Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Kochane ja padam na ryjek. Oszaleć idzie. do 2 w nocy się uczyłam dziś na egzamin bo mały Mi nie dał się uczyć. Jaja sobie robił. ze Mnie :):lup:
Ale na 5.0 zdane :):36_1_21:

Kasieńko moja pomoc na happy nie poszła na marnę :) Wygrałyśmy :):):):)

ronia
dobra laski spadam myć rów mariański, doline roztoki i swoje rysy buziaki :Całus:
spokojnej nocy sierpniówki

prawie się udławiłam pepsi którą właśnie piłam :sofunny::hahaha::sofunny::hahaha::lup:

agaa875
Czesc dziewczyny! dawno juz tu nie pisalam. Dzis mam urlop, bo wczoraj dzwonilam do babki ktora jest moim opiekunem na stazu bo sobie zalatwilam ze zadzwonie w razie czewgo. Bo mama jechala dzis do pracy autobusem bo sie bala jechac autem jak jest tak slisko, tak wiec nie mial kto by zostac z mala, bo ona ja wozi do opiekunki i po drodze mnie zawozi do pracy. A wszystko przez to ze wczoraj jak jechalysmy do pracy bylo slisko i z za zakretu naglew wyjechal tir i jechal srodkiem, a tam jest droga waska i wpadlysmy w poslizg jak mama chciala zjechac mu.... to byly doslownie ulamki sekundy, on jechal prosto na nas........tego nie da sie opisac co ja przezylam wtedy.... nie wiem to byl doslownie cud ze udalo sie mamie wykierowac...... doslownie w ostatniej sekundzie.... gdyby nie udalo sie to nie chce myslkec co by sie stalo.:( a jeszcze do tego musialam isc wczoraj do okulisty bo na gornej powiece takie kuleczki mi powychodzily i okazalo sie ze to pecherzyki ropne, zapisala mi leki i poszlo 100 zl w aptece plus 60 zl wizyta.... i zapisala mi recepte na nowe szkla do okularow bo te sa odrobine za slabe..... brak slow:( ale sie rozpisalam:/ sorki hiih:) a co tam u Was?? pozdrawiam

Myszko bidulko... to ja też prawie zawału dostałam ostatnio... koleś wymijał i jechał prosto na nas... ja już miałam się żegnać... W nosie miał trąbienie. Nie mieliśmy gdzie zjechać.
mpearl
Hania własnie po raz pierwszy przewr óciła się z pleców na brzuszek!!! Ale fajnie:smile_move::smile_move:

Bardzo Gratuluje swoje synowej przyszłej :Kiss of love::o_master: mądra i silna kobietka :)
Agatha
Helo!
Dziewczyny czy sterylizujecie butelki? Bo moj sterylizator wczoraj szlag trafił i nie uśmiecha mi się w nowy inwestować. Nie wiem czy starczy przelewanie wrzątkiem?

Ja sterylizuje... Nabawiłam się mega pleśniawek więc dziękuję na razie. Choć wiadomo że staram się też zwykłym wrzątkiem by nie mieć z nim potem problemu.

kasia001
my dzis o 9 wstalismy z fajnym humorkiem :)
moj M pojechal na rozmowe o prace,dzwonili z rana,3 majcie kciuki :36_2_25:
gratulacje dla Hani za obrot :)
ferinka glosy oddac na razie nie moge jakis blad,nie wyswietla sie strona,pozniej sprobuje ;)
maksio nosi rozmiar 74 ale czasem te 68 tez sa dobre,nie wszystkie ciuszki sa takie same

kochana zrezygnowałam z tego konkursu. Poczekam na inny:)

basia681
dziewczyny myślę nad zakupem krzesełka do kąpania dla malej są na allegro Bo ona tylko na siedząco już :) coś takiego :
NOWE SIEDZONKO ŝABKA DO K�PIELI SMOBY 454018 (868638869) - Aukcje internetowe Allegro

Ja kupię małemu ale nie taki drogi taki za 30zł widziałam :)

marcysia_83
Witam

Spotkala mnie dzis niespodzianka, przychodze do domu a tu paczka lezy z Nestle a w niej mleko Nan 2 , soczek Bobofruta jablkowy, jabluszka w sloiczku Gerbera i 4 saszetki z Nestle, 1 kaszka z bananami i 3 jakies puree ryzowe marchew z groszkiem. Niestety karmie Wiktorka bebiko wiec NANa komus podarujemy:36_15_4:.Wy tez dostalyscie te paczuszki??
też dostałam :)

ronia

tak zdaje się że to dostalismy
i też nana nie zużyje bo bebiko daje
to jak kupisz mi tareczkę to podrzuć nan2 :) My mamy takie mlesio :)

Tosia27

Feri na Ciebie nie mogę... jest info że nieprawidłowy adres strony:(

bo wykasowałam link :)

ojojjjjj ale słodkie :):)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot