Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

monikouette
Małgosia
Mój B właśnie przyszedł do mnie zapłakany:Padnięty:
- mama ja chciałem buziaczka na noc

przytuliłam, ucałowałam- uśmiechnął się i stwierdził, ze juz się wyspał :Szok::Szok::duren::duren::duren::duren::duren:

no niezle :)
a moj dzis rano przyszedl i mowi :

koszmar mi sie przysnil dzisiaj!!
ja na to: tak a jaki??

przyszedl do mojego lozka pies i zaszczekal chal chal!!
ah, a duzy ten pies??

nie, malutki :) i wcale mnie nie przestraszyl :duren:

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Małgosia
atena
hej wiadro kawy proszę

wczoraj mnie nie było bo M mi kompa naprawiał
wieczorem Milka spać nie chciała tylko non stop "ciem tupę i siusiu, plosie" i co ja zdjęłam z nocnika to prosiła, ze chce jeszcze, jak wreszcie zanęła to Nikola się obudziła, że miała zbły sen, śnił jej się duży wilk itp. i w ogóle to chce herbatkę miętową i żebym się obok położyła i sratata, zasneła, wróciłam do wyra, ułożyułam się,...płacz, Milka wstała, chce mlecio, potem siusiu i tupę i plosi i mnie nerwica na K wzieła, dostała opierdziel, zrobiła siku, dostała flaszkę, tygryska pod pachę i łaskawie poszła spać, ale już 5 rano była....

o masz Ci los...to sie pewnie wyspałaś za wszystkie czasy :Padnięty::Padnięty:
ja też miałam pobudke co dwie godziny..Maję zęby bolą a raczej dziąsła dokuczają i cyca chciała mieć cały czas w buzi :duren::duren::duren:
O 6 rano zwlokłam odwłok, upiekłam babkę piaskową, zrobiłam racucy na śniadanie, kawkę pic właśnie skończyłam a teraz zgodnie z czwartkową tradycją biorę się za prasowanie bo w południe chcę wyjść na spacer z dziećmi...