Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2015

Joasia21

Rekomendowane odpowiedzi

Martusiek gratuluję...:-* czekamy na zdjęcie...:-)
Darka no pewnie podzielę Wasz los na oddziale...:-) raźniej będzie mimo iż każda w innym szpitalu...:-) jutro kolejne KTG i ocena AFI...
Hanka05 trzymam kciuki, żeby dzidziol urósł...
Monia9 to masz ten sam problem co ja z biustonoszem, ja nie odeslalam bo mam nadzieję, że piersi urosną jeszcze...:-) to zależy o ile jest za duży... Jak niewiele to może urosną tyle...

http://s4.suwaczek.com/201505065565.png

Hej laski,
Ja po wizycie. lekarz powiedział że Szyjka skrócona, ale jeszcze trzyma i jak do poniedziałku na urodze, termin mam na sobotę, to weźmie mnie do szpitala i beda wywolywac. W srode do poloznej jedziemy i zobaczymy co ona powie. Mój mąż stwierdził że w środę mogłabym już zostać w szpitalu. Byłby spokojniejszy. W tym tyg ma druga zmianę i dzwoni co trochę i pyta jak się czuje. W srode bierze wolne a później zobaczymy. Pościel z łóżeczka jutro upiore i wyprawie i jestem gotowa.
A i jeszcze chyba powoli odchodzi mi czop bo nieraz na majtkach takie malutkie glutki od wczoraj się pojawiają. Ale nie za często i nie jestem pewna. A lekarz nic nie mówił.
Po badaniu troszkę mnie spojenie kluje więc może rozwarcie się powoli robi.
Karmić też chciałabym piersią ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Martu5siek gratulacje i oby wszystkie miały takie szybki i lekkie porody. Ucałuj Malutka.
A Emilka rzeczywiście chyba rodzi, bo się nie odzywa.
Miłej i spokojnej nocki

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5euum8xcey.png

Martusiek ,GRATULUJE Córeczki:)
Ale ja zazdroszcze wszystkim rozpakowanym mamusiom:) dzisiaj mam apogeum kryzysu,wszystko mnie wkur...a..że pies łazi po domu,że córka marudzi,że ktoś jedzie wolno przede mną...jak psycholka;D
Jutro mam wizyte,jak usłysze,że luzik dotrwamy do 15,to chyba pójde popływać w Wiśle;)

Zielooona ja mówiąc dosadnie rzygałam dalej ,niż widziałam,dalej zresztą mi się zdarza,ale może to przez Duphaston i Luteine:(,które brałam.

A kłuje się któraś z Was? ja biore Clexane od 9 tygodnia.

Dziewczyny mam jakieś schizy. Boję się ze nie rozpoznam skurczy- oznak porodu. Już jakiś tydzień wieczorami boli mnie brzuch jak przy okresie, dziś już od 17 teraz też..to normalne bóle? BOli, na chwilę ustąpi, za jakiś czas znowu..boję się ze nie rozpoznam że to już..
Dziewczyny co o tym myślicie czy któraś z Was tak ma??

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/20558[/quote]

Gość zielooona

Martusiek! Gratulacje! Tul malutka mocno od Nas :D

Dziewczyny, zaluje Was z tym rzyganiem, mnie się cala ciążę udało i dzisiaj też się obeszło bez! Wyszło druga strona :P

Dominika, szczęśliwa mamusiu, rodzic mi tu i to juz :P zbieram informacje i Wasze przeżycia też chce znac :)

jutro wizyta, moze coś ruszy :D
Mój D dzisiaj powiedział do Filipa, ze ma po dziesiątym się urodzić zeby po wypłacie było, co będzie grube prezenty urodzinowe zbierać :P bo on 8 styczeń i zawsze dostawał jakieś ciulstwo hahaha

Ola, ja się nie kłuje, juz widzę te panikę i łzy. Dobrze, ze nie muszę :)

Gość zielooona

Coś czuje, ze jutro wstane, wejdę na forum i będzie nowa dzidzia :D tylko niewiem czy Twoja szczęśliwa mamusiu czy Dominiki :P ale na Waszzym miejscu bym się nachapala lodów i frytek jeszcze dziś :D
Trochę poprasowalam i twardnieje mi brzuchol nieprzyjemnie :/ trzeba coś " wrzucić na ruszt" :D mmmm kolacja nr1 :)

A ja po wizycie u lekarza miło się zdziwiłam.
Termin mam na 9 maja, a dzisiaj na wizycie mieliśmy się umówić na cesarkę (bo mam przepuklinę). Myślałam jak nic, że każe mi czekać do terminu a dopiero jak nic się nie zadzieje przyjść do szpitala w przyszłym tygodniu, a on powiedział, że do szpitala mam przyjść w środę, a w czwartek lub piątek będę już Julka tuliła :)
Gratuluję rozpakowanym mamusiom.
Emilka23 faktycznie może rodzi? Dominika lada moment dołączy :)
Ciekawa jestem co z maratonką?