Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

qlczak
Tosia27 184
Qlczak na duracellkach jedzie to daje radę :sofunny:
u mnie brzydko, szaro, buro i pada, ale chociaż jeden taki dzień jest potrzebny. Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie, bo mam dentystę w dzień.
Zana swoją drogą to mąż w słówkach nie przebiera. A tak z ciekawości, to On sam chce do tych Niemiec czy z Wami?

Dobre masz te duracelki :sofunny:
U mnie to kolejny dzień taki brzydki:(

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

Tosia 195

Zana ja myślę, że babcia nie odpuści urodzin, co by koleżankom powiedziała, że nie była, to dopiero by było:D

Mikołajek też dzisiaj niespokojny w nocy, o 4 zjadł, a o 5 się obudził się kręcił, mruczał, w końcu wzięłam go do nas, usnął jeszcze ale tylko do 7, chyba ząbek mu dokucza, już prawie się przebił
Pogoda mnie zaskakuje, bo jest 14 stopni, nie wiem kto to wytrzyma takie skoki temperatur, jak w niedzielę ponad 30 było

http://fajnamama.pl/suwaczki/3s5p642.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63875.png

Tosia27
aneta1808
Witajcie dziewczynki:))
jak przygotowania do urodzinek waszych dzieciaczkow?? zycze wszystkim udanych imprez i czekam na piekne fotki :))

no ja właśnie myślę co przygotować do jedzenia:) jakoś brak mi weny... chyba przez tą pogodę, bo dzisiaj juz dwie kawki walnęłam i dalej mi się nic nie chce. Mama zamówiła nam tort... w tym roku będzie zwykły bo i tak Maja jeszcze nie zczai ze coś przedstawia... a takie ze dwa razy droższe:) w przyszłym roku zamówię od tej babeczki:
torty artystyczne, torty na zamówienie, torty dla dzieci, Warszawa - galeria tortow

Tosia super te torty! a ja wczoraj poszłam zamówić to szczena mi opadła, tragedia i wygląd i cena.

Tosia27
qlczak

Tosia super te torty! a ja wczoraj poszłam zamówić to szczena mi opadła, tragedia i wygląd i cena.

no właśnie... powiem Ci że szukałam na stronach i jakoś szczególnie mnie mnie nie zachwyciły:( a te naprawdę ładne... mi się podoba z teletubisiami... Maja uwielbia je oglądać:)

mój nie wie co to teletubisie, za to wie co to formuła 1 :sofunny: :sofunny: i tylko przychodzi, żeby mu gumi'ego włączyć :hahaha:

aneta1808
Aniu serdeczne zyczenia dla synka z okazji 1-Roczku :love::love::love::love: duzo zdroweczka,spelnienia marzen synka oraz wspanialego dziecinstwa :36_3_15::36_3_15::36_3_15:

Tosia27
Anetko dla Ciebie jeszcze raz najserdeczniejsze życzonka:)
Buziaki Kochana
:Całus::Całus::Całus::Całus::Całus:

PS. na której stronie szukać Cię w konkursie?

qlczak
Wszystkiego najlepszego dla Mikołaja- dużo zdrówka, szalonych przygód, nowych odkryć i każdego dnia uśmiechu na buzi!!!

i od nas najserdeczniejsze życzenia....

Szymon - 6 lat; Maciuś - 3 lata; Zosia - 2 latka.