Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

elo ja dzisiaj na maksa dobita jestem...mam dola jak studnia..plakac mi sie chce...nie wiem czemu, a do tego kolano boli:Męki::Histeria::Kiepsko:.....Mateusz zrobil sie kaskader...wstaje gdzie tylko moze...iiiii SIE GŁUPOLEK PUSZCZA!!! no chce zebym zawalu dostala...:Kiepsko:nie bede wam tu smucic, bo widze ze i tak nie zawesolo....
Agatko niech cie Pan przyjmie w grono Aniołów[']['][']

cześc mamuski

U nas ok słońce slicznie przygrzewa , w ogóle nie siedzimy w domu, stad moja nieobecnośc.Rano sprzatam robie obiad i wychodzimy z Nikolka na dwór, wracamy dopiero jak Wojtek ma wyjśc z pracy.

Z nowości to Nikolka ma niestety anemię , ostatnia morfologia nie wyszła niestety najlepiej, hematokryt i hemoglobina sporo poniżej normy, dostała żelazo i kwas foliowy.

Wczoraj moja córka została zapisana do przedszkola.
Z różnych stron dochodziły mnie głosy,że nawet młodsze dzieci od niej sa juz zapisane ale jakoś nie mogłam w to uwierzyć. Poszłam i okazało sie że to prawda. Nikolka do dwu latków już się nie załapała , za późno ale udało mi sie zapisac ją do grupy 3 latków, co prawda jest pierwsza na liście rezerwowowych, ale dyrektorka kazała się tym zupełnie nie przejmowac, bo na bank któreś z tych 60 dzieci zrezygnuje.U nas decyduje tylko i wyłącznie kolejnośc zgłoszeń, więc miejsce mamy juz zaklepane.Bardzo mi zalezało akurat na tym , bo ma w Szczecinku najlepsza opinię, a poza tym sama do niego chodziłam no i podwórko przedszkola dosłownie płatem jest oddzielone od ogródka za domem mojej mamy, więc zawsze bedzie miał kto ja odebrać.

MYSZKA_MIKI
cześc mamuski

U nas ok słońce slicznie przygrzewa , w ogóle nie siedzimy w domu, stad moja nieobecnośc.Rano sprzatam robie obiad i wychodzimy z Nikolka na dwór, wracamy dopiero jak Wojtek ma wyjśc z pracy.

Z nowości to Nikolka ma niestety anemię , ostatnia morfologia nie wyszła niestety najlepiej, hematokryt i hemoglobina sporo poniżej normy, dostała żelazo i kwas foliowy.

Madziu podaj mi wyniki tak dla porównania z Majeczki wynikami.

Myszko zdrówka dla Nikolki, mam nadzieję, że uda się szybko wyleczyć anemię... Fajnie, że przedszkole zaklepane, swoją drogą co za czasy, żeby takie przeboje byłe z przyjęciem dziecka do przedszkola, to powinno być zapewnione... Ech, szkoda słów...
Jaką decyzję podjęłaś ws. pracy?

Sweetko kochana nie smutkuj się, buziaki i przytulanko!!!
Coś mi się zdaje, ze teraz u nas wszystkich na dobre zaczął się etap nie spuszczania wzroku z naszych dzieci, zaczynają zaskakiwać "pomysłami" i nowymi umiejętnościami ;)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

U nas była dziś Piotrka kuzynka, dzieciaki powariowały, dostaliśmy zaproszenie na ślub i przyjęcie na 23 sierpnia... Poza tym dzień minął szybko...

Strasznie szkoda mi mojego Lubego, dosłownie wyspać się nie może, wrócił z pracy nad ranem, o 4 Piotruś przebudził się na picie to dał Mu pić, bym ja pospała jeszcze przed pracą, usnęli i od potem cały dzień z Nim, na 21 znów poszedł na całą noc, rano na angielski, autentycznie mi Go żal, bidulek... Jutro przyjeżdża moja mama, a po południu teściowa, to niech śpi do oporu jak wróci z anglika...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Asiu o pracy staram się narazie nie mysleć pewne jest,że do końca czerwca musze skupić się na nauce, mam jeszcze 4 niestety ciężkie egzaminy, najgorsza chgyba bedzie ekonomia, nie byłam na zadnym wykładzie , dla mnie to czarna magia, potem w lipcu musze odbyć praktykę 2 tygodnie w gazecie i chcemy jechać na wakacje, od sierpnia chciałabym zacząć, złozyłam narazie podanie do plusa , do działyu obsługi klienta, byłam na rozmowie kwal., ale oni chcą gwarancji ze jak skoncze studia to nie bede chciała zmienic pracy, zobaczymy, narazie ciesze sie każdym dniem z moja córeczką

czesc wam
ale mi wstyd ze tyle nie pisałam :Nieśmiały:
jakos tak osatnio miałm niewiele czasu
pogoda jest super , wiec ja jestem happy
W ostatni weeknd bylam na zlocie z forum maluchy
i bylo super
ponad 200 osob
Teraz w niedzile jedziemy na chrzicny do znajomych
a potem na 3 tyg nad morze
ale się cieszę
w tamtym roku nie bylam nigdzie na wakacjach
wiec moja radosc jest podwójna