Skocz do zawartości
Forum

Nie tylko o aborcji... dyskusje

agusia20112

Rekomendowane odpowiedzi

jadzik, to do Twojego pedantyzmu mi troszke brakuję, ja w zabawkach mam największy porządek:hahaha:
a tak to mi chyba do curry bliżej, bo dzieciaki bałagan robia, a ja między tym wszystkim sprzatam, bo kurzu nie lubię :D
Tymek oststanilo na pyt mojej sis : Kim jest Twoja mama z zawodu powiedział - sprzataczką:Oczko: To sie pytam - Synku a skąd taki wniosek? T: A bo tylko sprzątasz w moim pokoju i wszędzie:lup:

curry, a skąd ten nastrój??? Ze oduczasz cycka?

iszmaona, masz rację ::): ja chyba bez wiary tak bym swiąt nie przezywała;)
To chyba już troche inna atmosfera:) Jak jeszcze dzieciaków nie było to uwielbiałam na Pasterke chodzić::): Miałam plan w tym roku, ale jak sami świętujemy z dala od rodzinki to nie da rady...

Helena, ja dokładnie tak samo myślałam, że Sprawiedliwie ma być:D No ale jak Szymuś tak choruje (we wrześniu powinnam odstawić) to już nie chciałam dokładac mu stresów... Po drugie on nie pije dużo innych płynów, to te kilka razy jak pocycka to i mi lżej ;)
Ale jakby zdrowy był, to już bym odstawiła;)

Iwa, słodka Hania, że tak sobie z cycami rozmawia i pa pa robi::): Niesamowite sa dzieciaki;)

http://lbdf.lilypie.com/zF4dp1.png

http://lb2m.lilypie.com/rqmhp1.png http://lb4m.lilypie.com/Qkwup1.png

dziewczyny rozłożyło mnie na same święta. gorączka po 39 stopni, kaszel jak gruźlik, a najgorsze, że Kalina dziś rano też miała masakrycznie wysoką temperaturę. na szczęście już wróciła do normalnej i normalnie rozrabia jak zawsze;)
jak nie urok to .. ech.
Życzę pomyślności!

iwonek, właśnie dlatego, że odstawiam...

Yvonne, no ale Wam się trafiło nie ma co :lup: Ale z opisu to jakbym czytała o sobie 3 tyg. temu. Dokładnie to samo. Mam jednak nadzieję, że to inny wirus bo mnie trzymało 3 tyg. :glass:

Co do P. Czubaszek to mi się nie do końca podoba taki aborcyjny ekshibicjonizm. Nie mówię żeby zachowywać tajemnice po grób ale po co do TV latać z tym? Może ma jakiś plan dlaczego wszyscy muszą wiedzieć, że ona usunęła ciążę ale ja tego nie kupuję. No, chyba, że chce zdjąć tabu z mówienia o aborcji.

Yvone zdrowka:usmiech:

curry

Co do P. Czubaszek to mi się nie do końca podoba taki aborcyjny ekshibicjonizm. Nie mówię żeby zachowywać tajemnice po grób ale po co do TV latać z tym? Może ma jakiś plan dlaczego wszyscy muszą wiedzieć, że ona usunęła ciążę ale ja tego nie kupuję. No, chyba, że chce zdjąć tabu z mówienia o aborcji.

mnie wrecz irytuje
tak samo jak mnie irytuje publiczne obnoszenie sie ze sie jest nie wierzacym(np piosenki peszek) albo te bilbordy
z drugiej strony mafia rydzyka i wierne berety tez mnie irytuja z obnoszeniem sie wiara:D
albo obnoszenie z ekologia(np jusis)
a juz o seksi mamach nie wspomne, albo tych odchudzajacych sie bab w tv pelno
obnoszenie sie z homo tez irytuje

ogolnie Helene irytuja wszytskie puste obnoszace sie celebryty:D

chociaz np peszek nie jest pusta;)

Gość ♥Perełka♥

IWA23
Ja Czubaszek nigdy nie oglądałam,nie oglądam,jakoś jej nie trawię.

Ja też, jakoś - za nią nie przepadam.... i się dziwię, że ''karierę'' telewizyjną zrobiła...

Yvone - my też chorzy.... cała nasza 4-ka... smarkamy, kaszlemy.....

Edit.
ale program (odcinek) polecam- jest tam 3 ginekologów... jedna na maks radykalna, bo nawet nie przepisuje tabletek anty... bo dla niej i to jest nieetyczne - i taka, co 2000 aborcji zrobiła....

Gość ♥Perełka♥

IWA23
Perełka dużo zdrówka

p.s jakoś dziwnie mi się pisze ten twój nowy nick :)

Iwa - to kwestia przyzwyczajenia.... za jakiś czas nie zauważysz różnicy :wink:

Ja chyba jeszcze dziś zrobię kapustę z grzybami, aby za bardzo jutro się nie obciążać..

Wesołych życzę.....

Yvone
dziewczyny rozłożyło mnie na same święta. gorączka po 39 stopni, kaszel jak gruźlik, a najgorsze, że Kalina dziś rano też miała masakrycznie wysoką temperaturę. na szczęście już wróciła do normalnej i normalnie rozrabia jak zawsze;)
jak nie urok to .. ech.
Życzę pomyślności!

Współczuje Wam dziewczynki....duzo zdrówka
u Asi też dziś temperatura ni z gruchy ni z pietruchy ...ach

Joasia
http://s7.suwaczek.com/200905264565.png
Emilka
http://s4.suwaczek.com/200405064765.png

Za Czubaszek jako taką nie przepadam również, ale w Spadkobiercach była fajna ::):

U mnie spokojny dzień, siedzimy sobie w domku ::): Ada mnie zachwyca tym swoim spaniem, wystarczy, że ja przebiorę i nakarmię, a ona śpi dalej i tak co około 2-3 godzinki::):

Yvone- zdrowia kochana! ::):

Perełka- ale bym sobie zjadła takiej kapusty !!! ::):

Helena- rozwalił mnie Twój post, ale ja podobnie myślę, że to obnoszenie się mnie drażni. Dlatego jak u mnie tv włączony to zazwyczaj na bajkach :Oczko:

Widać, że świeta za pasem, tak mało postwó na forum :D

Gość ♥Perełka♥

Ja mam koleżankę, która bardzo obnosiła się z tym, że usunęła.... nie, że się zwierzyła tylko mnie czy komuś bliskiemu.... ale wszyscy wiedzieli; przy następnej była ostrożniejsza.... choć - nie do końca....

M tak wkurzył ,że rozumiem kobiety co wolą samotne zycie
nie dożej że siedział w domu,to ja wróciłam to abym mu jeść zrobiła,potem widział że w kuchni robie to że dziecko trzeba nakarmić i wykąpać...a ksieciunio z nogami na łozku i internecik
autka szuka ,bo juz 3 lata to trza zmienić,nie ważne że dopiero 2,5 tyś poszło w kosmetykę auta aby był zadowolony

po za tym kupiłam ciastka dla Asi to ona dwa zjadła a on resztę,nawet jednego nie zjadłam................ja to nie rozumiem takiego czegoś
bo sa to trzeba zeżreć
to samo z ciastem na święta -juz sie dobrał

ale mamusia go nie nauczyła zę jest coś takiego jak święta
ach szkoda gadać....wrrrrrrrrrrrrr

Joasia
http://s7.suwaczek.com/200905264565.png
Emilka
http://s4.suwaczek.com/200405064765.png

Agusia nie złość się,mój dziś też był 3/4 dnia przy kompie,tak wielce miał pomagać i wyszło że siedział a ja tylko zrób to zrób tamto i jak zwykle wyszło że ja ta rządząca.

Od wczoraj Hanka non stop żre,i jeszcze afere robi jak ktoś chce wziąść,wczoraj na stole zostało 2 kawałki ciasta i ta sobie zasiadła i wzieła kawałek i je,Szymon przyszedł i chciał wziąść 2 kawałek a ta krzyczała do niego ej,ej,no to nie wziął przyszedł powiedzieć że Hanka mu nie da,to Piotrek mówi nie patrz na jej krzyki tylko weź,i on poszedł do niej aby wziąść a ta jak tylko zobaczyła że on do niej idzie to położyła rękę na tym cieście aby tylko Szymon jej nie zabrał,no chytrus niesamowity. I to nie tylko na słodkie,połóż jej np kotleta a za chwile powiedz daj ugryźć to abyś czasami nie ugryzła to tuli do siebie.

Tradycyjnie, jak co roku,
Sypią się życzenia wokół,
Większość życzy świąt obfitych
I prezentów znakomitych.
A ja życzę, moi mili,
Byście święta te spędzili
Tak, jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu,
Idąc na spacer do lasu,
Może w gronie swoich bliskich,
Jedząc karpia z jednej miski,
Może gdzieś tam w ciepłym kraju