Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Sweethope
Anulka
Marysiu sił do końca dnia w takim razie zyczę!!!

Madzia taki z tego morał, że zachoruj na zęba i lepszej diety nie potrzeba :Śmiech:
Monia gratuluję 5 kg. Ja już na zegarze 59kg :Niespodzianka:.Ale jak tu jeść jak ciągle coś :Kiepsko:

hehe moze nie zachoruj ale daj sobie oszlifowac pod korone:p:p:p i juz apetyt odbiera :p:Histeria:
Anulko trzymam kciuki kochana...musi byc lepeij kurcze bo ciagle was sie cos trzyma....niech juz sobie pojda te chorobska co bys mogla troszke odspanac:):Usteczka:

Sweetka nie dziękuję. Bo zapeszę :Stop:

nicola23
Anulka wasz wyjazd na dwa tygodnie i gdzie bedziecie mieszkać, jaka to miejscowość i jaki transport? Jeśli możesz to napisz jaki koszt samego pobytu?

Madziu jedziemy do Obzor, do hotelu Riu Miramar. To jest hotel dedykowany dla rodzin z dziećmi. Z dojazdem własnym płacimy za sam hotel 5000 zł (all inclusive). Dojazd będzie nas kosztowała około 1200 zł w obie strony.

monika warszawska
kasiu Sliczne Focie...jaki Filipek Juz Duzy!
A Wody Niema Gdyz Kacio Wrzuca Ziemie Do Wody!
A Co Do Farby To Mi Tesciowa Wysyla Ze Stanow Albo Loreal Ablbo Revlon A Kolor Albo Jasny Popielaty Blond Albo Platynowy:)

Dziekuje! Szkoda, ze Kamilek wrzuca tam ziemie - mieliby super ochlode w upal...
Ja na farbowanie wloskow wybiore sie chyba do fryzjera, bo sama, to stworze szachownice na glowie:Śmiech:
Nakarmie teraz synka...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png