Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

melduję sie:) drugie ktg wyszło lepiej, teraz mały szaleje w brzuszku, bo zapodałam mu na kolację lody żeby się uaktywnił i uspokoił mamę, oczywiście w zestawie z insuliną:(
jutro rano znów ktg...

Podczytałam trochę...niezłe jesteście spectrum tematów wszelakich...co ja pocznę bez Was te pare dni w szpitalu :(

nieziemskie małpeczki...

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

hello Brzuszki
fajnie, że zaczęłyscie temat antykoncepcji bo tez już o tym myślałam... a nie wiecie czy można brać plastry Evra? ja przyjmowałam je już wczesniej i byłam bardzo zadowolona bo tylko raz na tydzień tzreba było sobie o nich przypomnieć... najwiekszym minusem jest ich cena:( tylko że ja nie moge brac zadnych pigułek bo zaraz po nich wymiotuję lub słabo mi sie robi:( a zastrzyku napewno sobie nie zrobie... moja koleżanka zrobiła tylko jeden własnie po porodzie i potem półtora roku brała leki by okres wrócił...
Anika i Nikula jak sie czujecie Dziewczyny? Dużo spokoju Wam życzę i zdrowia dla Maluszków:)
Madzia ale fajnie że taka duża dzidzia a tyle przed czasem
Izak super fotki:) naprawdę fajna z Was rodzinka
a tak wogóle to wy zboczone krejzolki jesteście:hahaha: uśmiałam sie nadrabiając te kilkanaście stron:hahaha: no i potraficie sprawnie przeskawkiwać z tematu na temat:) solidna grupa wsparcia:) faktycznie można by kiedyś zorganizowac jakiś zlot sierpniówek:) napewno byłoby fajnie:)
a ja dziś wreszcie zmobilizowałam męża i kupiłam fotel by móc wygodnie usiąść przy kompie:) wpadliśmy tez do rodziców i pierwszy raz w życiu zrobiłam sernik na zimno:) ku mojemu zdziwieniu wyszedł:)

http://www.suwaczek.pl/cache/bae7d4d333.png
http://moje.glitery.pl/text/43/59/4-MAJA-19082009-8816.gif http://s2.pierwszezabki.pl/022/022403960.png?6046

Nikula
melduję sie:) drugie ktg wyszło lepiej, teraz mały szaleje w brzuszku, bo zapodałam mu na kolację lody żeby się uaktywnił i uspokoił mamę, oczywiście w zestawie z insuliną:(
jutro rano znów ktg...

Podczytałam trochę...niezłe jesteście spectrum tematów wszelakich...co ja pocznę bez Was te pare dni w szpitalu :(

nieziemskie małpeczki...

cieszę się z Tobą że drugie ktg lepsze:) będzie dobrze:) zobaczysz - już niedługo o tym wszystkimm zapomnisz:) ja żeby móc w szpitalu czytać co te nasze krejzolki wypisują kupiłam niedawno telefon z dużym wyświetlaczem i dostępem do netu:)

http://www.suwaczek.pl/cache/bae7d4d333.png
http://moje.glitery.pl/text/43/59/4-MAJA-19082009-8816.gif http://s2.pierwszezabki.pl/022/022403960.png?6046

Nikula
jutro rano znów ktg...

nieziemskie małpeczki...

No to dobrze,że drugie ktg wyszło lepiej:)
Będziemy Cie męczyły smsami jak pójdziesz do szpitala :hahaha: żartuje :)

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

Tosia dzięki już teraz ok, troche miałam stresika przez to ktg.
We wtorek wędruje na patologię ciąży ze względu na cukrzyce i kombinuje co by tu lekarzy przekabacić żeby mi 25 lipca małego wyjęli w imieninki męża:)

fajnie by było...
ale tak na serio to decyzje będa podejmować co do sposobu porodu, ale powiem Wam,że do konca tygodnia to bym chciala juz sie rozdwoic...może się uda?

po tych waszych postach to mi się seksowania zachcialo,że hej...

Tosia też myslałam o plastrach ale chyba za duża jestem...to podobno osłabia ich działanie..teraz mam 78 kg, zobacze jak mi waga spadnie po ciązy ale przed wazyłam 80 kg więc może być różnie...

Kaja niezla z Ciebie aparatka...

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

madziaas
Nikula
jutro rano znów ktg...

nieziemskie małpeczki...

albo ja WaS ...:)

Nikula
madziaas
Nikula
jutro rano znów ktg...

nieziemskie małpeczki...

albo ja WaS ...:)

A bardzo prosze:))

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

RRRONIA!!! a komu bedziesz jeża golić???? bo chyba nie sobie????...ja swojego to normalnie umyć nie mogę porząnie...cholera wie co mi tam już wyrosło...ja nie wiem..ale bebzol mam taki,że nie daje rady!!!! 120 w pasie a do tego giry jak u jakiejś starej welkiej murzynki!!!! a dziś to mi tak napuchły,że kostek nie widać..jak dotknełam to normalnie miękka galareta a nie kostka pod skórą :(
...pierwotnie plan był taki,że małż mi pomoże jakby co,ale w obecnym stanie rzeczy to bym mu chyba tym glutem w oko najchętniej strzeliła..i oby był brunanty!!!!
Tosia! w końcu!!!!! ale Cie wybyło!!!! to teraz siadaj na wygodnym krześle i dawaj!!!!
...mam ochotę na makrelę w sosie pomidorowym z puszki i na tosta z nutellą...i niie mogę się zdecydować....:ehhhhhh:

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nroeqs0ymjd9h.png

kaja09
RRRONIA!!! a komu bedziesz jeża golić???? bo chyba nie sobie????...ja swojego to normalnie umyć nie mogę porząnie...cholera wie co mi tam już wyrosło...ja nie wiem..ale bebzol mam taki,że nie daje rady!!!! 120 w pasie a do tego giry jak u jakiejś starej welkiej murzynki!!!! a dziś to mi tak napuchły,że kostek nie widać..jak dotknełam to normalnie miękka galareta a nie kostka pod skórą :(
...pierwotnie plan był taki,że małż mi pomoże jakby co,ale w obecnym stanie rzeczy to bym mu chyba tym glutem w oko najchętniej strzeliła..i oby był brunanty!!!!
Tosia! w końcu!!!!! ale Cie wybyło!!!! to teraz siadaj na wygodnym krześle i dawaj!!!!
...mam ochotę na makrelę w sosie pomidorowym z puszki i na tosta z nutellą...i niie mogę się zdecydować....:ehhhhhh:

kaja mąż jest w najwyższym stanie gotowości
chociaż w sumie na TVP2 leci Jackie Chan i narazie ze mną wygrywa :hahaha:

Nikula
We wtorek wędruje na patologię ciąży ze względu na cukrzyce i kombinuje co by tu lekarzy przekabacić żeby mi 25 lipca małego wyjęli w imieninki męża:)

fajnie by było...
ale tak na serio to decyzje będa podejmować co do sposobu porodu, ale powiem Wam,że do konca tygodnia to bym chciala juz sie rozdwoic...może się uda?

Tosia też myslałam o plastrach ale chyba za duża jestem...to podobno osłabia ich działanie..teraz mam 78 kg, zobacze jak mi waga spadnie po ciązy ale przed wazyłam 80 kg więc może być różnie...

to masz nieźle...chudłaś w ciąży???!!!!!...ja z 63 dobiłam 85..a jeszcze 4 tyg :(
...a się głupi cieszył,że już niedługo "wyciągniemy pudełko" hehehehe....to mu wyciągnęłam!...ale,że słowa nie pisnął...wyniósł śmieci i ani mru mru..na bank jak zaczniemy gadać to tego nie przemilczy...

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nroeqs0ymjd9h.png

Tosia27
Nikula obojętne kiedy odbędzie sie poród - ważne by był to dobry czas dla dziecka:) Zdrowie malucha najważniejsze. A jeśli wyjmą wcześniej niż 25tego to bedziecie mieć dwudniową imprezkę;)

wiem , wiem tak sobie gdybam:) oby tylko zdrowy mały był, ale powiem Wam,że juz bym go chciała strasznie po tej stronie mieć:)

kaja09
ty crejzolko:)
a co do jedzonka to zagryź makrelę tostem z nutella:36_2_25:

kaja09
Nikula

fajnie by było...

to masz nieźle...chudłaś w ciąży???!!!!!...ja z 63 dobiłam 85..a jeszcze 4 tyg :(
...a się głupi cieszył,że już niedługo "wyciągniemy pudełko" hehehehe....to mu wyciągnęłam!...ale,że słowa nie pisnął...wyniósł śmieci i ani mru mru..na bank jak zaczniemy gadać to tego nie przemilczy...
to może ty udaj że nie słyszysz :D

kaja09

no schudłam 10 kilo bo rzygałam jak kot na początku a potem przybrałam tylko 8 bo cukrzyca i miałam zakaz na nutellę:)