Skocz do zawartości
Forum

flaczki drobiowe- inaczej


Małgosia

Rekomendowane odpowiedzi

Małgosia
gotuję zwykły rosołek z wiekszą ilością kurczaka ( kawałki, nózki, udka)
marchewkę i pietruszkę też z ugotowanego rosołku.

Warzywa ścieramy na tarce, kurczaka obsubujemy z mięska na małe kawałeczki.
Dodajemy wszystko do garnka z rosołkiem, przyprawiamy majerankiem i przyprawami do flaków- chwilkę gotujemy.
Nam to bardzo smakuje i przede wszystkim nie marnuję mięska po ugotowaniu rosołu ;)

Malgosiu pycha przepis wyprobowalam wszytkim smakuje i napewno bedziemy robic czesciej pozdrawiam :Oczko:

:Zakręcony:

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...