Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe fasolki 2015

Gość Gosia 1 czerwcowa

Rekomendowane odpowiedzi

Czerwcowy bablu, trzymam kciuki, zeby termin czerwcowy byl dotrzymany. Sterydy sa dobre i podawane tak na wszelki wypadek. Choc czasami mozna po nich chodzic po scianach. Przynajmniej ja tak mam;) dostaje powera i nie spie kilka nocy i chodze jak jakies monstrum.

Ado, jutro kontrolnie zrobie mocz i tyle. Moja gin stwierdzila ze wyniki z wypisu sa swieze;) zostawie to bez komentarza;) a D- dinerow nie robilam bo to strasznie drogie i podobno nie tak szybko reaguja na heparyne, wiec lepiej raz na tydz robic... Moze sprawdze tylko albuminy i morfologie czy spada czy sie poprawia. I tak w srode ide na wizyte z usg wiec trzeba bedzie znow zabulic...
W takiej sytuacji to usg powinno byc w cenie wizyty. Ehh

No nic pobawilam sie we fryzjerke(obcuelam meza, zeby wygladal jak czlowiek na weselu brata) i w koncu ide spac. ;)
A propos dokazywania maluchow. Mlody upominal sie o wizyte fryzjera, kopal niemilosiernie jak obcinalam meza. Czyzby mu jeszcze wloski nie zanikly?
Spijcie slodko:)

Tetide ja Zjadłam dziś dwa lody, nie żałuj sobie! Kiedy mamy je jeść jak nie teraz?:-)
Czerwcowy bablu trzymam mocno kciuki abyscie wytrzymali jak najdłużej! Na pewno tak będzie:-) a poza tym jesteś w szpitalu i masz dobra opieke ;-)
Mnie też coś dzisiaj brzuszek się mocno spina. ostatnio sporo sobie folguje. mam nadzieję że z szyjka jest wszystko ok. Choć trochę boję się iść do lekarza, co tam w środku zastaniemy. a corcia strasznie mocno się dziś kręci, aż jest to dziwne jak Na nia.liczę że wszystko jest dobrze, któraś z nas poruszala dziś ten temat.
uciekam(y) spać, dobranoc:-)

http://www.suwaczki.com/tickers/relgdf9hvnkej0on.png

Gość Lovenaluis

Witajcie,
Dołącze do was- czerwcowe mamusie. Jeśli mozna ;)
Termin na 21 czerwca.
Mam pewien problem- hemoroid ;/ miałam go juz tydzien ale nie bolało nic, od wczoraj dokucza dość mocno.
Co polecacie aby je zwalczyć ??
Preferuje maść

Gość Lovenaluis

Witajcie,
Dołącze do was- czerwcowe mamusie. Jeśli mozna ;)
Termin na 21 czerwca.
Mam pewien problem- hemoroid ;/ miałam go juz tydzien ale nie bolało nic, od wczoraj dokucza dość mocno.
Co polecacie aby je zwalczyć ??
Preferuje maść

Lovenalouis witamy ;) ja na razie nie mam tych problemów ale jutro któraś z dziewczyn na pewno ci cos podrzuci.
Czerwcowy bablu trzymam kciuki żeby maleństwo jeszcze nie chciało wychodzić, dobrze że lekarze sie Tobą zajeli bądź dobrej myśli.
Ja jutro dzwonie do gin bo skurcze po no spie nie przechodza i mowil zebym dala mu znac , wiec od jutra pewnie mi jeszcze luteina dojdzie do ciazowej apteczki.
Dobranoc dziewczyny, mam nadzieję że wstaniemy wyspane i pełne energii :)

Czerwcowy bąblu też trzymamy za was kciuki... Niech maleństwo poczeka jeszcze kilka tyg ;) dobrze ze się wami zajęli w szpitalu będzie dobrze kochana
Ostatnio jadłam loda magnum waniliowego w białej czekoladzie jaki był boski :D zjadłam bym od razu więcej ale juz nie miałam w zamrażalce :/ a tak leżał i leżał bo myślałam że mi nie będzie smakował hehe
U nas nastroje średnie ostatnio... Mały malo się rusza... Mam liczyć ruchy i zapisywać godzinę 10 ruchu wczoraj to byla 16 dopiero... Martwię się o synka był bardziej ruchliwy od czasu mojej grypy 1 dniowej wydaje mi się ze jest spokojniejszy ... Czasem nawet nie czuje ale widzę ze się przemieszcza... Dziwne to wszystko...

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7janliywfnjikz.png

Hej dziewczyny ;-)
U mnie dzisiaj trochę chłodniejsze dzień, po burzy ;-) od razu lepiej się czuje ;-)
mi też wolno już te tygodnie uciekają i nie mogę się doczekać mojego malucha. Aż miałam dzisiaj sen, że urodziłam małego synka i się nim opiekowałam a później był już taki gruby z niego serdelek i calowalam go po stopkach. Ale muszę jeszcze na taki moment czekać dwa miesiące.