Skocz do zawartości
Forum

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Natusi glowka do gory, trzeba myslec pozytywnie. Moja siostra ze swoim mezem tez dlugo sie starali bez skutku, pozniej ona znalazla prace, wiec odpuscili na pewien czas i raptem niespodzianka :) teraz jest matka 2-letniej Zuzi. Ale jak sie czegos obawiasz to zrobcie z mezem badania, moze wszystko jest ok, wiec po co martwic sie na zapas

Zawsze możesz zaproponować żeby w tym roku z okazji Mikołaja prezentem były badania :) Pozytywne wyniki to najlepszy prezent jaki możecie dostać. Nawet jeżeli stwierdzą jakieś nieprawidłowości to lepiej się za to szybko zabrać niż czekać nie wiadomo ile. Zależy też w jakim wieku jesteście. Ja patrze na to z perspektywy 31-latki :)

a ja mam problem :( nie wiem co myslec, mam cicha nadzieje na to ze w tym miesiacu sie uda i mam jakis tydzien do @ az przedwczoraj dopadly mnie korzonki. Akurat mam urlop, ale nie wstaje z lozka bo nie moge sie ruszac. Bylam u lekarza przepisal mi tabletki i mam isc na przeswietlenie.. Boli mnie wiec wiem ze te tabletki i rtg sa koniecznie no ale moze nie powinnam bo moze sie udalo a o tym nie wiem a z drugiej strony moze przez te moje problemy z plecami sie nam nie udaje i musze sie nimi zajac.. No ale jak sie udalo to moge zaszkodzic.. Trudno to wszystko jest :(

22 powinnam dostac @ a owulacje mialam ok 8 na testowanie za wczesnie a na bete raczej tez.. Ina mowilam ale albo nic nie bede brac i bede wyla z bolu i nie mogla sie ruszac co dobre tez nie bedzie albo sie porzadnie przelecze i bede miala z glowy. Z rtg kazala mi zaczekac tydzien az sie okaze czy @ przyszla. Jedne kazala mi brac a drugie tabletki kazala na razie sobie darowac do 22.. No ale jak patrze po ulotce to nie sa wskazane dla kobiet w ciazy i dla starajacych sie a drugich chyba nie bede brala wcale bo w skutkch ubocznych wyczytalam ze skutkiem ubocznym moga byc problemy z zajsciem( jakbym teraz ich nie miala) no ale lepiej je sobie chyba darowac.

Hej kochanel wynik wyszedł ujemny na helikobakter tylko się cieszyć , ale bóle żołądka są więc pewnie jakiś stres .?. Choć mój kolega gada ze ciąża haha ...... jego żona w ciąży wiec wyobraźnia mu poszła.
U mnie starania pełna parą ale co z tego wyjdzie to wyjdzie. .. jak na razie jest jak jest pobiera mnie prawy jajnik i żołądek . Piersi troszkę dokuczają a za 10 dni okres ..... wiec się okaże.

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vugpjtnh3nblw.png

Hej.Przepraszam że się nie odzywałam ale ostatnie dni wielki stres i bardzo złe samopoczucie. Przyszedł tydzień w którym poroniłam poprzednią ciążę i strasznie się boję żeby tym razem tak samo się nie skończyło.
Byłam wczoraj u ginekologa i niestety nie usłyszałam jeszcze serduszka. Ze względu na moje dłuższe cykle ciąża jest o tydzień do tyłu :-( w piątek kolejna wizyta i powinno już bić serduszko. Ale stres ogromny.
Co prawda pan dr. powiedział że można już gratulować ale niepewność i strach jest.
A jak reszta brzuszków się czuje?

Kochane trzymam za Was wszystkie mocno kciuki aby każda zobaczyła dwie kreski.
Byliśmy dziś u moich rodziców co prawda nie zamierzaliśmy jeszcze im mówić puki serduszko nie będzie biło ale rodzice sami spytali się mnie który to tydzień i czemu się nie chwalimy bo z daleka widać że dzidzia jest śmialiśmy się że mają rentgen w oczach. Więc dziadkowie cieszą się bardzo i trzymają kciuki aby było.dobrze :-)

Cześć. Bardzo chcialabym bym w ciąży, dzisiaj jest niby dzień w który @ ma przyjść i czekam na nią. Ale brzuch mnie boli jakoś tak dziwnie, jakoś tak kluje mnie dziwnie, poza tym jestem bardzo zmęczona,, spalabym ciągle. Nie wiem co mam myśleć czekam jeszcze testem bo nie chce się rozczarowac. :/