Skocz do zawartości
Forum

Blondynki świata łączmy się :)

ronia

Rekomendowane odpowiedzi

dobry:D

Redberry ja tez nienawidze prasowac i mialam taka nadzieje ze jednak nie trzeba:)) no gdybym musiala to trodno ale jak dla mnie szkoda czasu.
tak bedzie dziewczynka:D wreszcie bede mogla sobie kupic lalki i nie podpadnie ze nie dla mnie :hahaha:
a jak maly wytrzymuje te upaly?

KATARZYNKA78 mnie tez ta pogoda juz wykancza. w ciszy marze o sniegu i wczasach na antarktydzie:p na termometrze 36. ale wczoraj ogladalam pogode i obiocuja 24 stopnie w sobote. odliczam teraz dni. jak temperatura nie spadnie bede siedziala przy otwartej lodowce i plakala w niebo glosy:hahaha:

Dok

madlene
dobry:D

Redberry ja tez nienawidze prasowac i mialam taka nadzieje ze jednak nie trzeba:)) no gdybym musiala to trodno ale jak dla mnie szkoda czasu.
tak bedzie dziewczynka:D wreszcie bede mogla sobie kupic lalki i nie podpadnie ze nie dla mnie :hahaha:
a jak maly wytrzymuje te upaly?
:

mały ok -dziękuję. jedynie coi, to może cit bardziej marudny w ciągu dnia jest i w nocy się czasem obudzi a tak ok. :Padnięty:

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

I jesteśmy po wizycie u pana alergologa i jestem na TAK!:grin:
W końcu ktoś normalny obejrzał Mikołajka! Wizyta 60 PLN i pełne badanie pod kątem alergii - pan doktor stwierdził na bank u Mikołajka AZS a pobranie krwi na 20 alergenów ustali na co konkretnie ma alergię. Przepisał nam też maści na wyprysk i jakiś mega krem na UV!
Obejrzał wyniki morfologii i zalecił wizytę u hematologa dziecięcego we Wrocławiu -poleca szczerze tamtejszych hematologów przy klinice.

Powiedział, że za tydzień mamy się stawić,a wtedy na podst badań i wyników ustali dalszą dietę dla Mikolajka!! Juuupi!!!:grin:

madlene - na lenia dobra książka!

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

Redberry widze ze Nikus trafil w dobre rece:) o dobrego lekarza ciezko, wiem z doswiadczenia.
daj znac za tydzien jak wyniki.

co do ksiazki to wszystkie juz wyczytalam a o nowa nie jest latwo bo musze je z polski zamawiac a przy wydatkach w tej chwili stac mnie tylko na gazete:D
tak patrze na godziny o ktorej piszecie 1 posty i az mi wstyd ze ja lenie sie do 9:)) ale mysle ze niedlugo juz..;)

Dok