Skocz do zawartości
Forum

Mamuski 81! zgłaszać się!

majeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrycja`81

witam ponownie:usmiech:

Jaga super,bardzo sie ciesze,ze chlopcy nie maja zycia wewnetrznego:wink:
Nikula powodzenia u gina:usmiech:
Maka :brawo:dla Antosia:usmiech:

Anya zeby specyfik pomogl Weronice:usmiech:
Marzycielka bidusio,ale Cie maz zalatwil:wink: ale no coz trudno,niech zaluje chlop:D
Mateusz bardzo ladne imie:usmiech:
a co do Filipa:D tez mi sie podoba,mojego kuzyna syn ma tak na imie,milutki chlopczyk-
ale imie to kojarzy mi sie z "Filipie,Filipie podrap mnie po cip...e" :hahaha:
Mama mnie tego nauczyla:hahaha:

bylam po ksiazke-i sie okazalo,ze drugiej czesci juz nie pozyczaja-choc babka napoczatku mowila,ze raczej moge sobie wypozyczyc u nich ????
sa urlopy,i pewno ta baba z dzisiaj nie wie nawet na czym swiat stoi:wink:
wkurzylam sie,
ale maz podpowiedzial mi,zebym poszla do ksiegarni(nie pomyslalm o tym bo ja przez neta ostatnio zamawiam ksiazki)
pojechalam wiec do najwiekszej,troszke ja musialam poszukac,co mnie znowu wkurzylo to szukanie,tytm bardziej w deszczu
znalazlam ksiegarnie,znalazlam ksiazke-i cena mnie przerazila
wykonalam telefon do kumpeli,zeby mi sprawdzila na necie ile kosztuje-roznica duza
wiec tylko jak przyszlam do domu,to sobie zamowilam,powinna byc w nastepnym tygodniu
jestem zla bo myslalam ze sie cos poucze w weekend-no ale trudno:(

na poprawe humoru udalam sie do mojego ulubionego sklepu z ciuchami-i nic sobie nie kupilam,ani Emili
wiec taki zmarnowany dzien
a tak to juz bym pewno dawno zrobila ostatnie 4 zadania z wikingowskiego

sie wyzalilam-bo z mezem przez tel.dzis nie da sie gadac,pewno ma duzo roboty,postekam mu jak przyjdzie-nie ominie go to:hahaha:

patrycja`81

Mateusz bardzo ladne imie:usmiech:
a co do Filipa:D tez mi sie podoba,mojego kuzyna syn ma tak na imie,milutki chlopczyk-
ale imie to kojarzy mi sie z "Filipie,Filipie podrap mnie po cip...e" :hahaha:
Mama mnie tego nauczyla:hahaha:

:sofunny: :sofunny: :sofunny: :smieszne: :smieszne: :smieszne:

Patrycja rozwaliłas mnie po prostu-a śmiać się mi ciężko bo ząb boli.....

ja też chciałam nazwać Damiana Mateusz ale mój mężu wymyślił do tego imienia rym i przeszło mi... :Oczko:

Nie ma dla mnie większego szczęścia niż świadomość, że moje dzieci s

Jestem dziewuszki, Hanka spi tak wiec relaks - amialam robic sobie depilacje, ale Wy wazniejsze:)))

Dziewcyznki wybaczcie,z e nie odpisze kazdej pokolei, ale przeczytalam. Ja nie mam pamieci do imion i musze szukac Was,z eby odp:((((Taka ze mnie niezdara....

ale juz sobie radze:
Jaga swietnie ze badania ok.

Nikula czekamy na wiesic.

Anya nie denrewuj sie tak kochana.::::))))zlosc pieknosci szkodzi.

Patrycjo Emilkowy palec rewelka. Taka mala a juz cwaniakuje:)))ciekawe co bedzie pozniej. Zebyscie nie musieli wzywac na pomoc Super niani:))))

Marzycielko Twoj maz to ciezki przypadek, moj by mnie tak latwo nie zbyl. ale tez rozumiem, sa tacy ludzie i juz....

Chyba nie zapomnialam o nikim....teraz o nas.

Hania rano zrobila ładna kupke tak jak wczoraj. Potem dalam jej ugotowany sam ryz, przetarlam i zjadla taki kleik. ale zaraz zrobila kupke niby ok, ale jeszcze jakis sluz byl. Sama juz nie wiem co jest. Czy ja sie czepiam i juz zapomnialam jak robila do tej pory? Bo potem juz nie ma kupek w ciagu dnia.
No to przecize niby wszystko w porzadku. No jeszcze jutro troszke diete potrzymam i zobaczymy.

Ale piernuk moj zrobil sie taki sprytny, ze jak chce ja odlozyc - podloga czy lozeczko zaczyna sie bunt, placz.

http://lb5m.lilypie.com/8OQ1p1.pnghttp://lb2m.lilypie.com/Pmy5p2.png

Tinka ja też tak mam-jak lekarz mnie pyta jakie są kupy po czopku to już sama nie wiem co mówić-nagle jedna wielka totalna pustka.... kupa jak kupa :smile_move:

a ja obiadzik zrobiłam; Damian nakarmiony; Weruśka jeszcze śpi; a ja oczywiście z Wami :Śmiech:

Nie ma dla mnie większego szczęścia niż świadomość, że moje dzieci s

Anya Weronika cuudna, a z panny Emilii faktycznie mały łobuziak rośnie :smile:
Tinka nie martw się i obserwuj a wiem sama po sobie że tylko spokój jest dobry. Ja ostatnio za dużo panikowałam. A dietka jeszcze przez kilka dni na pewno nie zaszkodzi.
Nikula jak tam po wizycie?
Majeczka , Maka co to za cisza?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46308.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-46307.png

Hello:)
Nie mam za bardzo czasu pisać, bo jest już 22, a Antonio wciąż nie śpi. Normalnie nie ma go już od19/20. Nie wiem, co mu się porobiło. A jeszcze muszę gary pozmywać i posprzątać łazienkę. Tak więc uciekam, jutro cosik napiszę!!!
Miłej nocki:)

Maka sadze,z e cos jest w powietrzu, bo u nas tez tak jakos dziwnie wyglada zasypianie. Dzis ja 3 razy przystawialam do cyca, az wkoncu maz dala butelke i padla. I po co mamusia, jak tatus w kazdej sytuacji jest lepszy:((((A juz jak wraca z pracy to sa takie okrzyki radosci, trzesie sie cale cialo.....na moj widok ngdy tak nie bylo....

http://lb5m.lilypie.com/8OQ1p1.pnghttp://lb2m.lilypie.com/Pmy5p2.png

Gość patrycja`81

Weronika jaka slicznotka,a jaka slodka ma opaske :cute_l:

Tinka, moja corunia,ma to samo,jak tata przychodzi z pracy-skacze,macha raczkami,usmiech od ucha do ucha-ale co sie dziwic,jak tate czesciej ne widzi niz w idzi wciagu tygodnia:wink:
za to maz zazdrosny,ze jak Emi chce cyca,to na tate nie zwraca uwagi:wink:

a ta moja Emilka,to naprawde taka slodka lobuziara,jest kochana i grzeczna,nie moge narzekac-
ale ten blysk w oku ma-kazdy o tym mi mowi:D

ja juz prawie skonczylam zadania ze szwedzkiego,zostaly mi 2 z 18
myslalam ze juz dzis skoncze,ale juz poprostu tak zaczelam lacina sypac,wiec nic na sile:D
ale juz od jutra popoludnia juz nie bede Wam smecic o nauce-i tak zostanie do pod koniec lipca:lol:

Dobrej Nocy:usmiech:

heloo:):)

ja nockę miałam nieciekawą:(:(::(:::(:::(: najpierw ból kregosłupa, nie mogłam znaleźć dogodnej pozycji do spania, potem jak już zasnełam zaczęły się skurcze!!! :Histeria::Histeria::Histeria::Histeria:i tak na przemian, raz skurcze z brzucha, raz z kręgosłupa a raz napierdzielał mnie kręgosłup non-stop!!!!więc nocka w kratkę!! :Padnięty::Padnięty::Padnięty:

anya Weruśka ślicznotka, tylko całować i tulic:Kiss of love:

http://s6.suwaczek.com/20070811310120.png
http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6pss6x5u0emvf.png

http://www.suwaczki.com/tickers/wnidp07wmom6gh5c.png

tinka_20
witam

Mam do Was pytanie. Wczoraj zarezerwowwowlam Ustke na wakacje, cena 32zl od osoby - pokoj bez lazienki, a za Hanka mam placic dniowke 10zl - i to mnie wkurzylo.
co wy o tym sadzicie?

cena od osoby nawet przystępna, ale czemu za dziecko ???nie wiem jak to jest, nigdy tak nie rezerwowałam.:Oczko::Oczko:
my byliśmy w tamtym roku w Chłapowie, obok Władysławowa i płaciliśmy 40zł od osoby, pokój z łazienką i balkonem, wypas.....

http://s6.suwaczek.com/20070811310120.png
http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6pss6x5u0emvf.png

http://www.suwaczki.com/tickers/wnidp07wmom6gh5c.png

Witam:)
Patrycja brawo za zmobilizowanie się i zrobienie zadań:)

Marzycielka biedactwo moje kochane, już niedługo, już baaardzo niedługo. Wytrzymaj jeszcze troszkę. Taki to już urok. Ja też pod koniec ciąży bardzo źle spałam, bolał mnie kręgosłup i biodra od ciągłego leżenia na bokach, po nocy praktycznie nie byłam w stanie samodzielnie wstać.

Tinka to bardzo dziwne, że za takiego maluszka trzeba płacić. No, chyba że w Polsce są takie dzikie obyczaje. My w sierpniu jedziemy do Austrii na 10 dni i dzidziuś ma dostawione łóżeczko zupełnie gratisowo. Ba, nawet psa można przywieźć i też wakacjuje za darmo, trzeba mieć tylko swój kojec.

Antonio śpi, zmęczył się na rehabilitacji. Pani była pod wrażeniem tego, jakie postępy zrobił przez tydzień. W zeszły piątek nie umiał się przewracać, a teraz rajduje we wszystkie strony. Po ćwiczeniach dostał pierwszą w swoim życiu kaszkę. Z bananami. Pyyycha, mnie smakowała:D. A jedzenie odbyło się tak: pierwsze 3 łyżki - konsternacja, co mi ta matka daje?? zjeść wypluć?? sam nie wiem. Kolejne 3/4 łyżki sam sobie wpychał do buzi, więc już się ucieszyłam, że mu zasmakowało. Niestety, ostatnie3 łyżeczki wypluł na siebie. Jutro znowu spróbujemy:) Tym razem będzie kaszka z dojrzałym jabłuszkiem.

A co do tatusiów, to u nas jest to samo. Mnie Antek przez cały dzień wybiera drobne, a jak tatuś przychodzi, to mały jest, jak aniołek. A tak piszczy, jak widzi tatę, że szok. Ale co się dziwić, jak tatuś jest tylko na chwilkę po pracy i w weekend.

Kochane moje, informuję Was, że dziś wieczorkiem jadę do NT i wracam dopiero 19 w niedzielę. Wprawdzie jest tam net, ale tak kiepski, że szkoda gadać. Nie za bardzo mam czas czekać 10 minut na załadowanie strony:/ Postaram się zajrzeć, ale raczej posta nie zdołam napisać. A zaglądać muszę, bo przecież czekamy na małego Mateuszka:)

Dobra, idę się pakować, a jeszcze pranie muszę powiesić i pójść po Antkowe wyniki do przychodni. Zajrzę jeszcze dziś.

Miłego dzionka:)

Gość patrycja`81

marzycielka
dziewczyny zastanawiam sie ile to może (dni) trwać, te skurcze???ile jeszcze do porodu?? wiecie mam takie wrazenie, tzn. miałam w nocy gdy miałam skurcze, że główka małego wstawia sie w kanał, jak można to tak nazwać...
Wy doświadczone mamy, więc pytam:)

ja odczuwalam jeden dzien i tylko przez kilka godzin
moze ja jakas inna:wink:

Gość patrycja`81

Maka
Witam:)
wstać.

Tinka to bardzo dziwne, że za takiego maluszka trzeba płacić. No, chyba że w Polsce są takie dzikie obyczaje. My w sierpniu jedziemy do Austrii na 10 dni i dzidziuś ma dostawione łóżeczko zupełnie gratisowo. Ba, nawet psa można przywieźć i też wakacjuje za darmo, trzeba mieć tylko swój kojec.

mi sie tez wydaje,ze w Polsce takie dzike obyczaje:wink:
jak bylismy na urlopie dwutygodniowym za granicom:D
to praktycznie Emilia nic nie kosztowala-jakas tam oplata czy ubezpieczenie tylko(obejmowalo to i lot i pobyt w hotelu)
noi lozeczko tez dostala,chociazmielismy swoje ze sba,a i tak jasnie pani spala obok mamy:D

Maka udanego wypoczynku
:brawo: dla zdolnego Antonia
noi rosnie maly glodomorek:wink:

Gość patrycja`81

noi na koncu to od czego powinnam zaczac:
Witam Panie:usmiech:

ja juz jestem dzis chyba na maksa wyprowadzona z nerw
najpierw to,ze upisalam sie jak dzika,i co sie okazalo ze strona mi wygasla(po 40 minutach trzeba od nowa sie zalogowac,i zachowac po kjakiejsc polgodzinie to co sie napisalo)
a ja pomiedzy pisaniem a plnowaniem mojego dziecka-i zapomnialam,ale jakos udalo mi sie odzyskac,i wyslalam,nie wiem czy dobrze,czy nie,mam to wtym momencie gleboko w otchlani

i kurna przyszedl papier z policji,a tam piekne zdjecie z moim malzem przekraczajacym prekosc-on chyba ma manie wspierania skarbu panstwa szwedzkiego-a takie przekroczenie predkosci rowna sie kilka mandatow za zle parkowanie

i jeszcze to,ze dzwonie do tego mego chlopa,zeby sie pozalic,ze mialam problem z wygasneiciem strony,zeby lzy wytarl a on nie odbiera-no dobra w pracy jest,moze zajety
teraz jak przyszly te papiery z policji,dzwonie do niego,dwa razy,i dwa razy mnie gamon rozlancza

i jeszcze do tego,jestem zla na siebie,ze podzcas pisania zadan,bylam zla na Emilie:ehhhhhh:,ze mi dokucza-znaczy wlazi na sofe(wlasnie moje dziecie jest takie zdolne,ze samo potrafi na nia wejsc),bierze sie za kable,wklada wszystko do buzi-znaczy zachowuje sie jak codzien-ale jak sie ma tez cos innego na glowie,to takie zachowanie wyprowadza z rownowagi
noi jeszcze to,ze jak sie wkurzam,to dokuczam mojemu malemu dzieciatku w brzuszku:ehhhhhh:

teraz ladnie spi moje dzieciatko,mamusia dala cycusia,i smacznie spi

ide sobie zrobic jakies sniadanie bo nic jeszcze odkad wstalam nie jadlam

wracam pozniej,z lepszym humorem...mam nadzieje

Gość patrycja`81

sie okazalo,ze niepotrzebnie sie denerwkowalam na te rozlanczanie telefonu-bo to telefon sam z siebie,a nie mezu-telefona spotkala kara i mial bliski kontakt z podloga,co mu na dobre wyszlo,bo ma sie lepiej,znaczy lepiej dziala

Milego popoludnia:usmiech: