Skocz do zawartości
Forum

Weerol 3w1

Michalia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,
Czy ktoś zna i może posiada drewnianą zabawkę 3w1 weerol? Jakie wrażenia? Próbuję od jakiegoś czasu się dowiedzieć czegoś na jej temat, jednak moderatorzy innych forów skutecznie mi to uniemożliwiają. Poszukuję ciekawej zabawki dla mojego 2 letniego siostrzeńca i weerol jest póki co na pierwszym miejscu jeśli chodzi o pomysły. Ewentualnie jeśli moglibyście polecić równie ciekawe drewniane zabawki, to będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję!

Margeritka, cena z tego co sprawdziłam w sklepach internetowych, z którymi współpracują wynosi 349,95 zł. Może i jest dość wysoka, ale w sumie to za 3 różne zabawki i to mnie najbardziej przekonuje. Sprawdzałam jak by cenowo wyszło kupienie oddzielnie takich drewnianych zabawek jak taczka, jeździk i wózeczek i nie ma co porównywać - weerol wygrywa. Po dokupieniu dodatku rok'n'rol można mieć 5 różnych zabawek, w wersji full 7 różnych zabawek. Dodatkowo bardzo podoba mi się to, że wszystko jest w jednej zabawce i dzięki temu nie zajmuje dużo miejsca w i tak zagraconym już pokoju dziecięcym. Dawno nie widziałam tak pomysłowej zabawki. Czy ktoś ją posiada i mógłby podzielić się rzeczywistymi wrażeniami??