Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 mój do tej pory słodyczy nie lubił a teraz tak zapróbował że by codziennie czekoladki jadł a najbardziej kinderki Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 marhand1981zana27marhand1981Agata cała usmarkana obżera się czekoladą (więc zbyt czysta nie jest), wrąbała połowe dużego zająca, ale przynajmniej nie wyje. Byłyśmy na podwórku, ale jakoś nie miała ochoty się bawićmoj ostatnio tez tak zajadał się czekoladą,. że musiałam, go kąpac, p[rzecierac ściany i zaprac firankę ;/ A co, katar nie ustępuje?jak ma ustępować??? dopiero dzisiaj się zaczął :(wydawało mi się że wcześniej pisałaś o katarze Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Blondi19mój do tej pory słodyczy nie lubił a teraz tak zapróbował że by codziennie czekoladki jadł a najbardziej kinderkimoj też przepada za kinderkami ;) Odnośnik do komentarza
marhand1981 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Blondi19Ooooo widac czego komu brakuje heheh lody im sie marzą....zboczeńce hihi świntuchy he;)Blondi kto o jakich lodach myśli to od razu widać u mnie na myśli tylko te zwykłe ze sklepu :P Chcesz oddać coś za darmo? Zapraszam na http://www.za0.pl Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 mój jak zacznie to dwie na raz zje a najlepiej wtedy jeszcze wyciąga sobie swoje krzesełko siada przed tv i oglada hehe Odnośnik do komentarza
marhand1981 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 zana27marhand1981zana27moj ostatnio tez tak zajadał się czekoladą,. że musiałam, go kąpac, p[rzecierac ściany i zaprac firankę ;/ A co, katar nie ustępuje?jak ma ustępować??? dopiero dzisiaj się zaczął :(wydawało mi się że wcześniej pisałaś o katarze wczesniej ale dzisiaj... ostatni raz katar miała w styczniu Chcesz oddać coś za darmo? Zapraszam na http://www.za0.pl Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 marhand1981Blondi19Ooooo widac czego komu brakuje heheh lody im sie marzą....zboczeńce hihi świntuchy he;)Blondi kto o jakich lodach myśli to od razu widać u mnie na myśli tylko te zwykłe ze sklepu :Pteraz sie tłumaczą hehe poczekajcie jak tu ciotka Ronia wpadnie;))))) Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 marhand1981zana27marhand1981jak ma ustępować??? dopiero dzisiaj się zaczął :(wydawało mi się że wcześniej pisałaś o katarze wczesniej ale dzisiaj... ostatni raz katar miała w styczniunie, to chodziło, że kilka dni wcześniej. Pewnie gdzieś indziej przeczytałam i coś mi zapadło w pamięc ;/ Odnośnik do komentarza
marhand1981 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Blondi19marhand1981Blondi19Ooooo widac czego komu brakuje heheh lody im sie marzą....zboczeńce hihi świntuchy he;)Blondi kto o jakich lodach myśli to od razu widać u mnie na myśli tylko te zwykłe ze sklepu :Pteraz sie tłumaczą hehe poczekajcie jak tu ciotka Ronia wpadnie;)))))Ty nas Ronią nie strasz Chcesz oddać coś za darmo? Zapraszam na http://www.za0.pl Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Blondi19marhand1981Blondi19Ooooo widac czego komu brakuje heheh lody im sie marzą....zboczeńce hihi świntuchy he;)Blondi kto o jakich lodach myśli to od razu widać u mnie na myśli tylko te zwykłe ze sklepu :Pteraz sie tłumaczą hehe poczekajcie jak tu ciotka Ronia wpadnie;)))))czekamy, czekamy ;) Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 marhand1981Blondi19marhand1981Blondi kto o jakich lodach myśli to od razu widać u mnie na myśli tylko te zwykłe ze sklepu :Pteraz sie tłumaczą hehe poczekajcie jak tu ciotka Ronia wpadnie;)))))Ty nas Ronią nie strasz Ona tylko przestrzega Odnośnik do komentarza
marhand1981 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 zana27marhand1981Blondi19teraz sie tłumaczą hehe poczekajcie jak tu ciotka Ronia wpadnie;)))))Ty nas Ronią nie strasz Ona tylko przestrzega Miejmy nadzieję, że jak Ronia wróci to nie doczyta wszystkiego Chcesz oddać coś za darmo? Zapraszam na http://www.za0.pl Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 marhand1981zana27marhand1981Ty nas Ronią nie strasz Ona tylko przestrzega Miejmy nadzieję, że jak Ronia wróci to nie doczyta wszystkiego hehe :)) Odnośnik do komentarza
marhand1981 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 kurcze cały czas mnie coś swędzi! jak tak dalej pójdzie to spiłuję sobie paznokcie na własnej skórze Chcesz oddać coś za darmo? Zapraszam na http://www.za0.pl Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 a tu moje buciki i kubusiai kubusiek Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 marhand1981kurcze cały czas mnie coś swędzi! jak tak dalej pójdzie to spiłuję sobie paznokcie na własnej skórzea to masz widoczne jakieś uczulenie czy tylko tak cie swedzi skóra? Odnośnik do komentarza
marhand1981 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Blondi19marhand1981kurcze cały czas mnie coś swędzi! jak tak dalej pójdzie to spiłuję sobie paznokcie na własnej skórzea to masz widoczne jakieś uczulenie czy tylko tak cie swedzi skóra?nigdy nie miałam żadnego uczulenia, to swędzenie jest od około 3 tygodni, podejrzewam, że to przez ciążę Chcesz oddać coś za darmo? Zapraszam na http://www.za0.pl Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 zazwyczaj takie swedzenie to wystepuje pod koniec ciazy i nazywa sie cholestaza ciazowa. Odnośnik do komentarza
marhand1981 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Blondi19zazwyczaj takie swedzenie to wystepuje pod koniec ciazy i nazywa sie cholestaza ciazowa.wiem, ale może to dlatego, że początek ciąży, wszystko kwitnie i pewnie jak moja skóra reaguje (w pierwszej ciąży tak nie miałam) Chcesz oddać coś za darmo? Zapraszam na http://www.za0.pl Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Pewnie tak. Kiedy idziesz na nastepną wizytę? ;) Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ja pewnie jutro nie zajrze tu bo jedziemy na targi rolnicze taka imprezka na powietrzu o ile pogoda byle jaka jutro nie bedzie Odnośnik do komentarza
marhand1981 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Blondi19Pewnie tak. Kiedy idziesz na nastepną wizytę? ;)jeszcze nie wiem, chyba zapiszę się do lekarza na nfz (do tego samego u którego teraz byłam prywatnie), więc pewnie będę musiała trochę poczekać Chcesz oddać coś za darmo? Zapraszam na http://www.za0.pl Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Marhand to swędzenie to bankowo przez ciążę. Mnie wzięło na spagetti więc robię Na kolację się nawpierniczam i jutro obiad z głowy ;) Kurczę, ale fatalna pogoda.... T brat już pojechał, także jestem happy ;)) Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 marhand1981Blondi19Pewnie tak. Kiedy idziesz na nastepną wizytę? ;)jeszcze nie wiem, chyba zapiszę się do lekarza na nfz (do tego samego u którego teraz byłam prywatnie), więc pewnie będę musiała trochę poczekaćja w ciąży z Bartkiem też chodziłam prywatnie, ale że mnie lekarz w bambuko zrobił i wtedy jak ja rodziłam wyjechał na urlop do Hiszpanii to teraz mam w nosie. Kasy tyle tam zostawiłam a przy porodzie go nie było, gdzie miałam komplikacje... I jeszcze nie przekazał lekarzom, że mogą byc problemy, bo z tego co wiem, to wiedział o tym... Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ja tez chodziłam prywatnie ale to z tego powodu że byłam bardzo młoda a teraz jeśli bym miała kiedykolwiek iść to napewno na NFZ. A na gin nie narzekam (facetka) spoko zawsze mozna było sie poradzić i na dodatek była przy porodzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi