Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Maminka_2015

Ale się uśmiałam :-) To ja wybieram brzuch :-) Piersi mimo woli się powiększają i bolą to dlatego ich nie chcę. No i mdłości, żeby sobie poszły precz. To tyle życzeń do zająca. Młoda poszła spać o 19, bo czeka na prezent od zajączka. Zostawiła mu marchewkę na oknie i czeka. Jak fajnie być dzieckiem, a marchewkę zje mama ;-)

Maminka_2015
Ale się uśmiałam :-) To ja wybieram brzuch :-) Piersi mimo woli się powiększają i bolą to dlatego ich nie chcę. No i mdłości, żeby sobie poszły precz. To tyle życzeń do zająca. Młoda poszła spać o 19, bo czeka na prezent od zajączka. Zostawiła mu marchewkę na oknie i czeka. Jak fajnie być dzieckiem, a marchewkę zje mama ;-)

Jest taki Wielkanocny zwyczaj ? Pierwszy raz się z tym zetknęłam...

Kochane moze zacznę od tego by życzyć Wam wszystkiego wspaniałego w te swieta :-)
Dzisiaj w koncu troszkę odpoczynku.. Padam i dzisiaj właśnie czuje zmęczenie ta przedświąteczną gorączka. Całe szczescie dzisiaj i jutro możemy juz odpoczywać :-)

Zastanawiam sie tyle czy moze tez tak macie.. Chodzi mi o takie hm nie wiem jak to nazwać :-) maleńkie wibracje w macicy, drogach rodnych. Tak jakby bardzo minimalne skurcze. Moze cos podobnego jak przy orgazmie jednak dużo słabsze. Nie wiem jak to opisać. Dzisiaj czuje to od rana mam nadzieje ze to nie skurcze

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vflw1iunfpt3w.png]Tekst linka[/url]

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vyx8dc97rma1e.png

dziewczyny ja dzis sie strasznie poplakalam :( przyjechalismy do tesciowej przez pol Polski akurat na śniadanie i na wstępie jak zobaczyla mój brzuszek powiedziała "ooo ale będziesz gruba" i nawet bym na to nie zwróciła uwagi gdyby nie to co nastąpiło później. Pojechaliśmy na cmentarz do teścia i myśleliśmy że jak wrócimy bedzie normalny obiad swiateczny, tym bardziej że zimno było śnieg deszcz wiatr... a tu teściowa oświadcza że na obiad będą sałatki ze śniadania i śledzie ze śniadania. Wszystko zimne z lodówki... mąż się zdenerwował ja się poryczałam... i po świętach. Ależ ja teraz żałuję że nie pojechaliśmy do mojej mamy :( Mam nadzieję że u Was chociaż lepiej niż u mnie.

Cześć dziewczyny:)
to był dłuuugi dzień...dopiero wróciliśmy do domu.
swięta połączone z urodzinami mojej siostry i smakołyków co niemiara a ja zjadłam zaledwie połowe i koniec:( nie mogę sie najadać bo zaraz mam skurcze, wiec patrzyłam i wąchałam...ale atmosfera bardzo fajna. obeszło się nawet od babcinych rad :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a750bf96c6.png

Copacabana85 Witaj wśród wrześniówek ;) ja mam termin na 12.09 ale mam przeczucie, że maleństwo przyjdzie na świat później. Płci też jeszcze nie znam 13.04 mam wizytę u mojej gin mam nadzieję, że wtedy poznam, a jak nie to 22.04 mam usg połówkowe, tak się nie mogę doczekać ;)
Wczoraj zamówiłam łóżeczko tak się cieszę jak głupia, kupiliśmy jeszcze mnóstwo innych rzeczy i można powiedzieć, że mamy połowę wyprawki, może za wcześnie ale nie mogliśmy się powstrzymać ;)
Dzisiaj nie miałam na nic apetytu, troszkę zjadłam i ciężko mi się ruszać :/

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqcwa1uxmvrgqm.png

Witajcie! Mój ginekolog nie dawał mi szans na zdrowe dziecko. Pamiętacie jak miałam: nt było za duże-3,5 i nie dokładnie było widać kość nosową, ryzyko dziecka z ZD 1:62. Pobrali mi krew na papp-a, wynik znowu zły - 1:57. Następne usg w stresie nt znacznie się polepszyło 2,2mm, ale dalej nie widać kości nosowej,doszła zwrotna fala A - nowe ryzyko 1:29. Dostałam skierowanie na amniopunkcję..teraz mam już wynik.. Będę miała zdrową dziewczynkę!!!!