głaszcza buzię..boje się,że tradzik wroci hehehe
Przyjaciółkom sama daję na ręce,bo wiem,że bardzo czekały na Mateuszka,zwłaszcza,że przezywały ze mna moje dwie straty..Także mój synek to jak ich członek rodziny :)

Martwie sie trochę,bo idziemy na komunie 15go.Po kościele wszyscy jedziemy na przyjecie na grilla..boje się,że tam beda go ruszać..a wiadomo jak to na grillu łapki brudne,pewnie beda pili...nie wiem jak przezyje,no ale musimy iść..P.jest chrzestnym...a może bedzie lało ??:)

~kalae
kamillla
No tak no zawsze ta glowka na boku jest chociaż u mnie często Tosia utrzymuje w linii kregoslupa, raz jej sie właśnie cofnęli i myślałam ze ze strachu umrę bo buzie miała pelna mleka, ano to polknacc ani wypluć. Ogólnie cos jej sie ostatnio dzieje dziwnego bo wygląda często jakby się dlawila czy cos. No i sama nie wie czy chce cyca czy nie.teraz 1h40m temu jadla ale marudzila wiec ja do cyca, najpierw plącz ze nie chce potem się rzucila na niego. Zjadła 6min bo kupę zrobiła wiec ja chciałam przewinąć, zostawiam ja potem do cyca a ona niby chce, ale sie odpycha wiec nie zmuszam. Wypina język coraz częściej i nie wiem o co chodzi.

moja też tak robi, jakby chciała bardzo ale nie chce, odpycha się, płacze, chce złapać, normalnie walczy z nim, nie rozumiem tego.

moja tez walczy z cycem, zawsze po poludniu, tak 16-17-18. Wczoraj 2lasnie byl rekord, bo po jak wstala o 16 to walczyła z przerwam malymi az do 19, do kapieli. Myslalam ze padne, wsciekne sie i wyjde z siebie. Przy cycu walka, szalencze ciagniecie,przy tym jeki i puszczanie i ryk. Odbijalam ja i z powrotem cyc i to samo. Na rękach placz, w lozeczku placz. Porozbieralam ja, do body z krotkim. No i tak walczylysmy. Nie wpadlam tylko na jedno, co mi dzis przyszlo dopiero. Zeby wziac letniej wody i dac jej sie napic. Moglo by pomoc, ale mnie zacmilo.
dzis jedziemy na obiad i popoludnie do tescioe. Oby nie bylo powtorki z rozrywki. To ch6ba takie kolki jakies, bo powtarza sie to od tygodnia wlasnie popoludniami. Ale nie bylo to takie uciazliwe, az do wczoraj. Dala czadu moja Tosia. Po kapieli o 19 jak reka odjal, wycycala sie i padla. A ja razem z nia juz spalam kolo 20. Ehhh. W nocy tez odreagowala, bo pobudki co 2h a potem co 1h.

wczesniej na szarpanie cyca pomagalo poodbijanie i przystawienie do drugiego, nie do tego co szrpala. Wczoraj nie zadziałało. Hmm, moze jakies krople powinnam jej dawac, poki co obywalo sie bez.

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1rdnvc3liu.png

http://www.suwaczek.pl/cache/57f2833102.png

Kurwadziewczyny od kilku dni źle się czuje, jestem taka rozdrażniona, myślałam że może to od tego ucha, ale dziś robię obiad i surowe mięso (obrzydzalo mnie na początku ciąży z Majka) i tak mi słabo, w głowie się kręci i wymiotuje ciągle!!!
Aaa! Mam nadzieję że to jakieś zatrucie! Michał poleciał po test ciążowy i jutro będę robić :( ale się boję :O!!! :(

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdge1jysm8f9.png

Gość syrunkaaa

Sylwia super :)
Przyjazna, w stopę? Jeszcze trochę i dzidzia bedzie pchać tez stopy do buzi :D

A ja mam jrlitowke z goraczka :( i zaczynam sie bać :( synuś mi sprzedal, bo chorował ostatnie dni :( boje sie o mleko bo karmie piersią i o mala,zeby jej nie chwyciło :(

Gość arwena 89

Dzięki dziewczyny za wsparcie, jeszcze z M nie rozmawiałam. Nie wrócił jeszcze do domu z nocki. Zawsze idzie do swojego ojca odespać i przychodzi po południu albo dopiero przed pójściem na kolejną nockę :/ mamy jechać na komunię do jego znajomych a mi się tak nie chce

Gość przyjazna

Arwena niech ten Twój sie ogarnie Kuźwa ! Powiedz mu ze czasy książąt w Polsce sie dawno skończyły. Ty nie jesteś jego służka i piastunka do dziecka.. Mój jak wraca z nocy 12 h to pyta czy może się położyć:D A robotę ma wymagająca i odpowiedzialną wiec wraca naprawdę zrypany.

~przyjazna
Olka to Ty nie bylas z tym uchem u specjalisty jakiegoś? Pisalas ze idziesz na maturę tylko się podpisać bo zdrowie ważniejsze..czy ja coś pomieszałam..? :D a to możliwe bo wymęczona jestem, cos mnie przeziębienie dopada ale walczę juz czwarty dzien ..

Hej

Ja też to tak pamiętałam:)
A przeziębienie to porażka, za ciepło tak szybko skoczyło i choroby połapały
Aga śliczną mate ma Pawełek;)
Arwena gadaj i komentuj chłopu, ja tam nie odpuszczam bynajmniej nie zawsze...

http://s6.suwaczek.com/201011135561.png
http://s6.suwaczek.com/201603311580.png

Awerna to rzeczywiście nie ciekawie wyglada wasza sytuacja. Szkoda, ze sie nie angażuje i czesto nie ma go w domu. Jakby moj szedl odespac do mamy o wracal przed praca to bym mu juz kazala u niej zostac... ale mysle, ze wszystko da sie przegadac. Nie zapominajmy, ze oprocx dziecka jest ten związek. Moj na początku dzwonil i sie pytal czy wracac czy Mala spi a ja mu na to, ze spi i zeby wracał. A on, ze po co skoro spi?? A ja to kur... co?? :D
Strunka zdrowka !! :)

Gość misiakowata

P.jak wraca z nocki o 7 to podaje mi malego w swiezej pieluszce do karmienia i pyta czy pospalismy :)

Wspolczuje Wam dziewczyny..te chlopy to jakies dziwne sie zrobily ajj
Przyjazna lubie Twoja apke :D
Aga mialam pisac fajna ta mata kurcze :) co lepiej ten bujaczek lezaczek wibraczek czy mata?

Jeju jak goraco..cycki mi sie poca jak nie wiem..latam chlodna woda sie chlapac bo jak to,słone mleko podawac?
Stanowczo po 15 idziemy na spacer :)

Gość przyjazna

Moja mała od 6:00 strzeliła sobie dwie drzemki po parę minut a reszta marudera ..teraz włączyłam odkurzacz i chodzi a ja chociaż zupy pochlipie . Co za dzień..a mój w robocie dzionek. Ale to nic:D punkt 20:00 wręczę mu córeczkę i sobie odpocznę:D wczoraj wieczorem ja ją karmiłam a on mi stopy masował:D taki u nas podział ról :D:D
Wasze dzieci tez tak maja ze jak na podwórku to tylko sen bo jak sie przebudza i zobaczą ze to nie domek to ryczą? Mojej na rękach nawet na taras nie mogę wynieść bo jest niespokojna widać ze sie boi ..jak żyć?? :D

Gość misiakowata

Przyjazna ,chyba ze mamie hehehehe :D
Widze,ze skojarzenia jak u mojego P. Hihi
W ogole jutro koncze polog,malusienkie plamienie jak przy koncowce okresu,P.juz po scianach chodzi i w kazdej mozliwej okazji mnie molestuje he he :D
Umowie sie na wtorek do gina :)

Kalae tez mysle ze bujaczek lepszy :)
Mati czasem taki marudex,ze nie da zjesc,wtedy go w fotelik na podusi,noga bujam i jem..takze bujaczek bedzie najlepszy..
No i karuzelke tez chcemy kupic.ciekawskie to sie zrobilo :) uwielbia patrzec na wszystko,zwlaszcza jak sie rusza :)
Strunka wspolczuje !!!! Glopie chhorobska.zdrowiej mamuska :* :D

My na spacerku. Mala śpi, przebudzila sie walnela kupę albo pierda ostrego i poszla spać.

My mamy i bujaczek i karuzele i mate. Bujaczek obecnie króluje;) wsadzam ja do bujaka i albo do kuchni albo do łazienki ze sobą biorę.dzis nam w bujaku zasnela:) karuzele powiedziałam K żeby wybrał, ln oczywiście nie patrząc na cenę kupił za 150zl smoby cotons. Z projektorem melodiami ogólnie zarabista tylko strasznie wolno sie kreci, toska się nudzi zaraz. Mata ta co mamy jest kiepska bo ma Malo gadżetów, siostra ma mi pozyczyc swoja. A i tak najfajniejsza zabawa jest w oglądanie gazetek z biedronki:D i wczoraj nagrałam filmik jak gada i potem jej puscilam.to gadala do siebie na ekranie ;d

Przyjazna jasne że byłam u specjalisty, byłam u lekarza w dni świąteczne, później w szpitalu, później prywatnie 2x i na badaniu, jutro ide do swojej rodzinnej po skierowanie do laryngologa jeszcze :/

Kamilla bo pytałas a ja nie pamiętam czy odpowiadalam :D
W ciąży miałam 4 małe rozstepy tylko na brzuchu, a na nogach miałam z okresu dojrzewania (oh jak to było dawno;))
A wszystkie inne pojawiły mi się zaraz po porodzie :(

Majka dziś dwie kupy zrobiła reety, ale super :)

My mieliśmy iść na spacer ale mnie wymecxylo że nie wiem jak się nazywam!

Aga Ty się nie przejmuj! Mi mówią że ładną sióstr mam ;/
A jak idzie ze mną moja siostrzenica ze szkoły wracamy ona ma 7 lat skończone, czasem na żarty mówi do mnie mama, i tak wracamy, ja jeszcze z Majka a ona do mnie powie 'mama' to ludzie tak nas mierzą wzrokiem że szok :D

Misiakowata test wolę tylko jutro zrobić bo nie wiadomo czy wyjdzie w razie czego z tak późnego moczu jeśli to by była wczesna ciąża :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdge1jysm8f9.png