Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

A Ja W Sumie Od Wczoraj Od 23 Mam Stresa Jak Cholera...gdyz Mielismy Pecha I Prezerwatywa Pekla...wiec Tak Sie Przestraszylam...bo Przeciez Ja Juz Tabletek Nie Biore!wiec Rano Musialam Dzwonic Zeby Mnie Wcisneli Na Wizyte,co Zrobili Bardzo Niechetne..dzieci Dra Sie,ginka Do 11...wiec Kamila Zabralam O Glodzie I Zostawilam U Mojej Mamy...jeszcze Cala Droge Darl Sie W Taksowce!!!a Piotrek Zostal Glodny Z Prababcia...tylko Sie Napil Troszke Ale Do Tej Pory Nic Nie Zjadl I Spi Narazie...
Wiec Przyszlam Tam Kazali Mi Czekac W Kolejce,myslalam Ze Tam Ocipieje...ale Dostalam Escapelle...i Jeszcze Na Zatrzymanie Laktacji Bromeron A Ze Go Nie Bylo To Zastepczy Bromocorn!!!
i Moje Pytanie Czy Ktoras Brala Escapelle??? Czy Byly Jakies Skutki Uboczne Czy Cos,bo Ja Zaczynam Plamic I Glowa Mi Peka!!??

Suwaczek z babyboom.pl

monika warszawska
A Ja W Sumie Od Wczoraj Od 23 Mam Stresa Jak Cholera...gdyz Mielismy Pecha I Prezerwatywa Pekla...wiec Tak Sie Przestraszylam...bo Przeciez Ja Juz Tabletek Nie Biore!wiec Rano Musialam Dzwonic Zeby Mnie Wcisneli Na Wizyte,co Zrobili Bardzo Niechetne..dzieci Dra Sie,ginka Do 11...wiec Kamila Zabralam O Glodzie I Zostawilam U Mojej Mamy...jeszcze Cala Droge Darl Sie W Taksowce!!!a Piotrek Zostal Glodny Z Prababcia...tylko Sie Napil Troszke Ale Do Tej Pory Nic Nie Zjadl I Spi Narazie...
Wiec Przyszlam Tam Kazali Mi Czekac W Kolejce,myslalam Ze Tam Ocipieje...ale Dostalam Escapelle...i Jeszcze Na Zatrzymanie Laktacji Bromeron A Ze Go Nie Bylo To Zastepczy Bromocorn!!!
i Moje Pytanie Czy Ktoras Brala Escapelle??? Czy Byly Jakies Skutki Uboczne Czy Cos,bo Ja Zaczynam Plamic I Glowa Mi Peka!!??

moja koleżanka kiedys wzięła...plamienie owszem, bo takie jest założenie...a ból głowy masz ze stresu...w końcu cały ranek nerwowy był

Jak każdy lek, Escapelle może powodować działania niepożądane: nudności, tkliwość piersi, opóźnienie miesiączki o ponad 7 dni, nieregularne krwawienie lub plamienie. Mogą wystąpić również przemijające zaburzenia cyklu miesiączkowego, jednak u większości kobiet krwawienie miesiączkowe pojawia się w ciągu 7 dni od przewidywanego terminu. Jeśli kolejna menstruacja opóźnia się o ponad 5 dni, należy niezwłocznie skontaktować się z lekarzem w celu wykluczenia ciąży.

Witam

Nocka po Paracetamolu fantastyczna :Uśmiech: gdyby nie przerwy na karmienie byłabym wyspana jak hej, ale nie narzekamy było gorzej :Śmiech:

Mieliśmy dzisiaj jechać na konsultację do Witkowic, ale zadzwonili rano żeby nie przyjeżdżać bo Pani docent się rozchorowała :Smutny: czekamy dwa tygodnie na następną wizytę.

Zaliczyliśmy z Mikołajem spacerek, trzymałam się raczej okolic domu, żeby w razie rozdarcia się Małego (co ostatnio występuje ze wzmożoną częstotliwością) było blisko. Przy okazji spotkałam swoją koleżankę (pisałam Wam o Niej ciąża obumarła jej 5 tyg), w listopadzie jak dobrze pójdzie zostanie mamusią :Śmiech:

Anulka
Maja zamiast raczkować do przodu to do tyłu zaczęła :Padnięty:

Ania z zalozenia...rak..chodzi do tylu..hehehe:Oczko::Oczko::Oczko: smialismy sie osattnio z moim kolega ,,,ale tak jest najpierw do tylu a potem do przodu:p [choc to nie regula] ale pisza i sa takie teorie, ze lepiej jak dzieci przechodza wszystkie etapy rozwoju..tzn od siadania po raczkowanie w tyl potem w przud stanie wstawanie ..itp itd...te dzieci , ktore pomijaja niektore etapy moga miec potem problemy typu...dyslekcja dysortografia...bylam zaskoczona...moja szefowa przyniosla mi skserowany artykol..podobno w czasie takich cwieczen i zyskiwaniu nowych umiejetnosci tworza sie w mozgu drogi korowe....lol do czego to te wielkie madre głowy nie dojda:Zakręcony::Szok::Niewiniątko:Mati juz do przodu drepta:Śmiech::Śmiech::Śmiech:
a jak wroce do domku to wam pokaze co dzis zastalam jak weszlam do pokoju....serce w gardle:p