Skocz do zawartości
Forum

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Natusi więcej wiary. Kuzynka mojego męża pomimo endometriozy WPADŁA, wcale nie chciała mieć jeszcze dziecka.
Nie wolno się załamywać, trzeba być dobrej myśli :)
4 miesiące starań to krótko.
Nam się udało dopiero w 12 cyklu.
Inna kuzynka męża już zrezygnowała bo starali się prawie 8 lat, leczyli się, wydali spory majątek i nic. I nagle po 8 latach na świat przyszły dwie piękne zdrowe dziewczynki. Tak, los im wynagrodził i od razu mają bliźniaki.

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Natusi najważniejsze byś zrobiła badania w klinice i przedstawiła twoja sytuację lekarzowi on na pewno ci powie że 4 miesiące starań to mało bo oni mówią że dopiero rok starań bez ciąży to trzeba się tym zajać ale endometrioza lepiej leczyc od początku ja 15 lat temu straciłam jajnik bo torbiel która mi się zrobiła to było przez endometriozę nikt mi nie powiedział że to sspowoduje problemy z zajęciem w ciążę zawsze a jak pytałam to mówili że jeden jajnik wystarczy faktycznie się udało ale dopiero po 4 latach starań ,ja odpuściłam na 8 miesięcy i się udało więc tobie też się uda jesteś jeszcze młoda mnie niestety gonił czas .Pozdrawiam gorąco i bez nacisku poprostu przytulaj się dla przyjemności.

Hej Dziewczyny :)

Ja z dość skomplikowanym Problemem Mój chłopak ma już dziecko z poprzedniego małżeństwa znamy się 16 lat przez 8 lat się nie widzieliśmy i po tych paru latach stwierdziliśmy ze chcemy być razem teraz ja razem prawie 4 miesiące ja dla niego przeprowadziłam się do Niemiec i najprawdopodobniej jestem w ciąży on powiedział ze nie ma takiej możliwości ze do 30 nie ma takiej możliwości to była by moja pierwsza ciąż i nie chciała bym usunąć dziecka ale on się obawia bo ma już syna z którym z powodów mieszkania w innym kraju utrzymuje niewielki kontakt ja zabezpieczam się spiralkom ale wiem ze wiele dziewczyn mimo ze ma spiralkę zachodzą w ciąże robiłam test wyszedł negatywnie nie potrafe twierdzić kiedy mogło dojść do zapłodnienia bo uprawiamy seks codziennie a nawet kilka razy jestem w kropce pomocy...

Cześć dziewczyny powróciłam :)
Od kilku dni mam pobolewania w podbrzuszu i straszny ból na samym dole pleców ( nie mogę nawet się schylić ). Czytałam, że to może być rozciągająca się miednica...W piątek byłam u lekarza i podobno jest ok. Strasznie mnie martwią objawy, bo staraliśmy się tyle czasu o dzidzię. Miała którąś z Was podobnie?
Buźka

hej dziewczęta!
czekam na upragnione dwie kreski - ale objawów zero, jestem tydzień po przytulanku w 18 dc, cykle 29 dniowe, okres w razie czego powinnam dostać 21-22 sierpnia.. myślicie, że jest szansa, że wreszcie się udało..? niestety w tym cyklu nie zaobserwowałam u siebie śluzu płodnego, więc sama nie wiem co teraz myśleć..? ponadto nic mnie nie boli, nic nie kłuje, mam tylko jakąś ogromną słabość i cały czas chce mi się płakać.. miała tak któraś we wczesnej ciąży? :)