Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

radość serca
Anulka
podejrzewam właśnie...kupujemy drogie buty (ecco) i staramy się, żeby były lekkie i wygodne, ale mam wrażenie że to nie wystarczy...no chyba, że panikuję niepotrzebnie...zobaczymy...na pewno będę spokojniejsza...

Dobrze Aniu robisz, że idziecie do ortopedy, będziesz spokojniejsza, oby to nie było nic poważnego!!!

Licho nie śpi, należy sprawdzić wszystko co by później spać z czystym sumieniem, że się wszystko zrobiło aby zapobiec ewentualnym powikłaniom.
Trzyma kciuki za wizytę :Uśmiech:

U nas trwa na całego walka ze skazą czy innym g... jakkolwiek by to nazwać... Jest coraz gorzej, choć wszystko w obrębie buźki zostaje. Dostaliśmy od pediatry skierowanie do alergologa, podejdziemy też na konsultacje do innego dermatologa, mamy zrobić Mu morfologię i rozmaz... Zobaczymy, mnie to ręce opadają, choć Piotruś cały happy, jakby nie było tematu...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
Anulka
dzień dobry

my po wizycie kontrolnej...płuca i oskrzela czyste, płukać nosek sola fizjologiczna, podawać zyrtec i syropek i jak ciepło biegać po spacerach :Śmiech::Śmiech::Śmiech:
zaraz jedziemy do parku młocińskiego na piknik a potem na wiochę

Anulka cieszę się, że kontrola u pediatry ok :) A czemu Zyrtec? Jakaś alergia?

Miłego wypoczynku w parku i u mamy :)

dziękuję Asiu...zyrtec dała bo to mam jej pomóc oddychać...ma lejący katar i zatkany nosek...

MYSZKA_MIKI
właśnie podobno buty dla dziecka chodzącego to jedna z najwiekszych inwestycji, najlepsze opinie maja chyba bartki i ecco

no bartki właśnie nie...sa dwa razy cięższe niż ecco...nam kiedyś ortopeda (taka z prawdziwego zdarzenia) napisała, że ecco, geox i naturino robia najlepsze buty, ponieważ mają miękka podeszwę, a reszta co z tego, że sztywna piętka jak podeszwy przygiąć nie można...

radość serca
Izabelin
radość serca

Chyba wszystkie dzieciaczki reagują totalną histerią na Fridę :(

U Nas jest pod tym względem spokojnie :Uśmiech:

To Mikołajek twardy facet :brawo:

To prawda, wiele już przeszedł w swoim maleńkim życiu. Twardziel :Całus:

radość serca
U nas trwa na całego walka ze skazą czy innym g... jakkolwiek by to nazwać... Jest coraz gorzej, choć wszystko w obrębie buźki zostaje. Dostaliśmy od pediatry skierowanie do alergologa, podejdziemy też na konsultacje do innego dermatologa, mamy zrobić Mu morfologię i rozmaz... Zobaczymy, mnie to ręce opadają, choć Piotruś cały happy, jakby nie było tematu...

jak nie urok to sraczka :duren::duren::duren::duren:

Anulka
radość serca
Anulka
dzień dobry

my po wizycie kontrolnej...płuca i oskrzela czyste, płukać nosek sola fizjologiczna, podawać zyrtec i syropek i jak ciepło biegać po spacerach :Śmiech::Śmiech::Śmiech:
zaraz jedziemy do parku młocińskiego na piknik a potem na wiochę

Anulka cieszę się, że kontrola u pediatry ok :) A czemu Zyrtec? Jakaś alergia?

Miłego wypoczynku w parku i u mamy :)

dziękuję Asiu...zyrtec dała bo to mam jej pomóc oddychać...ma lejący katar i zatkany nosek...

Ahaś :)

Pozdrawiam

monika warszawska
czesc!! dziendobry!!
ja tylko poczytam co u Was i spadam!!!
nie mam nastroju do pisania....pozatym beczy piotrek na caly regulator a kamil sie wccieka...
a ja sie poklocilm z malzem i w dupie mam wszystko...nic nie robie!!!totalnie nic,tylko pokarmie dzieci,a cala reszte pierd.... z gory na dol!!

Cała Monia konkretna!!! Nie denerwuj się, szkoda nerwów, a mężowie... ci to naprawdę czasem nie mają wyobraźni, poprawy nastroju!!!

Pozdrawiam

Anulka
radość serca

jak nie urok to sraczka :duren::duren::duren::duren:

Dokładnie :Padnięty:

Pozdrawiam

monika warszawska
czesc!! dziendobry!!
ja tylko poczytam co u Was i spadam!!!
nie mam nastroju do pisania....pozatym beczy piotrek na caly regulator a kamil sie wccieka...
a ja sie poklocilm z malzem i w dupie mam wszystko...nic nie robie!!!totalnie nic,tylko pokarmie dzieci,a cala reszte pierd.... z gory na dol!!

ktoś jeszcze na wózek wsiada???:Szok::Szok::Szok:

Monia dawaj fotkę, ocenimy...