Skocz do zawartości
Forum

Mamuski 81! zgłaszać się!

majeczka

Rekomendowane odpowiedzi

agula7777
Hej,tak sobie siedzę i myśle...jak ja sobie dam rady?Mam nadzieję,że córa nie będzie zazdrosna o dzidziusia?ale to pewnie okaże się w praktyce.Tak strasznie bym chciała juz iść do pracy,ale teraz to nie jest możliwe i tak jeszcze pewnie długo pozostanie.A to siedzenie w domu juz czasem mnie dobija:-(-non stop to samo:-(

Agula musisz sobie w taki sposób organizować każdy dzień aby go trochę urozmaicać. Poza tym siedzisz w domu z córcią, tak? Więc na pewno znajdzie się mnóstwo fajnych zajęć i zabawy, które sprawią, że kazdy dzień będzie inny :D

Nie ma dla mnie większego szczęścia niż świadomość, że moje dzieci s

Wiem ale jak dłużej siedzi się w domu,to można oszaleć.Każdy dzień zaczyna się tak samo,potem pranie,gotowanie,sprzątanie,itd.itp.Fakt,że córa dostarcza mi co dzień nowych wrażeń:-),ale chętnie wróciłabym do pracy-brakuje m kontaktu z ludzmi i troszkę innego życia niż non stop dom,ale....W przyszłym roku może mi się to uda?:-)A jak nie to posiedzę jeszcze z dzieciakami a potem się zobaczy....:-)

hej

ja znowu na minutkę :D

mamy juz ten gryzak o którym ostatnio pisałam. Jeszcze nie próbowaliśmy jedzonka z jego pomocą ale jak juz spróbujemy to dam znać co i jak.

jakiś zaganiany dzień dzisiaj mam.....

pędzę dalej robić co trzeba póki Weruśka śpi

pa

co do gryzaka to..... i ja i Weronika jesteśmy zachwycone :D super to wygląda jak połroczne dziecko jeszcze bez ząbków gryzie owoce. Narazie próbowaliśmy z bananem a dzisiaj chyba spróbujemy jabłuszko-to i dziąsełka pomasuje :D ja polecam ten gryzak-naprawdę fajna sprawa