Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

basia681
cześć
Moja córunia odpoczywa a ja korzystam z chwili wolnego czasu.
Od tego wczorajszego wypadku tak jakoś się zrobiło smętnie i jeszcze ta pogoda jest tak dobijająca ... ehh
JAK WASZE SZKRABY ?
:mala_lalka:

raaaaaanyyy, ja to nie wiem jak się nazywam, nie wiem ile razy sie budzil 6-7-8????? ale normalnie co godzine. widze ze dziaslo spuchniete i bardzo czerwone takze obstawiam zabek, musze kupic jednak cos na te dziąsełka. pozdrawiam - Indyk

Cześć Dziewczyny.

Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia dla mojego Bąbelka i składam spóźnione ale szczere gratulacje za skończonych 8 miesięcy dla Nadii i Oli:mylove::mylove:

Jestem u teściów i nie mogę za często pisać.

Qlczak, ja cofnę się o kilka stron gdzie pisałaś o podawaniu glutenu. Nie martw się, ja też jeszcze nie wprowadziłam go do menu mojego synka. Jak byłam ostatnio w Polsce (D. miał wtedy 6 miesięcy)lekarka powiedziała, że skoro dotychczas nie zaczęłam podawać produktów z glutenem (a nie zrobiłam tego ze względu na te jego ciągłe wysypki, wciąż odkładałam to na późniejszy czas) to powinnam wstrzymać się do 10 miesiąca. Tego się trzymam.
Co do wysypek. Trafiliśmy ostatnio do lekarki, z której jestem bardzo niezadowolona, potraktowała nas spychologicznie. Nie słuchała co ja do niej mówię. Orzekła, że D. może mieć skazę białkową, ale ona nie jest pewna. Zaproponowała kupić Sinlac i zrobić eksperyment. Rzecz w tym, że zanim poszliśmy do lekarza, ta wysypka przestała już być tak bardzo widoczna i myślę, że to raczej nie alergia na mleko. Powiem szczerze nie chcę i nie mogę pogodzić się z tym, że D. choruje na skazę białkową. Podaję mu jednak ten Sinlac jako jeden z posiłków, bo mu smakuje. Nie wiem czy dobrze robię, muszę to jeszcze przemyśleć.
Poza tym Młody ma kaszel i zaczerwienione gardło, dostał syrop Pulneo (strasznie ciężko mu go podać, bo niesmaczny jest). Lekarka zaleciła nam również nie przegrzewać dziecka.

Wczoraj mój Smyk pierwszy raz jadł Chrupaczki ryżowe z Bobovity. Smakowały mu. Wciął aż 4, a jaki dumny był z siebie(już nie wspominam o tym jaka ja byłam dumna z niego).

Feri, ja myślę, że Pampersik ma na czole potówki.
Ronia, cieszę się, że dostałaś ten golfik z LennyLamb.

Pozdrawiam wszystkie Sierpniowe Mamuśki i ich Pociechy.

http://www.suwaczki.com/tickers/82doanliubb3i8j7.png

kasia001
a u nas sie rozpadalo na calego.. ciemno i mokro.. a maksik lezy w lozeczku i bawi sie,ja jutro uderzam do fryzjera juz nie moge sie doczekac :D

ja uderzyłam wczoraj. I mam czekolade na głowie. Tylko jak słońce przyświeci to mam wrażenie że rude :hahaha:

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot

ferinka
Mamki pomożcie. Od wczoraj mój mały ma krostki TYLKO na czole. Takie czerwone z białym środkiem. jest ich dużo i nie schodzą. Nie wiem od czego to nic nowego nie jadl może od groszku ??
;(

też pomyślałam o potówkach, od czapeczki.

agaa875
witam niedzielnie,
moja Niunia dzis jak sie bawilysmy patrzy tak na mnie i powiedziala do mnie "agha" i zaczela sie smiac hehe, ja do niej mowie nie aga tylko mama a ona znowu w smiech:)

:hahaha: to fajnie Agaa u mnie była identyczna sytuacja, nie wiem czy pisałam :lol:
swoja droga to niezle tte szkraby, co wyhaczaja łobuziaki