Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

tylko zniknęłam a tu już jakieś wyznania miłosne::):

Witaj Blondi, co tam u Was?

ja zaraz zaczynam korki, jeszcze nie zaczęłam, a już mi się nie chce, muszę jeszcze papiery do szkoły popisać i kartkówki sprawdzić, była u mnie znajoma na kawie i nic nie zrobiłam praktycznie, dobrze, że obiad wcześniej podszykowałam, moi rodzice zabrali Mikołajka przed chwilą, mąż jak wróci to go odbierze

http://fajnamama.pl/suwaczki/3s5p642.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63875.png

ronia
qlczak
ania_83

już nie będzie z nami gadać, bo nie będziemy rozumieć co do nas pisze:oczko:

zawsze możemy powiedzieć, że jest odwrotnie :hahaha:

a dziękuję, w porządku, zauważyłam dzisiaj kolejny ząbek na górze i po drugiej stronie już czuje pod palcem- już wiadomo czemu bidak mi sie w nocy obudzil kilka dni temu.
pogoda teraz kicha, mżawka... nie bardzo jest jak wyjsc. bo wózek to "nie, nie , nie jest," więc nie bardzo się widzę biegająca z parasolem za nim :)

ronia

Twoje aforyzmy na moje aparyzmy mają podtekst afronalny :sofunny:

Kochana drogą dedukcji dochodzę do konkluzji iż twoja hipokryzja dotycząca mej aparycji jest wręcz efemeryczna .Tak wiec impertynencja twej mentalności nie obliguje mnie do dalszego utrzymywania z Tobą stosunków merytorycznych lub jakichkolwiek innych

:sofunny::sofunny:
Nie będę z tobą konwersować, ponieważ twój anarchointelektualizm, kąpie się w brodziku wiedzy intelektualnej, który koliduje z moimi poglądami na świat

nie no Ciotka jeszcze kilka zostało :Oczko:

Twój poziom intelektualny nie upoważnia cię do konwersacji ze mną na tematy aspołeczne.

ronia
dobra trza skończyć bo jeszcze pomyślą że sobie tu kulturalnie ubliżamy :hahaha:

zana27
ronia
dobra trza skończyć bo jeszcze pomyślą że sobie tu kulturalnie ubliżamy :hahaha:

a nie ubliżacie?? :sofunny: :hahaha:

ronia
chyba nie :hahaha:

zana27
:hahaha: no właśnie, chyba :hahaha: :hahaha:

ja odpowiem, bez "chyba" NIE :smile:

ronia
Ja tam kocham Q jak dziecko

no ja myślę, że miłość mła odwzajemniona :Oczko:

Cześć dziewczynki
MM:brawo: dla Roksanki

ania_83
dzień dobry
witam z kawą :kawa:

Zana to jednak zęby, nie ma rady, jak mały nie daje rady to dawaj nurofen właśnie i trochę mu ulży, najgorzej w nocy, bo w dzień to jakoś się zajmie, bidulek

u nas przebiła się czwórka, zauważyłam, że u Mikołaja marudzenie i ból jest wcześniej jak dziąsła napuchną, a jak ząb już się przebija to nie ma objawów

MM gratulacje dla Roksany:brawo: i dumnej mamusi::): super wynik, dobrze, że jej przetłumaczyłaś

Madzias jak Kacperek?
Dziękuje dobrze

zana27
dziewczyny biorę udział w konkursie. Niestety trzeba sie rejestrowac. Możecie w wolnej chwili zagłosowac?? Bardzo dziękuję :)

Zaraz sie zarejestruje:oczko:
ronia
Brzydal:D

A gdzie ten brzydal?
Super Roniu
zana27
Aniu jak ja sie zabrałam do konkurs to było raz na dobe a teraz coś zmienili ;/ I tak nie mam szans ale zawsze warto próbowac :)

Mojemu T znowu odbiło.... Już nie wiem co o tym myślec... Zaraz strzele wypracowanie na OffIe...............
Tule mocno

mpearl
Witam się z rana:)
Aganiecha, Ania spóźnione al bardzo szczera życzenia urodzinowe od e-koleżanki:))
A ja dostosowuję sie do nowego trybu życia i ciągle jestem zmęczona, myślę że ten pierwszy tydzień taki będzie, ratuję się bodymaxem bo wieczorami padam na buźkę. Niania okazała się bardzo fajna, Hania już ją lubi, wczoraj to naawet dała jej buzi na dowidzenia a ona nie rozdaje całusów byle komu:))) dobrały się charakterologicznie:) Nastuśka też dobrze, przychodzi po lekcjach do mnie do pracy się pokazac i idzie do domu, odrabia lekcje bez szemrania także pełny hilife:))
Tylko za mężem ciągle tęskno, ale jeszcze tylko miesiąc i się zobaczymy:)
Ronia fryzura pierwsza klasa i niebrzydaluj mi tu!! Hania też ciąga różne rzeczy po domu, a Nastuśki rzeczy to poprostu uwielbia:) i jeszcze nauczyła się robic "nununu" paluszkiem i pić z rurki:)
Ot i więcej nie pamietam co czytałam:))
Buziaki dla Was:)

Super,że niania się małej podoba:)
zana27
Przed chwilą T do mnie zadzwonił z pytaniem jak się czuje, jak mały, i że w biedronce są choinki i zaczął mi wymieniac i żebym na necie sprawdziła jaka by mi sie podobała itd :lup: :lup:
Rozdwojenie jaźni???

:o_noo:
ronia
Ania a ja kupiłam nową kaszkę bobovity z sokiem jest pycha weź i zrezygnuj :hahaha:
widziałyście te nowe kaszki ?

Ja nie widziałam ;/
ronia
nieeee

ja też nie zgadłam ...
a on do mnie : Mamo no chłopięcy ptaszek :hahaha:

a ja : Od kogo to słyszałeś
M: od tych z 3a bo wiesz to taka klasa integracyjna :hahaha: czasem mają takie żarty :sofunny:
:o_noo:

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia