Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
dziewczyny, koleżanka z innego wątku napisała coś koszmarnego...pilnujcie swoich dzieci...mi jest normalnie słabo
" w ciągu ostatniego tyg. 3 przypadki w Bielsku-Białej i 1 we Wrocławiu, porwania dzieci w wieku 3-5 lat, najczęściej w dużych sklepach...tego samego dnia lub po kilku dniach dziecko odstawiane pod dom rodziców, BEZ NERKI!!!!
poszukałam w necie, okazuje się, ze takich przypadków już trochę w ostatnich latach było ;( koszmar jakiś
atrapa.net / archiwum miejskich legend / złodzieje nerek"

O Boże niedobrze mi sie zrobiło jak przeczytałam te dwa ostatnie wyrazy, koszmar jakiś

to ja tez zycze spokojnej nocy...choc po przeczytaniu tego artykulu ciezko bedzie:Męki::Niespodzianka:...Maly mi sie przez ta chorobe rozregulowal...drzemie po 3 razy w ciagu dnia:/ a czasem i 4 ...kurka mam nadzieje, ze wrocimy do normy...katarek juz lzejszy ale jeszcze jest:( u nas w Szczecinie Ikei nie ma i nie bedzie...ale mimo wszystko ja swojego brzdaca nigdzie nie zostawie...na smyczy bede prowadzic, zeby nie uciekal..:lol::Psoty:

Witam

Widzę, że wczoraj strachem powiało :Zakręcony:
Madzia ma rację, teza w artykule została wg mnie podważona. Poza tym w dzisiejszym świecie nastawonym na sensację świecie nie wierzę, aby kilka przypadków kradzieży nerek, zwłaszcza u dzieci, nie znalzało echa w ogólnopolskich gazetach i telewizyjnych wydarzeniach, faktach itp. Skoro ciąża jedenej nastolatki budzi takie emocje, to co by było w takim przypadku.
Fakt, faktem dziecka pilnować trzeba, tak jest, było, będzie :Uśmiech:

No jasne ja wczoraj nie czytałkam tego artykułu, ale dziś juz wrzuciłam link i okazuje sie ze to0 tylko makabryczne historyjki w których lubują się niektórzy i nie ma absolutnie odzwierciedlenia w rzeczywistości, oj a tak sie wczoraj zdenerwowałam

Nikola jeszcze śpi, w nocy przebudziła się tylko raz więc jest ok
dzis przychodzi mama jej popilnowac a ja sie bede uczyc

nicola23
Dziewczyny, ale przecież z tego artykułu wynika, że to nie jest prawdziwa historia, ta z nerkami

Atena (nasz ekspert analityk medyczny) ma koleżankę, której 5 letnia córeczka tak została okaleczona i odstawiona pod drzwi....artykuł może nie jest jednoznaczny, ale sytuacja jak najbardziej prawdziwa...

radość serca
Cześć :)

Nocka super, teraz w pracy...

Aniu Majeczka super wygląda w tym ksotiumie, pięknie po prostu :) Powiem Ci, że nawet nei wiedzialam, że kostiumiki dla takich Maluszków produkują :Nieśmiały:

Asiu są i to bardzo słodkie. Ten był kupiony bo nie mogłam nic innego znaleźć. Maja dostała jak miała 3 miesiące piękny strój kąpielowy z Zary. Niestety ten tłuścioch wylał się z niego :)

Czesc dziewczynki
nocka juz ok maly zasnal po 20 i wstal na jedzomo o 6 takze jestem nawet wyspana:)
co do artykulu to nie byla bym taka pewna czy to zupelna bujda....mnie tam przestraszyl...
Anulka Majunia to prawdziwa modelka...slicznie sie prezentuje w stroju kapielowym...
Asiu tobie tez milego dnia w pracy...buziaczki:Całus:
...ja dzis bede miala jazde na maksa:/ jutro tez ale przezyc trzeba...:Padnięty:
potem i tak musze jeszcze uzupelnic ksiazeczke stazowa wiec bede misiala pojezdzic do doktorki...ehhh aha i dostane wyrownanie 1200 zl alezawsze to cos ...bo stazowe nam wzroslo do 1300zl...niezle co?!
uciekam narazie....buziolki kochane
Aha Monia W zajefajnie wygladasz...i udanej zabawy na weselisku:)

Anulka Majeczka boska i coraz bardziej podobna do Ciebie :Uśmiech: a kostium zajebisty :Psoty:

Anulka

Maja ma jakieś 9300g i kupuję jej na rozmiar 74cm

My dzisiaj mamy w planach zakup bodziaków ... rozmiar 86cm:Padnięty::Histeria::Histeria::Histeria: bo w 80 już słoń się nie mieści :Histeria::Histeria: