Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dawno mnie tu nie uswiadczyłyście. Tak jakos nie bylo okazji... Widze że maluszki chorują więc przyłaczam się do życzen i wręcz żądań by choróbska jak naszybciej odeszły!!

Przy okazji wrzucam zdjęcia juniorka z bilbordów :)

http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/faqkvwTnE-ogXGCHOHzQw.jpg

Pozdrawiam

P.S.

A tak na zupełnym marginesie. Czytałem własnie ostatnio bajke o czerwonym kapturku małemu i doszedłem do wniosku że w odróżnieniu od innych jest zupełnie bez sensu. Nie chodzi o motyw basniowy a o fakt że wilk w sumie mogł od razu zjeść czerwonego kapturka i nie bawić się w te całe przebieranki i udawanie babci (transwestyta?:) ). Dowiedział się gdzie babcia mieszka więc dlaczego od razu nie zjadł czerwonego kapturka? Takie mnie naszły przemyslenia... :Śmiech:

Luby Radości Serca
Witam.

Dawno mnie tu nie uswiadczyłyście. Tak jakos nie bylo okazji... Widze że maluszki chorują więc przyłaczam się do życzen i wręcz żądań by choróbska jak naszybciej odeszły!!

Przy okazji wrzucam zdjęcia juniorka z bilbordów :)

http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/faqkvwTnE-ogXGCHOHzQw.jpg

Pozdrawiam

P.S.

A tak na zupełnym marginesie. Czytałem własnie ostatnio bajke o czerwonym kapturku małemu i doszedłem do wniosku że w odróżnieniu od innych jest zupełnie bez sensu. Nie chodzi o motyw basniowy a o fakt że wilk w sumie mogł od razu zjeść czerwonego kapturka i nie bawić się w te całe przebieranki i udawanie babci (transwestyta?:) ). Dowiedział się gdzie babcia mieszka więc dlaczego od razu nie zjadł czerwonego kapturka? Takie mnie naszły przemyslenia... :Śmiech:

:Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Suwaczek z babyboom.pl

Miki dzisiaj jest koszmarny...dostałam od niego w twarz
Za karę ma zakaz oglądania bajek i powiedziałam mu, żeby w ogóle do mnie nie podchodził...koniec wspólnego przyrządzania posiłków, wspólnego sprzątania i zabawy. Nie wiem czy słusznie postapiłam, ale serce mnie boli kiedy taki agresor się w nim budzi i wyładowuje to w taki sposób :Męki::Męki::Męki::Męki:

Anulka
Za karę ma zakaz oglądania bajek i powiedziałam mu, żeby w ogóle do mnie nie podchodził...koniec wspólnego przyrządzania posiłków, wspólnego sprzątania i zabawy. Nie wiem czy słusznie postapiłam, ale serce mnie boli kiedy taki agresor się w nim budzi i wyładowuje to w taki sposób :Męki::Męki::Męki::Męki:

:Niespodzianka:mysle ze dobrze zrobilas Aniu!
kamil tez ciagle mnie bije i kopie ale ja na niego nie mam zadnego wplywu,nie slucha mnie wogole jak go pokrzycze to z wieksza sila mnie atakuje:Niespodzianka::Zły:
a jak tata krzyknie to chwile mu glupio,postoi w koncie ale to na chwile a potem i tak rozrabia!:Kiepsko:

Suwaczek z babyboom.pl

Anulka

Przykra sprawa... ja bardzo emocjonalnie podchodzę do takich rzeczy i chyba bym sie poryczała na Twoim miejscu , Ty dla niego wszystko zrobisz, ściągiesz mu gwiazdkę z nieba...ale jak mówia to tylko dziecko, jedno jest pewne kara sie należy

Anulka
jak by było mało atrakcji poniedziałkowych to jeszcze muszę jechac metrem z dwójką dzieci...wszystko by było ok gdyby nie to że Maję muszę zabrać w foteliku, bo będziemy wracac z S samochodem....Taxi odpada bo o tej porze będę tam jechać godzinę :Zły::Zły::Zły::Zły:

oj to będzie Ci baaaardzo ciężko, ja ostatnio zniosłam tylko Nikolę w foteliku ze schodów i doniosłam na parkimg, to na drugi dzien miałam takie zakwasy,że ręką nie mogłam ruszyć, nasze dzieciaki to juz porządna waga a i sam fotelik nie jest lekki, ale Aniu , jak zwykle dasz radę !

Aniu no to niezle Miki daje Ci w kosc :( ja tez uwazam ze dobrze postapilas !!!! to jest bardzo przykre ale jakos trzeba wplynac na te nasz dzieciaki ....

ostatnio jak Kosia byla mega niegzeczna mowie do niej ze zrobila mi wielka przykrosc i ze bede plakac a na to moja coreczka :to sobie placz!!!:Zły::Zły::Zły: rece mi opadly :(

http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/8IdO.jpghttp://lbym.lilypie.com/8IdOp1.pnghttp://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/dFPJ.jpghttp://lb4m.lilypie.com/dFPJp1.png

hej mamuśki ja zaglądam w biegu, u mnie dziś MEGA sprzatanie, wojtek całe popołudnie szwęda się z Nikoską po podwórku a ja odgruzowuje mieszkanie, oczywiście najwięcej czasu zajęła mi segregacja, prasowanie itd Nikoli łaszków, ale z tym juz doszłam do ładu
Jutro dla mnie szkoła przetrwania zostaje na 2 godziny sama z Nikolą i Mają ( pamietacie o kogo chodzi) mam nadzieję że dam radę, poczuje się jak mama bliźniąt; potem kasia wróci od fryzjera i będzie u mnie z małą cały dzień , pójdziemy do parku, laski będą sie razem bawić, będzie fajnie , może nawet zostana na noc, to jakieś piwko wypijemy...
Monia szacuneczek za ta dietę, mi trochę szkoda kasy na takie cuda, mam nadzieję że uda mi się tradycyjnymi sposobami pozbyc się tej mojej tuszy

Gość Izabelin

Witam

Boże co za nocka i dzień. Młodemu się jakiś upierdliwiec załączył non stop przy piersi :Męki: mam nadzieję, że to nie przez to, że się wczoraj połakomiłam na nowe ziemniaki?
W dodatku pogoda u Nas tak beznadziejna, że szkoda pisać.

Asieńko fotki Juniorka słodkie :Śmiech: i jak tam wyniki Młodego?

Aniu uszka do góry, to jeszcze nie anemia. O anemii możemy mówić gdy obniżone jest stężenie hemoglobiny, liczby erytrocytów i/lub hematokrytu w odniesieniu do normy odpowiedniej dla wieku. Stawiam na to, że Majeczce spadł poziom hemoglobiny po antybiotykach. A co do Mikiego to smutno czytać. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.