Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

ronia
madziaas
ronia
Siedze i rycze
poleciałam już na 8 z Olką bo wyła godzine nie płakała wyła !

Ma chore ucho przed chwilą zasnęła :(

Ojj bidulka malutka
Oby jej szybko przeszło
Roniu ale przecież ty miałaś golfik wygrać za 3 miejsce a nie jakiś bon:eee::eee:
taaa w ogóle bez komentarza ;/

Oszuści i tyle

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

Ale oszuści na tym LennyLamb, cholera, wkurzyłam się!!!!!!!!:wymiotuje:
DZIEWCZYNY biorące udział w tym konkursie, ja proponuję wykasować nasze zdjęcia na znak protestu i nie wchodzić już na tą stronę, bo im chodzi tylko o reklamę. My tam wchodzimy, na stronce mają banery reklamowe i trzepią kasiorę za ilość odwiedzin. Dziś weszłam i w miejscu, gdzie się oddaje głos była reklama zasłaniająca napis "głosuję na to zdjęcie" (perfidne zagranie żeby tylko niechcący kliknąć na baner).
Roniu, możesz napisać do nich, że dzięki takiemu traktowaniu konkursowiczów bardzo wiele stracą i że na forum, na którym umieściłaś link do stronki wiele kobiet jest oburzonych tą sytuacją i osoby, które umieściły tam fotki (oraz setki tych, które tylko głosowały) nie będą już wchodzić na LennyLamb. Tym zagraniem zrobili sobie świetną antyreklamę swojego internetowego sklepu.

http://www.suwaczki.com/tickers/82doanliubb3i8j7.png

aganiecha
Jeszcze apropos snów. Śniło mi się tej nocy, że mój M. bez skrupułów poinformował mnie, iż musi iść pocieszyć laskę poznaną na jakimś czacie bo ją chłopak zostawił. Ja mu na to "Poczekaj chwilę, ubiorę Dawidka i pójdziemy wszyscy, będzie jej weselej"(taka ze mnie dobra dusza - w snach:Oczko::Oczko::Oczko:)

:sofunny::sofunny:
madziaas
aganiecha
Hej Dziewczęta:)

Blondi, ja od jakiegoś tygodnia podaję Rojbrowi niezmiksowane jedzonko i tylko pierwszy raz miał z tym problem, teraz już wcina jak dziki. Śmiać mi się chce jak on tym jęzorkiem mieli. Takie karmienie trochę dłużej niż zwykle trwa, ale to tylko przez kilka pierwszych dni. Gratki dla Twojego Wielkoludka.:brawo:
Roniu, to chyba macie ten golfik dla dwojga z LennyLamb - serdecznie gratuluję:wybierz_mnie: Dla Ciebie i męża wiele lat szczęścia od Aganiechy:Oczko: No i zdrówka dla Oli(to na pierwszym miejscu).
Feri, a co Ty Kobieto chcesz na tym torcie zrobić z tylu kolorów - "Bitwę pod Grunwaldem"? :Psoty: Sorki, ale nie pomogę.
Mpearl, brawo za obrusik, moja przygoda z wyszywaniem zakończyła się w szkole podstawowej na zajęciach ZPT:Oczko:
Qlczak zdradzi nam imię Rumcajsa jak Mały będzie umiał mówić, będzie w stanie zrozumieć co to jest komputer, internet, babskie forum i wyrazi oficjalną zgodę na upublicznianie jego danych.:Oczko:
Ja czasem też myślę czy warto tak się ujawniać ze wszystkim, zwłaszcza po tym jak znalazłam na innym forum moją kumpelę ze studiów i przeczytałam wszystkie jej posty(okropne babskie wścipstwo przeze mnie przemawiało, no cóż). Pomyślałam wtedy, że ja bym nie chciała żeby moje posty czytali znajomi, że już nie wspomnę o rodzinie(jak tu w takiej sytuacji ponarzekać na teściową, szwagierkę, czy chłopa własnego, no lipka). Pozdrawiam:Oczko:
Izak, masakra, jak Twój Synek musi się nacierpieć, bidulek.
Ania, mój Smyk, to taki panikarz, że gdyby wyleciał z leżaczka, to całe miasto by o tym wiedziało. Nie wiem dlaczego on się wszystkiego tak bardzo boi (np. suszarki do włosów, odkurzacza, szeleszczącego worka itd.).

U nas pobudki z wielkim płaczem i nie wiem czy to zęby czy fakt, że przenieśliśmy się do drugiego pokoju i Dawid się boi.
A wczoraj była Dawidkowa Ciotka i po tym jak długi czas nas nie odwiedzała Mały jej nie poznał i się bał - nowe zachowanie, wcześniej wyciągał rączki nawet do obcych.

Aganiecha mój też sie boi odkurzacza;/
Właśnie ja też ostatnio myślałam o tym,że nie chciałabym żeby ktoś znajomy czytał moje posty,narzekanie..... ;/
Mam nadzieje,że nikt mnie nie znajdzie:oczko:

Moja wogóle się odkurzacza nie boi ... może za mało odkurzałyście będąc w ciąży i nie znają dzieci :sofunny::sofunny:

ronia
W skrócie :

:Szok: :Szok: :Padnięty: :Padnięty:

zdrówkaaaa!!!!!

ferinka
Roooooooooooooooooonia potrzebuje na jutro zrobić masę marcepanową. Ale... nie mogę takowej znajść w sklepach :(:(:( tak więc proszę cię zapytaj męża jaką mogę zrobić masę do ciasta ( jako spód) by kolorem przypominała ciasto marcepana ??????????????????????

oj kup gotowego torta a nie ...:sofunny:

ronia
aganiecha
Ma prawo nie starczać przy dwójce dzieci, tym bardziej kiedy któreś z nich choruje, zbliżają się święta, młodsze dziecię zaczyna być coraz ciekawsze świata i wszędzie go pełno, a rodzice muszą więcej pracy włożyć w opiekę nad nim, do tego ciągła czujność też męczy, no i z tego co piszesz wszystko jest na Twojej ślicznej główce bo Małż charuje. Roniu, Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale za tydzień będzie po świętach i wszystko powinno wrócić do normy. A nie mogłabyś podrzucić Oleńki do mamy i odpocząć troszeczkę???

Ja sobie zawsze powtarzam, że każdy kryzys jest przejściowy i nawet się nie obejrzę jak minie.
aga ja jeszcze mojej mamie pomagałam bo zdawała wczoraj swoją pracę dyplomową a ona noga z obsługi komputera więc latałam jak z pęcherzem ;/
a w domu mam dwójkę chorą bo młody też na antybiotyku do dzisiaj był

to dobrze o tobie świadczy :Całus:

katbe

Kochana- na allegro z nimi
Jak mnie chłop wnerwi to też go wystawię , tylko nie wiem w jakiej kategorii::):

"pozostałe"
znaczy dobrze mówiłam :)

mam nadzieje że weźmiesz go tam od złotówki :)
tylko wiesz jak będą zdjęcia topless to musisz rad nie rad w dziale dla dorosłych
no chyba że jeszcze inne foty wstawisz to wtedy nowa kategoria Rękodzieło będzie jak znalazł :sofunny:

:sofunny::sofunny:

katbe
ronia
qlczak
ja sie teraz pożegnam, bo zaraz mnie dziecie na cyca oderwię, więc żeby niegrzecznie nie było to dobranoc :D

też się jakaś głodna zrobiłam .... :lol:

Mnie też ssie.... cholera a w lodówce pustki ::):

:Histeria::Histeria: no to nie zazdroszczę ...

ronia
Zobaczcie co dostałam :

Witaj,

Uprzejmie informujemy, że Twoje najwyżej oceniane zdjęcie, które brało udział w naszej zabawie 'Konkurs Fotograficzny : Marzec 2010', zajęło 34 miejsce (326.99 punktów).

Na podstawie uzyskanych wyników przyznawaliśmy w tym miesiącu bony rabatowe o kwotach od 5 PLN do 30 PLN - Tobie został przyznany bon rabatowy o wartości 20.0 PLN, który można wykorzystać w sklepie internetowym LennyLamb Chusty do noszenia dzieci i nosideĹ�ka - LennyLamb.com po zalogowaniu się.

Przyznany bon nie może być wykorzystany na więcej niz 25.0% kwoty całego składanego zamówienia (jeżeli otrzymasz kolejne bony z np. kolejnych edycji konkursu - to łączny rabat będzie stanowił sumę kwot poszczególnych bonów, ale ograniczeniem pozostaje wspomniany procentowy limit).

Z poważaniem,
zespół LennyLamb

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny: wooooooow
ale LIPAAAAAAAAAAAAA!

Wirtualna Polska

http://wp.pl

aganiecha
Ale oszuści na tym LennyLamb, cholera, wkurzyłam się!!!!!!!!
DZIEWCZYNY biorące udział w tym konkursie, ja proponuję wykasować nasze zdjęcia na znak protestu i nie wchodzić już na tą stronę, bo im chodzi tylko o reklamę. My tam wchodzimy, na stronce mają banery reklamowe i trzepią kasiorę za ilość odwiedzin. Dziś weszłam i w miejscu, gdzie się oddaje głos była reklama zasłaniająca napis "głosuję na to zdjęcie" (perfidne zagranie żeby tylko niechcący kliknąć na baner).
Roniu, możesz napisać do nich, że dzięki takiemu traktowaniu konkursowiczów bardzo wiele stracą i że na forum, na którym umieściłaś link do stronki wiele kobiet jest oburzonych tą sytuacją i osoby, które umieściły tam fotki (oraz setki tych, które tylko głosowały) nie będą już wchodzić na LennyLamb. Tym zagraniem zrobili sobie świetną antyreklamę swojego internetowego sklepu.

popieram ja już tam nie wejdę:wymiotuje:

Wirtualna Polska

Ronia gratki i zdrówka dla Oleśki życzę :)

Ania i mpearl jak zrobię to wam się pochwalę :)

Aganiecha ja nie brałam udziału w tym konkursie na lamb. Troszkę się tego nauglądałam. Nic nie mówiłam bo nie chciałam byście myślały że jak wam coś odradzę to oznacza że z zazdrości itd. Więc na przyszłość jak chcecie będę wam szczerze mówić co myślę jeśli chcecie. Mam nadzieje że Roni się uda bo mojej koleżance w poprzedniej edycji.... szkoda słów.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot

ronia
basia681
ronia
basia mnie tak do śmiechu nie jest ale przemilczę

ojej roniu nie doczytałam ZDRÓWKKKKAAAAAA ! PO 1000 RAZY !
a jak dzisiaj ?
chore ucho wyła od 7 rano
Ojejku współczuję bólu Kochana bidunia , ...ale byłas u laryngologa ?

ronia
feri co z koleżanką pisz !

no właśnie Trzeba było napisać odrazu a nie czekałaś Szkoda klikania naszego wrrr

Wirtualna Polska

Hej!
ja dopiero teraz bo coś mi w prac net szwankował.
ronia niech Ci Ola zdrowieje!
U nas standardowo pobudka o 6.
mam dzisiaj "jajeczko" w pracy ;)
Jade po pracy na zakupy świąteczne.
Lenka: mama została w tyle tym razem i pierwszy został doceniony tatuś i woła ATA, ATA... a wczoraj jadła jogrucik i chciała jeszcze a ja mówię, że nie ma,nie ma a on na to MA?... :-********
Zamówiłam lenusi cielecinkę na święta i będziemy pichcicić obiadki, wiecie dziewczyny bardzo sie cieszę, że mam 4 dni wolnego z okazji świąt, brakuje mi moich dzieci, będę się mogła nimi nasycić.

ROKSANIA
http://s2.suwaczek.com/200103282080.png

LENUSIA
http://s4.suwaczek.com/200909042080.png

Mama_Monika
Hej!
Lenka: mama została w tyle tym razem i pierwszy został doceniony tatuś i woła ATA, ATA... a wczoraj jadła jogrucik i chciała jeszcze a ja mówię, że nie ma,nie ma a on na to MA?... :-********
Zamówiłam lenusi cielecinkę na święta i będziemy pichcicić obiadki, wiecie dziewczyny bardzo sie cieszę, że mam 4 dni wolnego z okazji świąt, brakuje mi moich dzieci, będę się mogła nimi nasycić.

to fajnie że sobie posiedzicie razem ... a jak jajeczko zakrapiane?

Wirtualna Polska

basia681
Mama_Monika
Hej!

Pewnie, że fajnie i z dzieciakami i Mężowi sie też przyjrzę, bo prawie go nie widuję hehe
Zakrapiane, ja strzeliłam kieliszeczka , bo więcej niestety nie mogę buuu... ;)
Ale za to pocieszam sie właśnie małą czarną :kawa: ;)

ROKSANIA
http://s2.suwaczek.com/200103282080.png

LENUSIA
http://s4.suwaczek.com/200909042080.png

Mama_Monika
basia681
Mama_Monika
Hej!

Pewnie, że fajnie i z dzieciakami i Mężowi sie też przyjrzę, bo prawie go nie widuję hehe
Zakrapiane, ja strzeliłam kieliszeczka , bo więcej niestety nie mogę buuu... ;)
Ale za to pocieszam sie właśnie małą czarną :kawa: ;)

SUPER TEZ KAWKE MAM

ronia
ferinka
ronia
feri co z koleżanką pisz !

no co tu mówić. Była na 3 miejscu. I dostała bon który do tej pory nie dostała ;/
ale zaraz bon dostajesz od miejsca 4 i on jest rzekomo do wykorzystania po zalogowaniu i kupieniu dostajesz te znizke nie dostajesz pocztą nic

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:Ronia uwielbiam cie :brawo:

Wirtualna Polska