Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

ronia
qlczak
ania_83
wczoraj jak Basia zapodała temat to też posiedziałam na allegro i te cuda pooglądałam, mojemu małżowi spodobały się te samochodziki, wiadomo faceci::):
* MAZDA ROADSTER*2x6V-NOWA - SUPER CENA-OKAZJA!!! (979405183) - Aukcje internetowe Allegro

ja już patrzyłam za tymi autkami i nawet licytowałam , ale mojemu małżowi sie nie podobaja, tzn. podobaja ale powatpiewa w ich jakosc :(
my mamy, Maciek dostał kiedyś w prezencie firmy Injusa jeepa policyjnego i jest bardzo fajny szkoda że zębatki poszły ;/ bo akumulator nowy ma. I powiem szczerze jest solidny aczkolwiek wygląda inaczej niż te obecne plastiki na allegro, one faktycznie wyglądają tak strasznie zabawkowo

8W1 ROWEREK JEŚDZIK PCHACZ DŚWIĘK nowy INJUSA (922200302) - Aukcje internetowe Allegro
Trimoto storm HELLO KITTY 6V INJUSA licencja !NEW! (900697376) - motoAllegro
znalazłam tylko rowerki, bardzo mi sie podobaja

qlczak
ronia
qlczak

ja już patrzyłam za tymi autkami i nawet licytowałam , ale mojemu małżowi sie nie podobaja, tzn. podobaja ale powatpiewa w ich jakosc :(
my mamy, Maciek dostał kiedyś w prezencie firmy Injusa jeepa policyjnego i jest bardzo fajny szkoda że zębatki poszły ;/ bo akumulator nowy ma. I powiem szczerze jest solidny aczkolwiek wygląda inaczej niż te obecne plastiki na allegro, one faktycznie wyglądają tak strasznie zabawkowo

8W1 ROWEREK JEŚDZIK PCHACZ DŚWIĘK nowy INJUSA (922200302) - Aukcje internetowe Allegro
skanuje fote pokaże wam co mam

ronia
qlczak
ronia

skanuje fote pokaże wam co mam
http://lh3.ggpht.com/_pPOi_Gfm1S0/S724DTzAkfI/AAAAAAAABdU/zpdge3zH7gc/s512/sssss.jpg tu miał roczek skończony w sierpniu

ania_83
qlczak

rowerek licytowałam, ale bez tych główek bajkowych. Powiem Ci, że ostatnio na spacerze widziałam chyba z 5 osób z dzieciaczkami w tych rowerkach.
A w konkursie Dawidek jest (nikogo wiecej nie rozpoznałam )

u mnie też rowerków jest dużo na dworze, wydaje mi się że to tak około roku można zacząć, żeby dziecko dobrze się trzymało, bo już z boku oparcia nie ma, ja poczekam, może na roczek mały dostanie

Dawidek?

juz poprawiłam w swoim poście MAKSIU

ania_83

o widzisz, podoba się ten pomysł, w sumie my na działkę też dużo jeździmy, zaraz pooglądam, chyba że cosik fajnego już znalazłaś to zapodaj linka

ja tez na działce bede teraz duzo i myślałam o huśtawce i miękkim baseniku

ronia
no właśnie patrzyłam że ślizgi poszły w dół kiedyś były drogie jak chcialam Maćkowi kupić

co to ślizgi??? zjeżdżalnia?

qlczak
ania_83
qlczak

rowerek licytowałam, ale bez tych główek bajkowych. Powiem Ci, że ostatnio na spacerze widziałam chyba z 5 osób z dzieciaczkami w tych rowerkach.
A w konkursie Dawidek jest (nikogo wiecej nie rozpoznałam )

u mnie też rowerków jest dużo na dworze, wydaje mi się że to tak około roku można zacząć, żeby dziecko dobrze się trzymało, bo już z boku oparcia nie ma, ja poczekam, może na roczek mały dostanie

Dawidek?

juz poprawiłam w swoim poście MAKSIU

ania_83

o widzisz, podoba się ten pomysł, w sumie my na działkę też dużo jeździmy, zaraz pooglądam, chyba że cosik fajnego już znalazłaś to zapodaj linka

ja tez na działce bede teraz duzo i myślałam o huśtawce i miękkim baseniku

ronia
no właśnie patrzyłam że ślizgi poszły w dół kiedyś były drogie jak chcialam Maćkowi kupić

co to ślizgi??? zjeżdżalnia?
http://marcin8484.strefa.pl/11/basen%20muchomorek/100_3343.JPG

tak ślizg to zjeżdzalnia
teraz widze można za 100zł 2,5m kupić z przesyłką 200
a kiedyś 400-500zyla

ronia
qlczak
ronia

http://marcin8484.strefa.pl/11/basen%20muchomorek/100_3343.JPG

to jest rewelka, zapodaj mi link do aukcji Roniu
a w baseniku z farmy fakt...... kogoś brakuje :hahaha:
BASENIK MUCHOMOREK ,MIEKKIE DNO , DASZEK , ZABAWKI (990654076) - Aukcje internetowe Allegro

proszę najtaniej z wysyłką jaki znalazłam
tak się zastanawiam tylko czy moja Olka nie zechce jak coś zakosztować muchomorka dziagnie go zębami i purchawka się rozpuknie :hahaha: :hahaha: