Skocz do zawartości
Forum

slabe krwawienie

Gość paula91

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Wam :) Otoz okresy przychodzą mi reguralnie co do dnia.. tym razem tez tak było.. ale moje krwawienie było o wiele słabsze i krócej trwajce.. 2 dni trwalo i wczoraj 3,4 plamki.. dzisiaj tak samo.. czy istnieje możliwość ciąży ? staram się z narzeczonym o dziecko.. czy mogę wykonać już test ciążowy ?

jak nie wykonasz nie bedziesz miala pewnosci chociaz mi sie wydaje ze jakis stres albo cos spowodowało ze chwilo ustala miesiaczka
w moim przypadku miesiaczka zawsze wygladala tak ze w ciagu 5-6 dniu 1 dzien byl czysty no moze wlasnie takie plamki jak opisujesz

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Gość paulla91

ale zle mnie chyba zrozumialas.. 1 i 2 dzień - krwawienie bardzo slabe.. na samych wkładkach, bez potrzeby używania podpasek, 3 i 4 dzień czyli dzisiaj już nic.. brazowe plamienie przy podcieraniu jedynie..

to dziwne... nie wiem co mam ci doradzic w takiej sytuacji naprawde, lepiej idz po test do apteki i bedziesz miala z glowy a takto jeszcze sie denerwujesz :) powodzenia zycze i trzymam kciuki daj znac jak cos sie wyjasni

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥