Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

WIOSNO PRZYBADZ!!! I ZA ZDROWIE!

czesc babolki:)))
u nas tez pogoda do d....ale sie tym nie przejmuje:))
noc tez do bani..piotrek okolo 24 sie obudzil,czyli wyskoczyl z lozeczka i zaczol najpierw sie szwedac po pokoju i gadac do siebie..potem obudzil kamcia to zas kamcio zaczol plkac i mowic ze chce do swojego tatusia..wiec mu tlumacze ze taty nie ,ze w pracy itd..to on jeszcze glosniej plakal i wolal ze on chce kochac swojego tatusia..:)biedaczek tak teskni...
potem kiedy kamcio sie uspokoil zas piotrek zaczol sie wyglupiac na lozku i za nic nie poszedl juz do lozeczka...czyli kolejna noc we trojke..

Suwaczek z babyboom.pl

a nie wiem czy wspominalam jaki kamil jest ostatnio niedobry..tzn zaczol brzydko mowic..a plucie to swoja droga..dalej muu nie przeszlo..(wczoraj przyszla znajoma prababci i tylko powiedziala witaj kamilku a on od razu,bez zastanowienia ja oplul)a tak to jak sie zdenerwuje ale i zdarza sie bez powodu to mowi do kazdego..do mnie do babci..i do piotrusia nawet..ty chorobo,ty cholero,ty kupo,ty dupo a jak sie juz wscieknie bardzo to nawet raz powiedzial ty kujwa mac jedno!!!

no i narazie to udajemy ze nie slyszymy..ale jak mnie to denerwuje to pytam co mowiles a on- nic mamo!

Suwaczek z babyboom.pl

Naina
no w rmf gadali, że dziś dzień mężczyzn a dzień chłopaka na koniec września...

ehhh

tak czy siak się w pracy naściskałam z chopami ajajajjajajajjjj :D hahaha

dziewczynki posłuchajcie jaka piękna piosenka...
YouTube - Universe Mijam jak deszcz

aż łzy i ciary na całym ciele...

lecę gotować żurek mmmmmmmmmmmmmmmmmm

pa

no Monia piekny kawalek!

Suwaczek z babyboom.pl

Moniu W, nielatwo masz z Kamilkiem...Viki tez sie zdarzylo przeklnac, ale nie reaguje w takich chwilach, bo wiadomo, ze dziecko jeszcze chetniej to powtarza...sama staram sie nie uzywac przeklenstw, choc to tez nie latwe w pewnych momentach...Mam nadzieje, ze kamil z tego wzrosnie, a Ty znajdziesz sposob na uspokojenie go. Trzymam kciuki!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

czesc babeczki
MoniaW współczuje nocki:36_2_24: i zachowania KAmcia...:36_2_42:ojejku ty to masz nerwy ze stalli kochana serio...podziwiam!!!
Ania2012 trzymam kciukasy zeby paluszek juz zdrowiaj^^
Kasiu dobrze , ze humorek /samopoczucie lepsze:36_1_21::36_3_15:
My wczoraj bylismy w MIedzyzdrojach pogoda srednia ale fajnie sie bawilismy z malym i dziadkami
Naina ciesze sie, ze bedziesz miala babcie przy sobie...

Boze drogi dziewczyny myslalam ze dzisiaj zejde:36_11_23:...w doslownym tego slowa znaczeniu, po 14 zlapaly mnie takie bole glowy i zawroty i starsznie zle sie poczulam:36_2_21:...dopiero wstalam tak na serio...mama przyszla w sama pore o15 zdazyla wejsc a ja sie osunelam po szafie na ziemie..kurcze nie wiem co sie dzieje..musze isc do lekarza...uciekam spac..dobrej nocy

Hej

Monia W dużo sił dla Ciebie kochana. Mi też czasami ręce opadają przy mojej małej rozrabiace a co Ty dopiero masz powiedzieć przy dwóch :sofunny:

Sweetka dużo zdrówka, koniecznie idź do lekarza i napisz jak się czujesz ? Mati uroczy ::):.

Wizyta u lekarza ok, ładnie się goi. Niestety jeszcze przez tydzień mam robić opatrunki więc cały kolejny tydzień w domku.

Od jakiegoś tygodnia Natalka zasypia tylko na rękach, a już od kilku miesięcy zasypiała sama leżąc koło mnie a teraz znów pcha się na rączki :sofunny:.

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

helo
u mnie lepeij ale to wszystko przez watrobe..dostalam skierowanie na komplet badan i niestety scisla dieta...ojejjku chyba zakupie parowar..inaczej dlugo na gotowanych potrawach nie pociagne..buuuuuuuu
Ani2012 to super , ze z paluszkiem lepeij...bedzie dobrze zobaczysz^^
Asia,Naina milego i szybkiego dnia w pracy..to juz weekend:)
Miłego dzionka dziewczynki

czesc dziewczynki..
ale tu cichutko..

u nas ok..malzon jest na weekend,pojedzie dopiero o 16 wiec chcecmy jak najwiecej czasu spedzic ze soba..zaraz wlasnie sie wybieramy na spaceek,autobusem do rynku,tam do kosciolka i moze na jakiegos loda..
wczoraj to wiekszosc dnia spedzilismy w ogrodzie bo to przed wiosna trzeba bylo uporzadkowac,potem tez na krotki spacerek i po calym dniu wszyscy zasnelismy tuz po 21..

Suwaczek z babyboom.pl