Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe fasolki 2015

Gość Gosia 1 czerwcowa

Rekomendowane odpowiedzi

Justynko, ja dzis bez goraczki!!! Antybiotyk zadzialal spektakularnie:) a niby mial to byc wirus:) chyba jskis bakteryjny;) ale i tak wieksxosc dnia w lizku. Kazzle tak mocno ze znow wymiotuje, pytanie czy to tez nie skutek uboczny antybiotyku... Pije elektrolity i jakis sie ratuje.

Tatus tez czuje sie coraz lepiej. Jeszcze mu nie wolno wstawac. Nadal jest na sali o wzmozonym nadzorze. Nie wolno mu nic jesc i pic. Daja mu za to stale kroplowki. Nie wiem jak dlugo go beda jeszcze tak trzymac, ale ufam tym lekarzom, bo tak sprawnie sie zajeli nim w weekend...

Super brzuszki :) mój to widzę jeden z większych.
aniaradzia
super że Ci już lepiej w końcu kobieto bo się zamęczyła byś chyba z tą gorączką, podziwiam.

A ja dziś byłam u mojego gina. Spóźnił że ponad godzine bo miał jakąś operację w sumie w kolejce czekałam od 10;30 do 14! Nie wiem czy to przez to ale dalej stwardniał mi brzuch i na wizyte weszłam z kamieniem :( Lekarz powiedział, że tak być nie może zlecił nadal leżenie i leki, za 2 tyg jak się powtórzy to co dziś dalej do szpitala :( Zryszałam się jak bóbr dziś. Mój biedny mąż dzielnie mnie pocieszał, kochany jest. Za to synek daje tak popalić jak siedziałam na tej poczekalni to szalał jak opętany aż mi brzuch podskakiwał starsza pani siedziała obok i się mi dziwnie przyglądała.

http://www.suwaczki.com/tickers/zem3qtkfj2r8gfdn.png

Nie wiem, czy tylko na mnie tak zbawiennie działa, czy naprawdę jest to dobry domowy sposób, ale mi nawet na katar pomogło mleko z masłem i miodem (gorrące, wypite duszkiem). Oprócz tego piję codziennie sok z żurawiną i maliną i jakoś mnie choróbska mijają. Chociaż w ubiegłym tygodniu było blisko.

Dziewczyny też tak dzisiaj kręciło się wam w głowie? Mi okropnie, musiałam się położyć bo miałam samolot.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj44jpv60asct.png

Pytalam w kilku aptekach o witaminę D, i każda farmaceutka mowila zeby nie brać dodatkowo, ponieważ witaminy dla kobiet w ciąży mają odpowiednią dawkę.

A ja się teraz poplakalam :( mamy małe mieszkanie i nie wiem jak zrobić pokój dla dziecka, a muszę go zrobić z sypialni a tam praktycznie mieści się tylko łóżko i nic więcej.

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowka- niestety ja tez chora ( gardlo boli, nos zapchany ).

Brzuszki macie piekne niezaleznie od ksztaltu- jak zrobie to wrzuce moje zdjecie brzuszka ( jest ogromny ).......wazylam sie ostatnio I wyszlo, ze mam 6.5kg do przodu, czyli troszke schudlam :)

W moich wit. napisane jest, ze wit. D ma 200%.

Moj brzuszek sie moze specjalnie na razie nie spina, ale mam za to uderzenia goraca I czasem slabo mi sie robi.

http://www.suwaczki.com/tickers/82do6iyer4y0b9x1.png