Skocz do zawartości
Forum

Nie tylko o aborcji... dyskusje

agusia20112

Rekomendowane odpowiedzi

agusia20112
IWA23
agusia20112
tak ,wszystko zalezy od sędziego
to bedzie proces poszlakowy,więc nie łatwo bedzie ja skazać na dozywocie

Ale mają dowody np niedopałek papierosa w miejscu zakopania córki i rękawiczki.

tak,ale to dowody ,że zakopała tam córkę
ale cały czas może twierdzić,że zakopała ja owszem-ale śmierć była wypadkiem
a aby dostało dozywocie czy chociaż te 25 lat trzeba udowodnic celowe zabójstwo

Dowodem jest sekcja zwłok i udowodnione przez biegłych sądowych że mała została uduszona,dowodem jest zapis z komputera że szukala informacji na temat tzw cichego zabójstwa ,szukanie cen trumien i pochówku,szukanie informacji na tema zaczadzenia.

IWA23
agusia20112
IWA23

Ale mają dowody np niedopałek papierosa w miejscu zakopania córki i rękawiczki.

tak,ale to dowody ,że zakopała tam córkę
ale cały czas może twierdzić,że zakopała ja owszem-ale śmierć była wypadkiem
a aby dostało dozywocie czy chociaż te 25 lat trzeba udowodnic celowe zabójstwo

Dowodem jest sekcja zwłok i udowodnione przez biegłych sądowych że mała została uduszona,dowodem jest zapis z komputera że szukala informacji na temat tzw cichego zabójstwa ,szukanie cen trumien i pochówku,szukanie informacji na tema zaczadzenia.

tak wiem
ale wczoraj wypowiadał sie karnista i mówił,że to drugorzędne dowody...łatwe do podważenia
na pewno będzie to trudny proces...a wina musi byc udowodniona w 100%

Joasia
http://s7.suwaczek.com/200905264565.png
Emilka
http://s4.suwaczek.com/200405064765.png

Yvone
jadzik współczuję kolek! mam nadzieję, że znajdziecie szybko sposób, żeby sobie z nimi poradzić!
i jak można nie lubić tańczyć? :Oczko:

Wiem, wiem... dziwna jestem... Sama nie wiem z czego to wynika, moi rodzice roztańczeni zawsze na jakiś weselach i innych imprezach:Szok: Ale mój mąż też za tańcami nie przepada, więc się dobraliśmy :D

Ja o Katarzynie W. to nawet już nie czytam kolejnych newsów, bo to już zakrawa na jakąś farsę :Szok:. Nie do uwierzenia, że tyle osób potrafiła wyprowadzić w pole i jeszcze są problemy z udowodnieniem jej winy :Szok:

ITruth – super, że wybierasz się na studniówkę, baw się dobrze :lol:
A co do marudzenia o swoim wyglądzie, to ja też marudzę :D, ale od lutego wybieram się na fitness, więc już jakieś postanowienie w kierunku poprawy wyglądu mam ;)

Helena
Dziekuje za kciuki i mile slowa
z takim wsparciem.......udalo sie
ZDALAM :yuppi:
no nareszcie juz sie nie bede meczyc stresowac egzaminami:D

Wreszcie koniec stresów i wydawania kasy na jazdy. Gratulacje!!! :brawo:

Jadzik
- współczuję kolek, oby kropelki pomogły. Tylko nie zapomnij kupić ;)

Agusia - Emilka już w domu?

Curry - przeczytałam o tej świętej geometrii, jak się czyta, to wszystko takie oczywiste jest, choć wcześniej o tej świętej geometrii nic nie słyszałam. Najbardziej zafascynował mnie filmik, ciekawe jest z tą proporcją Fi, i że odkrył to już wieki temu Leonardo da Vinci.
Tylko w pkt 2 cyt.: "Święta Geometria zawiera klucz do tego, jak Duch stwarza świat przy pomocy określonych wzorów, z których każdy tworzy określoną funkcję Życia lub Świadomości (...)”, zastanawia mnie o jakim Duchu tu mowa?

iszmaona
hehe jak tak to zaczynaj :P

Ok :D

Trzy nie najlepsze cechy z wyglądu i charakteru:
1. Mam budowę gruszki, za szerokie biodra
2. Mam wielkie stopy rozmiar 41/42, normalnie yeti :sofunny:
3. Lata obgryzałam paznokcie więc teraz za piękne nie są

1. Jestem drobiazgowa i czepiam się szczegółów próbując zrozumieć lub przeanalizować
2. Jestem bardzo wymagająca od ludzi, często za bardzo
3. Mam obsesję na punkcie dotrzymywania obietnic i ciężko mi odpuścić

Dziubala
Curry - przeczytałam o tej świętej geometrii, jak się czyta, to wszystko takie oczywiste jest, choć wcześniej o tej świętej geometrii nic nie słyszałam. Najbardziej zafascynował mnie filmik, ciekawe jest z tą proporcją Fi, i że odkrył to już wieki temu Leonardo da Vinci.
Tylko w pkt 2 cyt.: "Święta Geometria zawiera klucz do tego, jak Duch stwarza świat przy pomocy określonych wzorów, z których każdy tworzy określoną funkcję Życia lub Świadomości (...)”, zastanawia mnie o jakim Duchu tu mowa?

Nie wiem. Może nie doczytałam wszystkiego albo nie zrozumiałam.
Mi się wydaje, że zależności geometryczne istnieją, bo istnieć muszą ze względu na tablice Mendelejewa i wzory chemiczne. Każda substancja ma swój wzór chemiczny, który można zapisać w liczbach i on ma swoje odbicie w geometrii. Czysta matematyka. Proste. Mniej więcej tak jak jest wytłumaczone tylko bez tej oprawy "cudowności". Nie rozumiem gdzie jest ta świętość? Liczyłam, że może któraś z Was mi wyjaśni. Dlaczego to jest boski wzorzec stworzenia? Czy w PŚ jest gdzieś mowa o jakiejś geometrii? Co na to teologia?

curry
Dziubala

Mi się wydaje, że zależności geometryczne istnieją, bo istnieć muszą ze względu na tablice Mendelejewa i wzory chemiczne. Każda substancja ma swój wzór chemiczny, który można zapisać w liczbach i on ma swoje odbicie w geometrii. Czysta matematyka. Proste. Mniej więcej tak jak jest wytłumaczone tylko bez tej oprawy "cudowności". Nie rozumiem gdzie jest ta świętość? Liczyłam, że może któraś z Was mi wyjaśni. Dlaczego to jest boski wzorzec stworzenia? Czy w PŚ jest gdzieś mowa o jakiejś geometrii? Co na to teologia?
ja szczerze powiem i może wyjdę na głupią, ale nic z tego nie kumam..:lup:

curry

Jakiej gruszki, pisałaś przecież jaki masz rozmiar biustu, to mi na gruszkę nie wygląda :smile_jump::36_11_1:

Nie nalezę do osób, które zwracają uwagę na swój wygląd, więc się nie wypowiadam. Ale to nie znaczy, ze o siebie nie dbam, jednak nie jest on dla mnie aż tak ważny, potrafię wyjść z domu bez makijażu jakiegokolwiek jak nie mam potrzeby się malować (do sklepu, czy na spacer) i się tym nie przejmować :D Staram się zwracać uwagę raczej na plusy, a to takie, że jak tyję to równo (nie idzie mi w biodra, czi w brzuch :D), podobają mi się moje kości policzkowe i ostatnio zwróciłyście moją uwagę na usta (wcześniej je pomijałam), zaczęły mi się podobać :D A minusy, podam żeby nie było: rozstępy po ciążach i nie tylko, bo miałam już kupę wcześniej i za duży biust... Chciałabym mniejszy!

jadzik
curry

Jakiej gruszki, pisałaś przecież jaki masz rozmiar biustu, to mi na gruszkę nie wygląda :smile_jump::36_11_1:

Nie nalezę do osób, które zwracają uwagę na swój wygląd, więc się nie wypowiadam. Ale to nie znaczy, ze o siebie nie dbam, jednak nie jest on dla mnie aż tak ważny, potrafię wyjść z domu bez makijażu jakiegokolwiek jak nie mam potrzeby się malować (do sklepu, czy na spacer) i się tym nie przejmować :D Staram się zwracać uwagę raczej na plusy, a to takie, że jak tyję to równo (nie idzie mi w biodra, czi w brzuch :D), podobają mi się moje kości policzkowe i ostatnio zwróciłyście moją uwagę na usta (wcześniej je pomijałam), zaczęły mi się podobać :D A minusy, podam żeby nie było: rozstępy po ciążach i nie tylko, bo miałam już kupę wcześniej i za duży biust... Chciałabym mniejszy!

No to sobie wyobraź te biodra skoro przy takim biuście wyglądam na gruszkę :sofunny: Nie jestem otyła czy coś, po prostu te biodra.... Ale przynajmniej rodzę szybko :smile_jump:

Yvone
curry
Dziubala

ja szczerze powiem i może wyjdę na głupią, ale nic z tego nie kumam..:lup:

Wcale nie głupia, coś Ty. To po prostu takie dziwne jest.

ja biodra mam ok, gorzej z brzuchem ramionami i cyckami. nogi w miarę zgrabne, a u góry duży brzuch z rozstępami, cycki spore i znaczna różnica w rozmiarze między jednym i drugim, sflaczałe, masywne ramiona i obtłuszczone plecy;)
najgorsze jest to, że jak siebie nie widzę, to jakoś inaczej siebie postrzegam- nie jest wtedy ze mną tak źle, a spojrzę w lusterko i już rzeczywistość powala..

Ja z wyglądem mam jak Jadzik nie zwracam na moje negatywy wyglądowe tzn nie perzjmuję się nimi ale je widzę.Makijażu w ogóle nie używam nawet w domu nie mam malowideł.z wyglądu to mam za małe piersi i po karmieniu takie bez powietrza dętki ;),i mega dużo rozstępów,zwisający brzuch ale to po chorobie.