Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Aniu, przytulam Cie mocno! Wspolczuje bardzo!!! Trzymam kciuki za usg! Zdrowka dla Mikiego!!!

Asiu, gratulacje dla Juniorka pierwszego zabka!!! W koncu sie doczekaliscie;) Na kursie bylo o.k.Nasmialismy sie az do bolu brzucha z przygod dwoch kolezanek:))) Tylko kino mamy przelozona na za tydzien, ale co sie odwlecze, to nie uciecze;)

Moniu W, ciesze sie, ze po wizycie wszystko o.k. - ja ide 19.11. Dlaczego dostalas cerazetki - przeciez nie chcialas ich juz brac albo sie myle???

Marysiu, co u Was?

Pozdrawiam

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

Kathrin
Hej!

Aniu, przytulam Cie mocno! Wspolczuje bardzo!!! Trzymam kciuki za usg! Zdrowka dla Mikiego!!!

Asiu, gratulacje dla Juniorka pierwszego zabka!!! W koncu sie doczekaliscie;) Na kursie bylo o.k.Nasmialismy sie az do bolu brzucha z przygod dwoch kolezanek:))) Tylko kino mamy przelozona na za tydzien, ale co sie odwlecze, to nie uciecze;)

Moniu W, ciesze sie, ze po wizycie wszystko o.k. - ja ide 19.11. Dlaczego dostalas cerazetki - przeciez nie chcialas ich juz brac albo sie myle???

Marysiu, co u Was?

Pozdrawiam

DOBRZE KASIU PAMIETASZ,CHCIALAM JUZ PRZEJSC NA NORMALNE ALE NIE UDALO SIE ZAKONCZYC CYCANIA NOCNEGO,A POZATYM ZDARZALO MI SIE ZAPOMNIEC O TABLETCE!:o_noo::o_noo:

Suwaczek z babyboom.pl

Marysiu przytulam :Całus:

Sprawy w urzędach załatwione, aż sama się zdziwiłam, że tak sprawnie poszło. Potem obiadek u rodziców ::):

Monia cieszę się, że ginekologiczne wsio jest ok. Cerrazetki? też miałam, ale odstawiłam (zostały mi dwa opakowania), może w grudniu zacznę brać? W styczniu wybieram się do swojego ginka, podejrzewam, że moje problemy z niskim ciśnieniem mają podłoże hormonalne ::(:

A teraz coś na poprawę humoru

Zmarł znany kardiolog i urządzono mu bardzo uroczysty pogrzeb.
Podczas ceremonii za trumną było ustawione olbrzymie serce, całe pokryte kwiatami.
Kiedy skończyły się modlitwy i przemówienia, serce otworzyło się i trumna wjechała do środka.
Następnie serce zamknęło się i tak ciało doktora pozostało w nim na zawsze...
W tym momencie ktoś z obecnych wybuchnął głośnym śmiechem.
Wszystkie oczy zwróciły się na niego, wiec powiedział:
- Bardzo przepraszam, ale wyobraziłem sobie swój własny pogrzeb...
Jestem ginekologiem.
A proktolog zemdlał...

Izabelin
A teraz coś na poprawę humoru

Zmarł znany kardiolog i urządzono mu bardzo uroczysty pogrzeb.
Podczas ceremonii za trumną było ustawione olbrzymie serce, całe pokryte kwiatami.
Kiedy skończyły się modlitwy i przemówienia, serce otworzyło się i trumna wjechała do środka.
Następnie serce zamknęło się i tak ciało doktora pozostało w nim na zawsze...
W tym momencie ktoś z obecnych wybuchnął głośnym śmiechem.
Wszystkie oczy zwróciły się na niego, wiec powiedział:
- Bardzo przepraszam, ale wyobraziłem sobie swój własny pogrzeb...
Jestem ginekologiem.
A proktolog zemdlał...

:36_1_1::36_1_1::36_1_1: hahahahha

Suwaczek z babyboom.pl