Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

abarka
Witajcie Kobietki!!!

ale mnie nie było... siedziałam u teściów przez tydzień no i przejechałam przez Radom wracając, mama miała wczoraj imieniny:-)
Ja czuję się dobrze, opaliłam się, wypoczęłam..,
Roniu zdrówka dla synka!!!!
Tosia mam nadzieję że Ci przeszedł ten ból,
mpearl piękna psinka, a Ty jak pięknie wyglądasz, Mona również!!
Witam nowe koleżanki!!!! i pozdrawiam Wszystkie sierpniówki!!!
Dziewczyny chcę jechać nad morze na tydzień od 7 czerwca, co Wy na to? może nie urodzę w Ustce...
dawaj fote jak się strzaskałaś :sofunny:
i spóźnione życzenia dla mamusi ...
a co do morza zabierz mnie ze sobą :Psoty:

kakcio
Hej laseczki. Piszecie w takim tempie,że jak mam chwile przerwy w dostawie neta,to potem nie nadążam z czytaniem :/
Agatha BRY :) No faktycznie troszkę późno :)

Co tam u Waszych brzucholi dziś piszczy? ;)
mnie jakoś łupie w dupie połamana jakby jestem :lol:
A u ciebie co tam słychac ?

Agatha
Myślałam i o karowej i Zofii ale jak się naczytałam jakie tam szopki potrafią robić z przyjęciem i ceny jakie mają w Zofii to zdecydowałam sie na Inflancką, no i lekarza mam stamtąd.

To super, widziałam że Inflancka się rozbudowuje :) czasem na basen wpadamy na Inflancką i zawsze się śmieje że jakby zaczęło się coś dziać to blisko basenu do szpitala :hahaha:

a jak samopoczucie ?

Agatha
Bardzo dobrze nic nie boli, nic nie uwiera.tylko mnie glukoza zmartwiła bo trochę za wysoka wyszła i pewnie bedzie powtorka z rozrywki tzn. 75 tym razem.Ale dzisiaj mam wizyte to sie wszystkiego dowiem,ale tak to jest z ta glukozą jak dzień bez lodów to dzień stracony!!

Mi za pierwszym razem też wyszła za wysoka glukoza i musiałam powtarzać.Ale druga wyszła już ok

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
Agatha
Bardzo dobrze nic nie boli, nic nie uwiera.tylko mnie glukoza zmartwiła bo trochę za wysoka wyszła i pewnie bedzie powtorka z rozrywki tzn. 75 tym razem.Ale dzisiaj mam wizyte to sie wszystkiego dowiem,ale tak to jest z ta glukozą jak dzień bez lodów to dzień stracony!!

Mi za pierwszym razem też wyszła za wysoka glukoza i musiałam powtarzać.Ale druga wyszła już ok
napewno będzie dobrze trzymamy kciuki :Oczko:

a co do lodów to może chociaż sorbecik w razie co :D

madziaas
ronia
madziaas
:yipi:

masz jakieś zdjątko z brzuszkiem ? Wstawisz ?

Pewnie,że wstawie tylko pomóż mi jak to zrobić bo jeszcze do końca tu sie nie orientuje:nie_mam_pojecia:
jeśli korzystasz z opcji szybka odpowiedź to zdjęcie musisz wstawić do galerii (wejscie do galerii w pasku na górze) wtedy po wgraniu dostajesz kod i ten kod wklejasz w okienko gdzie piszesz
opcja 2:) bierzesz ODPOWIEDŹ i wtedy pod wiadomoscią pisaną masz coś takiego jak zarządzaj załącznikami wtedy wybierasz plik z dysku ładujesz i włala :D

Agatha
Nie mogę to się ogarnąć z tymi cytatami i wogóle słaby ze mnie komputerowiec ale sie poprawie woec prosze o wyrozumiałość.

jeśli chcesz zacytować kilka wiadomosci w jednej to korzystasz z opcji Multi WYŁ i bierzesz odpowiedz
Jeśli chcesz korzystać z jednego cytaty bierzesz cytuj z tej wiadomosci i odpisujesz
bądz klikasz szybka odpowiedź i włączasz żeby zacytował wiadomosc podczas odpowiedzi włala :D

ronia
Agatha
Nie mogę to się ogarnąć z tymi cytatami i wogóle słaby ze mnie komputerowiec ale sie poprawie woec prosze o wyrozumiałość.

jeśli chcesz zacytować kilka wiadomosci w jednej to korzystasz z opcji Multi WYŁ i bierzesz odpowiedz
Jeśli chcesz korzystać z jednego cytaty bierzesz cytuj z tej wiadomosci i odpisujesz
bądz klikasz szybka odpowiedź i włączasz żeby zacytował wiadomosc podczas odpowiedzi włala :D

Sprawdzam