Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

u nas ok...nic sie nie dzieje..tak wiec to z pewnoscia zeby ida!
a ja mykam na 17 do dentysty bo mi sie ukruszyl zabal i jeszcze pare mam do roboty...ale kur...juz mi sie nogi trzesa...nie cierpie wizyt dentystycznych..juz sam zapach u dentysty mi wystarczy i mi sie slabo robi...taki mam uraz od czasow podstawowki kiedy mi wiertlem przejalala po policzku i dlugo mialam slad po tym...jeszcze nie wiem czy tam dojde i czy nie zrezygnuje..takiego mam stresa!

Suwaczek z babyboom.pl

Asiula prasuj, prasuj, zrobisz u siebie to zapraszam do mnie :Śmiech: co prawda włączyłam dzisiaj żelazko na 5 minut, ale słonko wyszło i stwierdzałam, że szkoda dnia na pierdoły. Poszłam z Mikołajkiem do parku a później do rodziców.
Może jak jutro będzie padać to sobie poprasuję :Szok:

Hello

Nocka do kitu, Młody ma tak zatkany flegmą nos, że dusił się przez sen. Wszelkie krople, wody morskie i inne tego typu wynalazki o kant dupy idzie rozbić. Nawet Frida nic na tym polu zdziałać nie może, siedzi i wyjść za cholerę nie chce :Histeria::Histeria:
Rano jeszcze w swojej niekumatowiźnie podałam Małemu zamiast 1 ml Deflegminu 2,5, bo mi się dawki popierniczyły :Histeria::Histeria:

w ostatniej chwili zapisałam się na usg stawu biodrowego...bo kolejne terminy odległe...w całej Warszawie nie można zrobić usg od ręki - koszmar jakiś...na szczęście u rentgenologów się udało...
Miki ma płyn w prawym biodrze, jakaś wirusówka znowu go dopadła...wyjęłam przed chwilka papiery z zeszłego roku i minął dokładnie rok od poprzedniego zdarzenia...
Na 18 mamy ortopedę. Póki co wiem że mamy minimum 5 dni odbarczyć biodro, więc nici z przedszkola i suwanie na pupie :lup::lup::lup::lup: