Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

ronia
kaja09
...wstawiamy...a potem sobie piszemy jak ładnie wyglądamy..i tak już od 8 miesięcy :D

tak to potwierdzam nawet mi wmawiały że jestem laska
a waże ponad setkę :sofunny:

i to jest wlaśnie piękne w tych naszych codziennych rozmowach, człowiek się dowartościuje chociaż...

kostka margaryny
1,5 szk. cukru
4 łyżki kakao
4 łyżki mleka zwykłego

wszystko do gara i rozpuścić, niekoniecznie zagotować, ale jakby nawet to nic się nie stanie...
dodać połamane herbatniki albo bakalie jakie lubisz i 2 szk. mleka odtłuszczonego w proszku, wymieszać na blaszkę wsmarowaną olejem i do lodówki... i czekać, czekać, pokroić i zjeść... smacznego...

Szymon - 6 lat; Maciuś - 3 lata; Zosia - 2 latka.

karol27
ronia
u mnie wychodzi po trochę co 2-3 dni więc pewnie szyjka po mału się rozwiera.
Spokojnie u Was może być tak że odpłynie np z wodami :Oczko:

mi wyszła już druga część, zaraz po pierwszej... Ciekawa jestem jak historia się rozwinie.

to juz wiem,czemu taka cicha siedziesz...gluta wydłubujesz!!!!
...ja czekam na swojego....ale lipa..nic...globulka z wczoraj mi tylko wyplynęła...

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nroeqs0ymjd9h.png

kaja09
ale cuuuudnie!!!!!!!!!!! a mały z reką w gipsie ma nie fair!!! mniejszy mały może wylizywać całym sobą i połowa jego wchodzi w ten garnek!!!!!

o tak, on kocha jeść...i chętnie by w ten garnek wszedł, a ze Szymek (starszy) jest niejadkiem to mu zwisa ile maciek zje...

Izak1979
ronia
kaja09
...wstawiamy...a potem sobie piszemy jak ładnie wyglądamy..i tak już od 8 miesięcy :D

tak to potwierdzam nawet mi wmawiały że jestem laska
a waże ponad setkę :sofunny:

i to jest wlaśnie piękne w tych naszych codziennych rozmowach, człowiek się dowartościuje chociaż...

kostka margaryny
1,5 szk. cukru
4 łyżki kakao
4 łyżki mleka zwykłego

wszystko do gara i rozpuścić, niekoniecznie zagotować, ale jakby nawet to nic się nie stanie...
dodać połamane herbatniki albo bakalie jakie lubisz i 2 szk. mleka odtłuszczonego w proszku, wymieszać na blaszkę wsmarowaną olejem i do lodówki... i czekać, czekać, pokroić i zjeść... smacznego...
znaczy się dużo się nie pomyliłam :D

ale fajne chłopaki!!!! ja też kiedys marzyłam o swojej gromadce i chciałam co najmniej 3...ale cos mi sie wydaję,że to będzie moje pierwsze i ostatnie...od początku ciąży stale coś....
Karol, ja w sumie tydzień za Toba jestem ponad,to może mi ten glut się mocno trzyma jeszcze...(do końca życia jak usłyszę słowo glut to będę myśleć o Was dziewczyny...jakie to wzruszające....)

kaja09
ale fajne chłopaki!!!! ja też kiedys marzyłam o swojej gromadce i chciałam co najmniej 3...ale cos mi sie wydaję,że to będzie moje pierwsze i ostatnie...od początku ciąży stale coś....
Karol, ja w sumie tydzień za Toba jestem ponad,to może mi ten glut się mocno trzyma jeszcze...(do końca życia jak usłyszę słowo glut to będę myśleć o Was dziewczyny...jakie to wzruszające....)

dzięki aż się wzruszyłam ... :hahaha:

Izak1979
kaja09
ale cuuuudnie!!!!!!!!!!! a mały z reką w gipsie ma nie fair!!! mniejszy mały może wylizywać całym sobą i połowa jego wchodzi w ten garnek!!!!!

o tak, on kocha jeść...i chętnie by w ten garnek wszedł, a ze Szymek (starszy) jest niejadkiem to mu zwisa ile maciek zje...

Izak a jak Szymek na wieść,że bedzie miał siostrzyczkę? widzę,że całkiem niedawno mu sę zjawił braciszek:D pewnie dumy starszy brat teraz....czekał na rodzeństwo?

kaja09
karol27
ronia
u mnie wychodzi po trochę co 2-3 dni więc pewnie szyjka po mału się rozwiera.
Spokojnie u Was może być tak że odpłynie np z wodami :Oczko:

mi wyszła już druga część, zaraz po pierwszej... Ciekawa jestem jak historia się rozwinie.

to juz wiem,czemu taka cicha siedziesz...gluta wydłubujesz!!!!
...ja czekam na swojego....ale lipa..nic...globulka z wczoraj mi tylko wyplynęła...
;-)

kaja09

ja się cały czas zastanawiam, czy ten glut to to, czy nie to... No ciekawa jestem, może urodzę w lipcu?

karol27
kaja09

ja się cały czas zastanawiam, czy ten glut to to, czy nie to... No ciekawa jestem, może urodzę w lipcu?

może wszystko jest możliwe :)

kaja ja po usuniętej ciąży w 2006r.(w 24 tc) nawet nie śmiałam marzyc o takiej gromadce, miałam Szymka i kochałam go nad życie (myślę, ze bardziej niż kiedykolwiek) i nijak zajść nie mogłam, aż się przeprowadziliśmy z mazur do W-wy, mąż dostał awans (to chyba ręka Boga zadziałała), ja rzuciłam swoja prace (9 lat pracowałam na poczcie) i zmieniłam na przyjemną w Komendzie Głównej Policji i poszłam do szkoły i zapomniałam, ze mogę być w ciaży, aż pewnego dnia poszłam kontrolnie do gina a on mi mówi, ze mam niezidentyfikowane cos przylepione do macicy, rak na bank, testy histopatologiczne i inne, ja w samochód i z tymi testami na Mazury do mojego gina a ten mówi poważnym głosem: proszę pani tego raka ma tez pani mam, i pani siostra" to ja ryczę, ze wszyscy umrzemy, ze to jakaś genetyka... a on "i pani maż też ma tego raka, i ja też - to pecherz moczowy tylko ciut inaczej ułożony... a oprócz 4-tygoniowej ciąży nie widzę tu żadnego raka...jakież było nasze szczęście, gin sie śmiał ja ryczałam i z nerwów i ze szczęścia a mój maz nie kumał czaczy....Po urodzeniu Maciusia poszłam sobie do dentystki i trzeba było zrobić zdjęcie rtg i dentystka zapytała mnie 50 razy czy w ciąży nie jeste,.Zaprzeczyłam, mówię do niej karmie jeszcze, biorę leki antykoncepcyjne, nie mowy nie ma i przyszłam fdo domu ... z testem ciażowym w kieszeni i za 5 min. były na nim 2 kreseczki.....i dzis jestem naprawdę szczęśliwa, bo mam cudownych chłopców a teraz bedę miala upranioną córcie, także głowa do góry. dzięki Bogu to nie my piszemy scenariusze zycia tylko On.