Skocz do zawartości
Forum

Ciągłe wymioty

Gość Mariusz8107

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mariusz8107

Witam,mamy problem z naszym aniołkiem a mianowicie po każdym jedzeniu ulewa duże ilości mleka.To by nie było może takie dziwne ,ale wymiotuje bądz ulewa (nie wiem już jak to nazwać) również między karmieniami.
Nie ma gorączki nie wygląda na chora i ogólnie jest wesoła i nie ma żadnych innych objawów poza tymi wymiotami :(
prosze o jakaś porade

A w jakim jest wieku? Nic nie podałeś oprócz tego, że aniołek ulewa. Poza tym nie sądzę, żeby na taką poważną przypadłość można było się radzić kogokolwiek na forum. Jak najszybciej do lekarza i najlepiej do gastroenterologa dziecięcego. Ja ze swoim synkiem byłam (bardzo rzadko się wypróżniał, też trochę ulewał itd.) i nie żałuję, bowiem po wskazówkach od pani doktor wszystko się unormowało w miesiąc czasu.

Witam
Ja również mam taki problem jak Mariusz moj 6 tygodniowy synek tak samo ulewa wymiotuje tez ciezko mi to opisać jest karmiony piersia i po kazdym jedzeniu albo mamy ejzer z wymiotem w rezultacie jest nadal głodny lub mocniejsze ulanie byłam u lekarza pediatry w zeszlym tygodniu i nasza pani Dr. powiedziała ze to dla tego iz mały nie ma ograniczenia w jedzeniu i je do fula potem wymiotuje i ulewa kazała mi go nie karmic do syta i jesli je 10 min karmic go 7minale mały jest nadal głodny i bardzo płacze a ja w rezultacie dostaiam go dalej. niestety diagnoza pani dr. nie jest dla mnie poprawna i nadal stoimy w martwym punkcie :(

U nas synek ulewał niewiele. Za to córa ulewała na potęgę do 8 miesiąca życia. Dodam, że oboje dzieci karmiłam piersią. Nam lekarz powiedział, że taka uroda dziecka. Była dość drobna, ale przybierała na wadze. A dopóki dziecko przybiera, to nie kazano mnie się martwić. Zaufałam lekarzowi. Już jest w porządku. A jedyny nasz problem, to ogromne plamy od tego ulewania na kanapie ;)