Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

marcysia_83
Sluchajcie pierzecie ciuszki Szkrabow dalej w proszkach dla dzieci czy juz w tych co Wasze?Ja ostatnio wypralam na probe w naszym i zadnego uczulenia ani nic nie zauwazylam

ja piorę już w normalnym, a płukam w białym lenorze i jest dobrze

kasiak
ania_83
Kasiak brawo dla małej, a jak się udały urodzinki starszej?

udały sie rewelacyjnie, Alicja zachwycona :36_7_8:

to super::):

agaa875
dziewczyny zycie mi sie pierdoli!!! szef mi dac dzis znac czy zatrudnia mnie i dostaje umowe i stwierdzil ze jednak za duzo ludzi bedzie wiec rezygnuje i jutro mam przyjsc po wyplate.
A druga sprawa to:
jechalysmy sobie z mam siostra i Kin ga autem z biedronki, mlodsza siorka ktora od lutego ma prawko prowadzila a za nia mala we foteliku siedziala. Jedziemy sobie glowna a tu nagle trach i gosciu nam pizgnal, stal sobie autem na chodniku kolo jednego sklepu i stwierdzil ze nas nie zauwazyl ze sie zagapil jak wjezdzal na glowna. Wiec ewidentnie jego wina. A szczala dostalysmy od strony kierowcy gdzie mala siedziala z tylu. Gosciu zaczal sie na nas drzec ze szok. Wiec ja zaraz 112 i wezwalam policje. Przyjechali i patrze kumpel mial sluzbe i dawaj biegiem zeby mu pierwsza zdac relacje, a najlepiej tamtem gosciu nam mowil ze sie zagapil a policji ze bus mu ograniczyl widocznosc, buhaha, ale policha stwierdzila ze ewidentnie jego wina bo wlaczal sie do ruchu. Normalnie az sie rozbeczalam, a ze male dziecko w aucie to musieli zglosic na pogotowie i pytali mi sie czy lekarz ma przyjechac zeby sprawdzic czy z mala wszystko ok i powiedzialam ze tak i przyjechala karetka na sygnale. Na szczescie z mala wszystko ok. Ale sie o nia balam, bo jak jechalysmy to nie spala, dostalysmy strzala i zasnela i jak ojciec dzwonil to mowil ze mam ja budzic ze nie mam jej pozwolic spac a nie moglam jej rozbudzic, szok. Ale nim karetka przyjechala to sie rozbrykala i sie smiala do lekarza. Siorka caly czas ryczala z nerwow, ale policjanci ja uspokajali ze nie ma plakac bo to nie jej wina bo ona normalnie glowna jechala. A tamtem dostal 300 zl i 6 pkt i z jego ubezp bedzie auto zrobione. Najlepsze skonczylam dawac malej kolacje a tu pukanie do drzwi. Patrze a tu policja. Przyjechalai zebym podala malej pesel bo tez musza zanotowac. Wiec niewesoly dzis dzien mialam.

jeju Aga, dobrze że Wam się nic nie stało, na szczęście, a praca no cóż szkoda, ale znajdziesz na pewno coś innego
a dziś już nowy dzień

Mama_Monika
Witam z :kawa:
U nas znów nocka przespana :smile_jump: obudziła sie o 5 pogadała do siebie i znów zasnęła :smile_jump: jak wychodziłam po 6:30 to jeszcze spała :smile_jump:.

Popołudniu mi troche marudziła, ale i pierdziała przy tym, więc pewnie brzunio szwankował.

Pokłóciłam się wczoraj z M i dziś autobusem do pracy :Zły:

Kurcze alergia mnie juz troszke bierze, przez to pylenie, w zeszłym roku mnie ominęło dzięki ciąży, a teraz już się zaczyna, czyli pociągająca jestem ;) mam nadzieję że na tym się skończy i nie dojdzie łzawienie oczu a co gorsza masakryczny kaszel, no i że nie będe musiała brać jakiś silnych leków :/

gratuluję kolejnej nocki, chyba wchodzi jej w nawyk
zdrówka życzę, żeby Cię pyłki omijały

http://fajnamama.pl/suwaczki/3s5p642.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63875.png

witam
u mnie średnio, mały ma gorączkę od wczoraj, marudzi, tylko na rączkach u mamusi mu dobrze, obstawiam ząbki, bo druga jedynka się przebija, ale chyba pójdę do lekarza żeby mieć pewność, że to nic innego jednak
w nocy 2 pobudki, ale piciu dałam i pospał dalej, więc nie było tragedii
ale wczoraj i dzisiaj mamy ten kurs, a ja go wczoraj musiałam zostawić z siostrą, tak mi było przykro, siostra dzwoniła i mówi, że płakał i mówił mama ciągle, a potem usnął koło 19.30 to spał do 1, nie budziłam go już jak wróciliśmy
a dzisiaj zobaczymy, jak będzie bardzo marudził to odpuścimy tą lekcję

Cześć dziewczynki
Ale u mnie pogoda do kitu;/ A wczoraj było tak cieplutko

Mama_Monika
Witam z :kawa:
U nas znów nocka przespana :smile_jump: obudziła sie o 5 pogadała do siebie i znów zasnęła :smile_jump: jak wychodziłam po 6:30 to jeszcze spała :smile_jump:.

Popołudniu mi troche marudziła, ale i pierdziała przy tym, więc pewnie brzunio szwankował.

Pokłóciłam się wczoraj z M i dziś autobusem do pracy :Zły:

Kurcze alergia mnie juz troszke bierze, przez to pylenie, w zeszłym roku mnie ominęło dzięki ciąży, a teraz już się zaczyna, czyli pociągająca jestem ;) mam nadzieję że na tym się skończy i nie dojdzie łzawienie oczu a co gorsza masakryczny kaszel, no i że nie będe musiała brać jakiś silnych leków :/

Ja też mam alergie na pyłki;/ W tamtym roku jakoś mnie omineło a teraz sie znowu zaczyna;/
Super Lenusia śpi::):
Q zagłosowane
Ferinka chyba zagłosowało,chociaż za pierwszym razem napisane było,że wystąpił błąd,a za drugim że można raz dziennie na to samo zdjęcie

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

ania_83
witam
u mnie średnio, mały ma gorączkę od wczoraj, marudzi, tylko na rączkach u mamusi mu dobrze, obstawiam ząbki, bo druga jedynka się przebija, ale chyba pójdę do lekarza żeby mieć pewność, że to nic innego jednak
ale wczoraj i dzisiaj mamy ten kurs, a ja go wczoraj musiałam zostawić z siostrą, tak mi było przykro, siostra dzwoniła i mówi, że płakał i mówił mama ciągle, a potem usnął koło 19.30 to spał do 1, nie budziłam go już jak wróciliśmy

Ojj,może rzeczywiście to na ząbka,ale jak coś to idź do lekarza

madziaas
ania_83
witam

myśle że ząb, ale wolę sprawdzić, nic mu nie dolega poza gorączką, ani katar, ani kaszel,
a taki przytulaniec teraz jest kochany mój dziubasek

ania_83
madziaas
ania_83
witam

myśle że ząb, ale wolę sprawdzić, nic mu nie dolega poza gorączką, ani katar, ani kaszel,
a taki przytulaniec teraz jest kochany mój dziubasek
Słodziaczek,u mamusi najlepiej::):

ania_83
Madziu a jak Twój Kacperek?

Kacperek ok,w nocy nadal sie budzi
Teraz właśnie pełza po podłodze i wszystko go interesuje co zobaczy:)

Hej Laski, ja na sekundkę, muszę tego Draba małego pilnować, bo mi zadymę robi na chacie.
Agusia, trzymaj się Babeczko, będziemy Ci kibicowały żeby szybciutko znalazła się nowa praca.
Qlczak, zagłosowane.
Ania, oby to tylko ząbki.

U nas tylko 2 pobudki, ale harcuje od 7 rano. Wczoraj mieliśmy super dzień. Bardzo dużo czasu spędziliśmy w parku. Świetnie nam się z M. gadało i dziecko również było zadowolnione bo na huśtawce się pobujał. No oby więcej takich familijnych dni.:Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/82doanliubb3i8j7.png

aganiecha
Dałam wczoraj Dawidowi ciasteczko z glutenem(choć miałam czekać do 10 miesiąca) i nic mu nie jest:):Psoty: Mam nadzieję, że nie popełniłam błędu. Wiem, że przy cycu powinnam zacząć wprowadzać gluten w 5 miechu, nie zrobiłam tego jednak .

ja zaczęłam po 5-tym i tez jest spoko, rąbiemy tera gluten jak się patrzy hehe ;)

ROKSANIA
http://s2.suwaczek.com/200103282080.png

LENUSIA
http://s4.suwaczek.com/200909042080.png