Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Atena powiedz mi, bo jakos nie pamietam jakie te inhalacje robisz?? moge np mojemu maluchowi akie zrobic?? bo sobie pomyslalam ze moze nie zaszkozi polskiej metody sprobowac, w sumie zero ingerencji lekow tylko zwykla inhalacja a tez biedaczek kaszle i kaszle,
w prawdzie tylko sporadycznie w dzien ale jak spi na drzemce czy teraz to jednak bardziej go kaszle...

no witam :)

nadal bez glosu ale przynajmniej sobie chlopaki odpoczna od wiecznego upominania :lol:

a kto mi powie kogo ona usmiercila na koncu?? bo ja nie jestem fanka ale chetnie bym sie dowiedziala, priwa prosze przez szacunek dla tych co jeszcze nie przeczytali i jeszcze nie wiedza :) :lol:

no widzisz, malgosia, dotrwalas! moglam sie zalozyc ze padniesz, przegralabym :lol:

http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a030.gif kochana ja też za pierwszy tom nie mogłam się zabrać, zwłaszcza, że tyle stron, ale jak już przeczytałam pierwszy rozdział to się potoczyło błyskawicznie :) Ja mam tak, że jak obejrzę film i mi sie podoba to biorę się za książkę, tyle, ze potem dochodzę do wniosku, że film to była kicha bo książka jest o niebo lepsza, tak miałam np. z "Milczeniem owiec" ;) W przypadku HP wzięłam się za ksiażkę i filmu nie jestem w stanie oglądać, nie rajcuje mnie, widzę ile rzeczy i to ważnych pominięto hehe...