Skocz do zawartości
Forum

Grudnióweczki 2014! :)

Carolineee

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwnia slodki ten kombinezon i napewno tez starczy,pod spodem sie cieplo ubierze i tyle!A co z twoim wözkiem,wybralas?
Megi ja musialam maxi cosi osobno kupic bo ten wözek byl 2 w 1 tylko ale na szczescie pasuje wszystko razem ! Patrzylam na spiwör z tej marki co wözek Jetty Joop jest bialo czarny ale czytalam ze w praniu odbarwia sie to czarne na bialy takze do dupy,kupie chyba taki z barankiem,jeszcze niewiem.

Marta a
Kusi mnie strasznie ten wozek twoj tak jak sylwusia napisala ladny jest i w wersji spacerowej i normalnej .
Do tego ta cena moze jak poczekam jeszcze z miesiac to bedzie za 199€ :)

Sylwusia
W ta manie chyba kazdy wpadl ja tez juz w 8 tyg chcialam cos kupowac i wybieralam i marzylam i wyobrazalam sobie ale jednak skonczylo sie na ogladaniu. Za to moja mama dostala swira pierwszy raz bedzie babcia i jak przyjechala w 18 tyg mojej ciazy miala juz pelna torbe ciuszkow kocykow becikow pieluszek wkladek do stanika i duzo duperelkow .

Iza majka
U mnie tez wieczorem jest twardy ale zalezy co jadlam przez caly dzien

Megi1992 fajnie to masz troche rzeczy z glowy, ja to sie wstrzymywalam zakupami, bo sie balam roznie to bywa, ale juz jestem pelna nadzieji , ze wszytsko bd dobrze wkoncu to juz 26 tydzien :) moja mama tez chciala mi kupowac pytala czy chce biale kocyki, ale tak uwielbiam panterki, zeberki i minky ze podziekowalam sama chce powybierac, jak mnie przycisnie to dopiero jej pozwole :P

czesc dziewczyny nie poradze sobie zeby Wam wszystkim odpisac ale tak szybko to tak mnie zafascynowal ten wozek który kupila Marta ze musialam go mie uzylam wszgstkich sposobow i w koncu mi sis udalo bo akurat mam szwagra w pracy w Niemczech i mi go kupil bede go miec pod koniec miesiąca juz sie nie moge doczekac zeby go zobaczy na zywo , lozeczka jeszcze nie kupilismy ale za to piękna kolyske taka z melodyjkami i wibracjami jak znajde chwile to wrzuce zdjecie.Takie kosze czy male lozeczka sie sprawdzają z doswiadczenia wie ze moje dzieci spaly w nich dużo spokojniej niz w lozeczkach chyba bylo im bardziej przythlnie tak mi sie wydaje ,teraraz mamy taka piękna dawniej takich nie bylo to mialam kosz a u krawcowej uszylam posciel a teraz tyle tego ze juz wariacji dostaje i ciezko mi sie zdecydowac az maz sie złości ze sie tak ociagam z kupowaniem a takie ladne rzeczy mu pokazuje oni maja latwiej sa bardziej zdecydowani ach troche ponudzilam

Witajcie. Ja w koncu weszlam aby sie z Wami pożegnać. Niestety 21.05 stracilam moje maleństwo. Od tamtej pory nie mialam sily aby sie z Wami pożegnać.
Co jakis czas czytam sobie Wasze posty.
Gratuluję pieknych brzuszków, aż Wam zazdroszczę.
Życzę szybkiego ale oczywiscie w terminie rozwiazania.
Buziaczki, trzymajcie się ciepło.
P.S. Moze wkrotce wpadne po porady :-)

Marta a
Wlasnie zagladam co jakis czas na stone baby one i patrze w jakiej cenie jest :) ostatnio bylismy w toysRus i byl tez jakis wozek z joop jeden za 399 a inny prawie za 600 wiec widzialam roznice . Teraz jak juz pisalam mamy jechac do sklepu outletowego i moze znajdziemy cos fajnego a jak nie to do baby one i joop z nami do domku :)

Megii wlasnie sie wkurzylam bo 2 miesiace temu kupilam ten wözek z tego sklepu co ci podalam i zaplacilam 50€ wiecej! Ale dopiero w listopadzie go odbieram takze pojade tam i bede z nimi gadac bo 50 dych jest 50 dych a tanszych jak teraz nigdzie nieznajdziesz ! Wejdz na Google i zobacz jakie ceny sa tych wözköw! Poza tym babyOne ma super ceny tam kupilam wiekszosc rzeczy.Zarejestrowalam sie tam dostalam karte i Gutschein 20 € na nastepne zakupy. Na Baby-markt tez jest duzo fajnych rzeczy
http://www.schafhof24.de/arduino_timer/HowTo_Arduino_Muehlentimer.html
zobacz tu,te sa uzywane a kosztuja tyle samo co w sklepie,takze niema sie co zastanawiac,jak masz gdzies kolo siebie ten sklep to jedz i sobie zobacz naprawe sprawny i leciutki.

Wlasnie sie nad tym zastanawialam ile ty placilas. Bardzo dobrze jak pojedziesz to pogadaj z nimi i jak ci kasy nie beda chcieli dac a wozek dalej bedzie w takiej cenie to zrob zwrot i kup go taniej .
Ja ostatnio zamawialam duperelki jak podgrzewacz buteleczki i takie rozne na baby walz i baby one wlasnie i ceny byly okey bo staralam sie szukac tych rzeczy gdzie sa najtaniej.
Teraz juz wszystko mam jedynie ten wozek nam zostal i maxi cosi ale jeszcze 2,5 miesiaca jest czas :)
Weszlam na ta stronke co pierwsza dalas co ty tam budujesz ?

W baby walz zamawialam podgrzewacz z reer i wszedzie jest w tej samej cenie sterylizator tez wiec to akurat nie przeplacilam . Mialam wszystko na amazone upatrzone ale maz mi zabronil tam kupowac powiedzial ze zdrieraja ceny moze i jest najtaniej ale nie da im zarobic wiec szukalam czegos innego
A czemu wy jeszcze nie spicie z malutkim :)?

ja jestem nocny czlowiek,przyzwyczajenie bo o tej porze do rana przewaznie pracowalam,ciezko sie odzwyczaic,niemoge tak do 3-4 spac wiec buszuje po necie.
A ty?
Jestem ciekawa ktöra z nas pierwsza urodzi bo z tabeli wychodzi ze jest nas 3 na 1-2-3.12 ja niby pierwsza ale wiadomo röznie moze byc,powoli sie boje! Jest mi juz coraz ciezej,chodzenie po sklepach,kregoslup mnie pobolewa,niema jak sie do spania ulozyc,brzuch coraz wiekszy,czlowiek ciezki i niewiadomo ile jeszcze sie przytyje!

No tak ale mnie ostatnio strasznie lapie spanie popoludniu albo po 2 sniadaniu musze sie polozyc na godzinke . A teraz patrzalam na adam sucht eva jeszcze ogladam wozki i powoli mnie lapie spanko . Maz jeszcze tez cos robi u siebie w studiu wiec mysle chwilke i idziemy spac.
No u mnie niby termin na 2 ale moja ostatnia miesiaczka byla jak twoja 24 lutego a lekarz se wpisal 25 nie wiem skad to wziol.
Ja bym chciala juz kolo 20.11 urodzic zeby na swieta byl juz taki miesieczny bobasek
Ah a pierwsza sylwusia urodzi ma blizniaki to roznie to bywa pewnie beda chcialy wyjsc predzej

A to patrz nie wiem skad mi sie wzielo ze u ciebie tez 24 lutego . Kazdy lekarz chyba se liczy jak chce :)
Ja dopiero 19 mam wizyte i jestem ciekawa ile maly juz wazy i jaki wielki jest . Juz co raz blizej :):)

Okey ja Cie opuszczam ide spac :) zasypiam juz :) dobranoc