Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Tosia27
ronia
Tosia27
Ronia morał z tego taki, że usypiaj Maćka... szoruj z mężem do łazienki, weź go okrakiem i.... zaorajcie to pole:sofunny:

morał jest inny
wszystkie chodzą na zero
tylko ja z dredami :sofunny: :sofunny:

ja mam fryzurę na punka:hahaha::sofunny:
widocznie Ty wolisz Reggae???
:sofunny::sofunny::sofunny:
Reggae na lodzie jeszcze trzeba było dodać :sofunny: :sofunny:

Zawsze to lepsze niż zespół NAZAWSZE ... czy jakoś tak .. MAZOWESZE ale wsze :sofunny:

madziaas
ronia
madziaas
Trzeba trzeba tylko ja kurde już tam nic nie widze:hahaha:

jest jeszcze technika lusterkowa tak zwana próbowałaś ?

Ostatnio próbowałam pod prysznicem,tylko że lusterko paruje:hahaha:
no tak to prawie jak celowanie w ciemno :sofunny:

czasem jednak lepiej zaufać sobie co będzie jak małżowi ręcę zaczną się trząść z niewyjaśnionych przyczyn :D

kasiunia i
Ale tu wesoło się zrobiło:) ja rozmawiałam przez telefon z męża kuzynką właśnie i się pobeczałam...za kilka dnie skończy 25lat,ale od poniedziałku ma chemioterapię diagnoza złośliwy rak jelita grubego...brrr...........a dopiero co wariowała i szalała na moim weselu i nic jej nie było

Przykro mi bardzo pozostaj modlić się o zdrówko dla niej
prawda jest bardzo bolesna bardzo dużo młodych osób ostatnio umiera na raka :((
wstrząsające to jest

kasiunia i
Ale tu wesoło się zrobiło:) ja rozmawiałam przez telefon z męża kuzynką właśnie i się pobeczałam...za kilka dnie skończy 25lat,ale od poniedziałku ma chemioterapię diagnoza złośliwy rak jelita grubego...brrr...........a dopiero co wariowała i szalała na moim weselu i nic jej nie było

O jejku:frown:::(: Bardzo mi przykro

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
No właśnie,lepiej samej to zrobić :smiech:
Spróbuje porobić zapisy na tej karcie ruchów płodu tylko nie wiem czy zakumam o co chodzi,czytam intensywnie:smiech:

czytaj
dzisiaj już nie ma co
start jutro godzina 9.00
ja tez już mam wydrukowane i to co wczesniej czyli 30 i 31tc mam zamalowane bo wtedy nie obserwowałam a teraz zobaczymy wiesz najbardziej myśle bedzie mi przeszkadzało w liczeniu np jak bede się spieszyć czy jechać samochodem i te inne rozpraszające sytuacje

kasiunia i
Poprostu brak mi słów...taka fajna młoda laska całe życie przed nią a tu taki szok!!!!!
Wiem co czuje bo moja mama walczyła dwa lata temu z rakiem piersi jest po operacji,chemioterapiach,lampach...dała radę mimo że była łysiutka nie poddawała się :)

bardzo boli wtedy kiedy odchodzą bliscy a chyba jeszcze bardziej boli jak odchodza ludzie młodzi w naszym wieku albo jeszcze młodsi. Wtedy ciężko jest zrozumieć dlaczego ...