Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

my juz po spacerku
Witam nowa kolezanke....mega pazdzierniczka jestes Agus....milo cie poznac...zagladaj czesto pisz duzo!!!
sluchajcie moje dziecko raczkuje juz do przodu:Śmiech:....po lozku, po kocu, po panelach jeszcze sie slizga albo wykonuje skoki jak żaba...mamusia ma wtedy serce w gardle:Kiepsko::Histeria: ale postepy to on robi zadziwiajace....do tego tak mu sie spodobalo robienie ..ee...ee do nocnika, ze juz w pieluche nie chce robic....zaczyna stekac i przerywa...:lol: no nie wierze normalnie...co za dziecko:Niespodzianka:ale on tak szybko jak sie angazuje tak szybko mu przechodzi...wiec nie sadze, ze to na stale:p
Kasienko to zycze zeby dalej sie wszystko u was ze zdroweczkiem polepszalo!!!!
Marys ojjj przydalaby ci sie 2 para rak:Usteczka:..kochana podziwiam cie z tym prasowaniem...ja prasuje na biezaco...juz mateusza ciuszkow nie prasuje tak jak kiedys.....
spacerujacym zycze milego spacerku..pracujacym szybkiego powrotu do domku
i oczywiscie milego dnia:)

Sweethope
my juz po spacerku
Witam nowa kolezanke....mega pazdzierniczka jestes Agus....milo cie poznac...zagladaj czesto pisz duzo!!!
sluchajcie moje dziecko raczkuje juz do przodu:Śmiech:....po lozku, po kocu, po panelach jeszcze sie slizga albo wykonuje skoki jak żaba...mamusia ma wtedy serce w gardle:Kiepsko::Histeria: ale postepy to on robi zadziwiajace....do tego tak mu sie spodobalo robienie ..ee...ee do nocnika, ze juz w pieluche nie chce robic....zaczyna stekac i przerywa...:lol: no nie wierze normalnie...co za dziecko:Niespodzianka:ale on tak szybko jak sie angazuje tak szybko mu przechodzi...wiec nie sadze, ze to na stale:p
Marys ojjj przydalaby ci sie 2 para rak:Usteczka:..kochana podziwiam cie z tym prasowaniem...ja prasuje na biezaco...juz mateusza ciuszkow nie prasuje tak jak kiedys.....

PO RAZ KOLEJNY SIE POWTARZAM! WIELKIE BRAWA DLA MATEUSZKA!:Uśmiech::Podziw::Podziw:MONIA ZOABCZYSZ ZE WNET SAM BEDZIE CHODZIL!:Uśmiech:

Suwaczek z babyboom.pl

monika warszawska
MYSZKA_MIKI
w cholere całą łazienkę mi zalało jakis wąż od pralki puściłi wody było po kostki tylko czekałam aż jakiś sąsiad przyleci że go zalewa,
umówiłam się z koleżanką o 12 w parku więc zaraz zmykamy karmic łabędzie ,
miłego dnia będe popołudniu

:Śmiech::Śmiech::Śmiech:
ja na starym mieszkamiu zalalam sasiadow 3 razy!!
ale fajna babka byla bo za kazdym razem mowila ze nic sie nie stalo a potem sama malowala sobie sufit:Śmiech::Śmiech::Histeria::Psoty:

oj Monia to rzeczywiście anielskie serce miała ta twoja sąsiadka,a jaka uczynna:Uśmiech:

Kathrin
Witajcie!

Wlasnie czytam co napisalyscie, wiec zaraz sie odezwe:Śmiech:
U nas lepiej...Phillipek wraca do zdrowka, nie zalatwia sie co chwilke i wiecej je...Viki rzadziej kaszle, ale jeszcze kaszle, z tym ze na rezultat musimy jeszcze poczekac nawet do 10 dni, bo tak dziala ten antybiotyk. Mezus pojechal juz dzis do prac, wiec tez mu lepiej, a ja mam straszny bol gardla przy przelykaniu, ale poza tym o.k. Mnie sie wydaje, ze jednak Viki i ja nie mialysmy tego wirusa, co nasi chlopacy...Podobno dziecko moze dostac rozwolnienie od antybiotyku ( Viki nie latala czesto do toalety ), a ja wcale nie mialam rozstroju zoladka ( mysle, ze sie przeziebilam i tyle ). Najwazniejsze jednak, ze jest nam lepiej - dziekuje Wam, ze sie pytalyscie co u nas:Całus:

Pozdrawiam

Kasiu bardzo sie ciesze ,że wracacie do zdrówka, jeszcze pare dni i pewnie wszyscy bedziecie w pełni sił!!!

nnenne
witam niesmialo,bo jak to na forum ,wszyscy znajomi a ja calkiem nowa,obie corki mam pazdziernikowe,starsza za stara na niemowlaki-12 lat,ale mlodsza jak najbardziej-ma 7 miesiecy ale korygowane dopiero 4 :Psoty:zeby byl komplet to maz tez pazdziernikowy i nawet moja mama...:Śmiech:

Agnieszko serdecznie Cie witam, mam nadzieję ze zagościsz u nas na stałe, pisz duzo i często , może wkleisz jakieś fotki swoich dziewczynek:Śmiech:

monika warszawska
Sweethope
my juz po spacerku

PO RAZ KOLEJNY SIE POWTARZAM! WIELKIE BRAWA DLA MATEUSZKA!:Uśmiech::Podziw::Podziw:MONIA ZOABCZYSZ ZE WNET SAM BEDZIE CHODZIL!:Uśmiech:

Dołączam do braw i gratulacji, Mati jest niesamowity !!!

dzisiaj inna dedykacja ZA NASZA NOWA KOLEZANKE ZEBY SIE TU U NAS ROZGOSCILA I DUUUUZO PISALA :)

Sweeciku:brawo: dla Matiego

Monia W u nas sie tak zachmurzylo ze pewnie zaraz bedzie burza :Wściekły:

Kasiu zdroweczka dla Wszystkich!!!

Anulka baw sie dobrze na wsi!!!!

malz wrocil z pracy usmazyl pyszna rybke na obiad :) ja juz praktycznie koncze prasowanie zostalo mi jeszcze pare ciuszkow niko ;) dzisiaj jeszcze robilam przeglad szafek no i oczywiscie full juz za malych odlozylam :Szok: jeszcze mi jedna szafka zostala no i kosiowe ciuszki musze przejrzec.

http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/8IdO.jpghttp://lbym.lilypie.com/8IdOp1.pnghttp://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/dFPJ.jpghttp://lb4m.lilypie.com/dFPJp1.png

nowa kolezanka dziekuje za dedykacje,zdjecia wrzuce jak tylko znajde kabelek-gdzies go wcielo ,tak samo jak i zolta zyrafe Malutkiej i moje carzki,no ale tak to juz jest ,nikt nie wyniosl,nog nie dostaly-a nie ma...:Uśmiech: moja Anusia jest wczesniaczkiem-jak napisalam w powitaniu-urodzila sie w 26 tgc. i wazyla 710 g !

http://www.suwaczek.pl/cache/5194ea5eb3.png

nnenne
nowa kolezanka dziekuje za dedykacje,zdjecia wrzuce jak tylko znajde kabelek-gdzies go wcielo ,tak samo jak i zolta zyrafe Malutkiej i moje carzki,no ale tak to juz jest ,nikt nie wyniosl,nog nie dostaly-a nie ma...:Uśmiech: moja Anusia jest wczesniaczkiem-jak napisalam w powitaniu-urodzila sie w 26 tgc. i wazyla 710 g !

wiec czekamy z niecierpliwoscia na fotki!!:Oczko::Oczko::Spoko::Uśmiech:
czemu tak wczesnie sie urodzila,jesli mozna zapytc?:Aniołek:

Suwaczek z babyboom.pl

Sweetko, woow niesamowitego masz synka - naprawde!!! GRATULUJE!!!

Moniu W., super bedziecie miec mieszkanko - powodzenia w szybkich wykonczeniach!!!

Agnieszko, oj to bardzo wczesnie urodzilas Anusie...Pewnie nie bylo Ci latwo?:Smutny:

Viki ma nadal rozwolnienie i powiedzialabym intensywniejsze niz wczoraj - cholera!!! Phillipek piszczy w lozeczku - mam nadzieje, ze zaraz zasnie, bo juz sie powoli wkurzam:Rozgniewany:

Milej nocki

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png