Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

radość serca
marik
co do chodzika to ja tez jestem przeciwna... mam chodzik bo dostalam go w spadku ale Kosia siedziala moze w nim 2 razy po 20 minut on jest u mojej mamy bo pewnie jak bym miala go w domu to kosia siedzialaby czesciej mimo moich przekonan....
jest to niewatpliwe ulatwienie dla mam i jakas tam frajda dla dziecka ale moze to u mnie zboczenie zawodowe i jestem na NIE

Heh... my chodzika nie używamy, ale stoi na wsi i czeka... Choć po tej lawinie argumentów na nie to juz sama nie wiem... Maryś a Ty to w końcu fachurka jesteś!!!
Choć jak tak sie pomyśli na zdrowy rozsądek to wszystko jest dla ludzi jak to mówią, tylko mądrzy, z umiarem... Po coś to w końcu wymyślili...

dokładnie, a gdyby było czymś co jest złe to nikt tego dla dzieci by nie produkował ;)
nosidełka też nam ułatwiają życie a ortopedzi pozwalają wkładać dzieci tylko na pół godziny i przerwa...jeszcze nic co z umiarem nie zaszkodziło naszym dzieciom i nie zaszkodzi....
miało by to znaczenie jak np. u mojej znajomej....to dziecko całymi dniami siedziało w chodziku...efekt, krzywe nóżki...ale nie godzinę czy dwie dziennie...
to oczywiście moje zdanie i nie odważam zdania innych

MYSZKA_MIKI
My Wróciłyśmy Właśnie Od Kosmetyczki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

NIKOLA MA KOLCZYKI !!!

Jestem w szoku, obyło się bez płaczu, bez wyrywania , bez trzymania na siłę, nic ! Anioł nie dziecko - słowa kosmetyczki, która mało nie padła jak Nikola zrobiła jej jeszcze papa przy wyjściu.( zazwyczaj dzieci płaczą jeszcze na sam jej widok)
jestem zadowolona, chociaz troche sie denerwowałam, teraz mykam robić spagetti , a potem się odezwę

dawaj fotki maleńkiej ;)