Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

agaa875
dzien doberek Wszystkim:) jak tam Wam mija sobota?? od rana mialam takie bole ze myslalam ze odjade na porodowke ale uspokoilo sie wszystko.....

No to miałaś przeżycia, to pewnie jakieś przepowiadające:)
Ja własnie skończyłam robic pazurki przyjaciółce, to już ostatnie przed porodem, bo ani plecy ani opuchlizna na nogach nie dają rady:) a teraz sobie siedzę z nóżkami w górze

http://www.suwaczki.com/tickers/zpbncwa1vtor196m.pnghttp://www.suwaczki.com/tickers/ex2bio4ps0nz3443.png
http://www.suwaczki.com/tickers/bhywmg7ywdqvl030.png

nie pamiętam już, ale coś było.
JA jeszcze chwilę, przynajmniej do środy, bo wtedy będzie 38wg OM a 37wg zapł. to już pewniej bym się czuła, chociaż móią, że już teraz jest ok :)
JA się jeszcze nie boję, wyobrażam sobie same przyjemne rzeczy, że bąbelek grzeczny i daje się całować i przytulać :lol: :smile:

Izak1979
ooo, zboczenice o dupach gadają...a zaraz się zaczną rozmowy o kupach i rzygach gnijacych pępkach i takich tam przyjemnościach...

my zjedliśmy zapiekanki na kolacje i teraz dzieci maszerują do łazienki a ja mam chwile dla siebie...
ha ! widzisz wystarczyło kilka dni bez nadrabiania żebyś nad dobrze poznała :sofunny:
jak ty o jedzeniu znaczy się że my o dupie to właściwe tematy które u nas często razem się pojawiają :hahaha:

qlczak
JA jeszcze chwilę, przynajmniej do środy, bo wtedy będzie 38wg OM a 37wg zapł. to już pewniej bym się czuła, chociaż móią, że już teraz jest ok :)
JA się jeszcze nie boję, wyobrażam sobie same przyjemne rzeczy, że bąbelek grzeczny i daje się całować i przytulać :lol: :smile:

gaziczki do przemywania pępunia kupiła ?

ronia
qlczak

gaziczki do przemywania pępunia kupiła ?

tia, te leko :) tylko wanienki nadal brak. Chyba będę musiała sie zwykła zadowolić

Izak1979
a ja nie lubię tych gazików leko, gówno warte... wole spirytus salicylowy i zwykłe gaziki jałowe...tak się nauczyłam na patologi noworodka używać i tego i parafiny zamiast oliwek i chyba dobrze na tym wyszłam...

Ja w szpitalu tymi leko porobię w domu zobaczę, a parafiną to co, nawilżanie? eeee chyba mnie nie przekonasz, bo ja znam inne właściwości parafiny.

Ronia a Ty gdzie? jesz coś?