Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Miałam nic nie pisać, bo będzie pewnie oburzenie, ale trudno hehe
Rozumiem, że Tosia była pod wpływem , to się może agresor włączyć, ale nie wyobrażam sobie, żeby tłuc się z jakąś flądrą o faceta. Chociaż nie ukrywam, szarpiące sie babki to niezła atrakcja :hahaha:
Wiem, jak baby potrafią być bezczelne i nachalne, ale jeżeli facet nie zareaguje, to sorry. Nie wiem czy potrafiłabym spojrzeć swojemu facetowi w oczy (nie wspominając o spojrzeniu w lustro) po takim przefasonowaniu buźki potencjalnej ..... eeeee "rywalki"???
Kurczę Zana, nie wierzę stłukłabyś?

Mama_Monika
cześć Aga kosmetyczka, solarium, wizyta u kumpeli - to mi sie podoba ;)

oj za solarium nie jestem reszta git!!

zana27
Hej kobiety. Małemu wyszła prawa dolna piątka ;) I zagadka luźnych kupek rozwiązana :)
Ojjjj... solarium :love sick:
Juz zapomniałam jakie to uczucie ;) :oczko:
Na razie jeszcze kiepsko z kasą, ale w następnym miesiącu polecę ;)

szkoda kasy ::):
starzej wygladać coś ty kobieto!

zana27
Roniu nasza kochana. Jestem z Tobą i tulam Cie bardzo mocno.

ja teshhh mocnooooo

Tosia27
Cześć Dziewczynki
ja miałam dość intensywny week, poza wczoraj kiedy był Kac Vegas:) wreszcie w sobotę udało mi się wyjść z koleżankami na dicho:) no i trochę popłynęłam;) bawiłam się super dopóki małż do nas nie przyjechał i nie zaczęły go rwać lachony! Qr…y są tak bezczelne że szok! Idą na żywioł, rzucają teksty typu „czekasz na mnie”… i szczerzą się nawet jak widzą że stoi ze mną:( jedna to miała szczęście że mi zniknęła z pola widzenia bo już mi się włączył agresor i chciałam ją lać. W efekcie postanowiłam wrócić do domu;( no a wczoraj taka trochę ledwo żywa byłam:(
Bączek dziś po dwóch i pół tygodnia poszedł do żłobka i martwię się bo w nocy dostała strasznego kaszlu:( pół nocy się dusiła, wiec od 5 jesteśmy już na nogach. Jutro idziemy do laryngologa, niech jej skontroluje migdałki i ucho.
A no i przegwizdane mam bo nie wiem czy jeszcze teściowa będzie chciała do nas przyjechać. W sobotę T tak ją opierdzielił za Maję, że siedziała i płakała i powiedziała że ma nas w D…. T trochę przesadził bo mógł jej wytłumaczyć, lecz wyleciał z mordą i ostro jej pocisnął. A poszło o to, że rozpuszcza Maję. Daje jej ciągle swój telefon i dochodzi do tego że my nie możemy w domu rozmawiać potem z nikim. Bo wpada w spazmy, tupie nogami, rzuca się na ziemię i się drze. T się wkurzył i zaniósł po takiej akcji Maję do łóżeczka i powiedział że ma się uspokoić to po nią wróci. I co zrobiła babcia? Poszła i ją wzięła na ręce! No i T nie wytrzymał… Że my ją czegoś uczymy a ta w kilka dni sprawia że cała praca idzie na marne. Że nie może być tak że dziecko nas terroryzuje. No i się babka spłakała. A T twierdzi że woli brać teraz wolne jak Maja będzie chora niż do niej zadzwonić;(

o rany ach ten T ...

przesadził , powiem szczerze że mi też nieraz włącza się agresor ale doszłam do wniosku ze młodzi ludzie(czyt. rodzice 'nie wszyscy oczywiście') maja mniej dystansu do dzieci, weźmy wszystko luźniej dzieci będą szcześliwsze i bardziej uśmiechnięte - po co smutać dziecko - takie rzeczy się zapamiętuje na lata ... dlatego mówią ze dziadkowie kochają mocniej niż rodzice ... ja moja mamę zaczęłam rozumieć jej spojrzenie na życie dopiero teraz na dzieci na wychowanie, a kiedyś było inaczej, ale to kwestia dojrzałości ... podziwiam ja - moją mamunię ::):

Wirtualna Polska

http://wp.pl

qlczak
Rozumiem, że Tosia była pod wpływem , to się może agresor włączyć, ale nie wyobrażam sobie, żeby tłuc się z jakąś flądrą o faceta. Chociaż nie ukrywam, szarpiące sie babki to niezła atrakcja :hahaha:
Wiem, jak baby potrafią być bezczelne i nachalne, ale jeżeli facet nie zareaguje, to sorry. Nie wiem czy potrafiłabym spojrzeć swojemu facetowi w oczy (nie wspominając o spojrzeniu w lustro) po takim przefasonowaniu buźki potencjalnej ..... eeeee "rywalki"???

no q ma racje ...
Tosia ja bym nie tknęła nie rób głupot !! niech sam myśli ! to nie mięcho żeby się bić jak za komuny
! :sofunny:

Wirtualna Polska

basia681
qlczak

no q ma racje ...
Tosia ja bym nie tknęła nie rób głupot !! niech sam myśli ! to nie mięcho żeby się bić jak za komuny

nie no mięcho za komuny mnie rozwaliło :sofunny: :sofunny::sofunny:

qlczak
basia681
qlczak

no q ma racje ...

:sofunny::sofunny::sofunny:

nommm
miło mi również ::):
aj bo powiem wam że kobiety są głupie faceci potrafią się razem bronić i 3mac razem a my jedna drugą by utłukła... po co ??? pytam dla faceta ? :sofunny: pfefeffehahaha

Wirtualna Polska

basia681
qlczak
basia681

no q ma racje ...

nommm
aj bo powiem wam że kobiety są głupie faceci potrafią się razem bronić i 3mac razem a my jedna drugą by utłukła... po co ??? pytam dla faceta ? :sofunny: pfefeffehahaha

no niestety, jak to mówią "lepiej z facetem znaleźć, niż z babą zgubić"- chyba nic nie pokręciłam :hahaha:

qlczak
basia681
qlczak

nommm

no niestety, jak to mówią "lepiej z facetem znaleźć, niż z babą zgubić"- chyba nic nie pokręciłam :hahaha:
ee nie znam? hhaha

Wirtualna Polska

basia681
qlczak
basia681

nommm

ee nie znam? hhaha

:hahaha: bo przysłowie to jest "Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć" ale prosperuje to też w tej wersji co napisałam :Oczko:

basia681
qlczak
basia681

ee nie znam? hhaha

:hahaha: bo przysłowie to jest "Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć" ale prosperuje to też w tej wersji co napisałam :Oczko:

ot cała prawda!
a jak maluszek twój ?

śpi ::): a tak to łobuzuje, normalnie lew. Wie, że czego nie wolno, ale będzie próbował czy może jednak w którymś momencie mu sie odpuści, albo udaję, że wcale nie o to mu chodzi tylko przez przypadek znalazł sie w danym miejscu :hahaha: Kombinator mój kochany

qlczak
madziaas
Hej dziewczynki
Q,Basia :lol:
Ja dostaje tą gazetkę:)
Roniu słońce całuje mocno :Całus:

hej Madziaaasku :smile:
ja nie dostaję gazetki ::(: zresztą ja mało co dostałam z tych ankiet ze szpitala

Heej::):
Ja dostaje w sumie teraz już tylko te gazetki
Nie wiedziałam skąd,ale w jednej zn ich napisane miałam że w szpitalu wypełniłam ankietę i wylosowali mnie i mam gazetkę za darmo

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

madziaas
qlczak
madziaas
Hej dziewczynki
Q,Basia :lol:
Ja dostaje tą gazetkę:)
Roniu słońce całuje mocno :Całus:

hej Madziaaasku :smile:
ja nie dostaję gazetki ::(: zresztą ja mało co dostałam z tych ankiet ze szpitala

Heej::):
Ja dostaje w sumie teraz już tylko te gazetki
Nie wiedziałam skąd,ale w jednej zn ich napisane miałam że w szpitalu wypełniłam ankietę i wylosowali mnie i mam gazetkę za darmo

Aaaaa to takie buty.......

jem śniadanko Olka jeszcze śpi
dobrze dzisiaj spała
nie wiem czy pomogło chodzenie z nią przez godzinę po dworzu wieczorem
czy najadła się na noc porządne wsuneła wielki talerz kaszki
ale spała bez płakania i kręcenia się

myślę co jej dac na śniadanie masz jakiś pomysł? Co Twoja je ?

Kurcze to pieknie, czyli nie masz wyjścia codziennie wieczorkiem godzinna rundka na dworku :)

Hmmm... moja najczęściej z samego rana je mleko albo Bebiko albo z płatkami, albo gotuje jej płatki ryżowe na krowim i miodzik dodaje, kanapki, jajecznica, kakałko do picia, kawka zbozowa, herbatka z cytrynką, jogurcik, serek wiejski z pokrojonym w kosteczke pomidorkiem.....

ROKSANIA
http://s2.suwaczek.com/200103282080.png

LENUSIA
http://s4.suwaczek.com/200909042080.png

Mama_Monika
Kurcze to pieknie, czyli nie masz wyjścia codziennie wieczorkiem godzinna rundka na dworku :)

Hmmm... moja najczęściej z samego rana je mleko albo Bebiko albo z płatkami, albo gotuje jej płatki ryżowe na krowim i miodzik dodaje, kanapki, jajecznica, kakałko do picia, kawka zbozowa, herbatka z cytrynką, jogurcik, serek wiejski z pokrojonym w kosteczke pomidorkiem.....
wczoraj po prostu wzięłam młodego na łyżwy i zabrałam Olkę a że byłam z kumpelą to biegała za Olką a ja jeździłam trochę z Maćkiem

coś będę musiała wykombinować, wczoraj zrobiłam jej jajecznice i dziadyga trochę zjadła
chciałam po niej dokonczyć to mi talerz popchnęła i stłukła z jajem