Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny
ja tez usilnie mysle o odchudzaniu juz od kilku miesiecy
nawet sobnie leg magic kupiłam i twister
no i jak mój mąż powiedział tylko się będa kurzyc :Niewiniątko:
NAwet osattnio skakanke znlazłam
dzisiaj ja nawet w torebce nosiłam z nadzieja ze moze poskaczę
a tu lipa jak zwykle :Zły::Zły:
niedlugo jade nad morze moze tam cos poskacze
Waze teraz 58kg przy wzroscie 163 cm
no na oko nie wygladam zle
ale sie zle czuję
bo zawsze bylam szczuplejsza
i chiaąłbym schudnąc te 5 kg
Po Weronice waga zleciała szybciutko i bezbolesnie
a po Wiktorze stoi jak zakleta i ani ruszy w dół:Wściekły::Wściekły:
Ostatnia nadzieje w wakacjach
jesli nei schudne przez te 3 miesiace to jestem stracona :Histeria:

13.10.2005- Weroniczka
http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20051013_-8_Moja%20Weroniczka%20ma.png
16.10.2007 Wiktorek
http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20071016_1_Moj%20Wiktorek.png

07.2013 Kropka
http://www.suwaczki.com/tickers/7u22rjjg974tecnc.png

Dzień dobry mamusie!
No i niestety wbrew mojej dedykacji pogoda się zepsula niebo zachmurzone i tylko 15 stopni...szkoda

dziś pierwszy raz od chyba 3 tygodni nocka ciurkiem przespana, ostatnio Nikola budziła mi się raz albo 2 razy w nocy i co najgorsze nie zasypiała z powrotem odrazu tylko chchiała się bawic , zazwyczaj godzinke to trwało.

cp do wagi, to ja tez musze się pochwalić.

mam 168 i przed ciążą ważyłam 60 kg i całkowicie mi to odpowiadało, byłam szczupła, w ciąży przytyłam aż 20 kg:Szok::Szok::Szok: zaraz po porodzie zrzuciłam 10 a potem nioc, waga ani drgnęła , potem, wspominałam wam, że chce odrzucic tabletki bo chyba przez nie nie chudnę i wyobraźcie sobie że przy trybie życia i odzywianiu identycznym jak do tej pory , w ciągu 2 tygodni odką nie biorę cilestu schudłam 3 kg ! zostało mi jeszcze 7 do zrzucenia, mam nadzieje ze pójdzie szybko , od tego miesiąca zaczynam chodzić z sąsiadką na basen

czesc
u nas nocka wporzadku pobudka o 5.30 kolacja o 19 wiec spokojnie......
Anulka wpółczuje Majuni....no cos sie dziwnego dzieje, Lence Nainy tez pierwszy kiel wyszedl.....choc powiem, ze z tymi zebami to nidgy nie wiadomo..niby sa tabele, ale tak ksiazkowo to ma jedno dziecko na 100:p
Myszko...tez bym pobasenowala, ale ja wygladam jak wieloryb a przez to kolano cwiczyc nie moge wiec chyba nie bede sie kapac w tym roku:Płacz::Płacz::Płacz:
Monia to smacznego koktajliku zycze......u mnie sama dieta bez cwiczen to porazka wiec sie nawet nie zabieram...:(

A nie pisałam wam jeszcze jakie miałam przeboje z okulistą, poszłam prywatnie , bo Nikolce ciągle te oczka ropialy, poszłam obejrzała jej opczka tak na sucho , pomacała i wypisała jakieś krople, kupiłam je . miałam wieczoram małej zakropić ale zasnęła i dałam jej spokój. potem chchiałam przeczytac ulotkę, a tam napisane, że podawanie dzieciom poniżej drugiego roku życia jest absolutnie zabronione, bo grozi nawet utratą wzroku a u dzieci poniżej 12 lat stosowac z wielką ostrożnością, dzwonie do tej głupiej d...a ona mówi,że skoro tak jest napisane, to nie podawać!!! jakbym przez nia zrobiła dziecku krzywdę, to chyba bym ja zabiła !!!

Anulka
Sweethope
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/Obraz_103.jpg no to jau sobie zostawilam Matiego bez opieki w lezako-bujaczku...:lol:...wykoncze sie normalnie:Szok:

Monia dokładnie w takiej samej pozycji znalazłam ostatnio Majusię. Chuśtawka z leżaczkiem idzie do sprzedania...:Zakręcony:

Nikola tez mi tak wylazła ! tylko ,że ona sie odwróciła tyłem i wychodziła górą, zreszta nasz leżak jest do 9 kg, i ona juz bardzo nisko leży w nim, też juz jej nie wkładam